SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 502
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Impala,
Много удовлетворяващ и подробен отговор, хареса ми.  Peace  Възприемам го съвсем нормално, защото и с мен е така, а предполагам и с останалите - неслучайно всички, които гледат този сериал са толкова сплотени, като едно истинско Supernatural семейство - много скоро всички започваме да чувстваме момчетата ( и останалите, разбира се) много близки и това, че има и други, които споделят "любовта" ни към този точно филм, е сплотяващо и удовлетворяващо чувство.
Не мога да си обясня как са го постигнали авторите на сериала и дали е било нарочно търсен ефект (едва ли), но наистина с всяка изминала година всички фенове започваме да ги чувстваме все по-близки и по-близки.

Край с философиите ми, че сигурно изпозаспахте от скука.
Пожелавам ви от онези "красивите и много удовлетворяващи" сънища с главен герой, който вие си представите преди да заспите.

PS. Редактирах се по-горе, защото едни двама тук при мен, облечени точно по каубойски, ме изгледаха обидено, укорително, заканително, заплашително и диййновски 'лошо'. Носят и едно седло, което ме притеснява.

Мятай се на който си поискаш от двамата, пожелали да наметнат седлото в позата от онази снимка. Simple Smile Аз ще чакам специалният отряд да щурмува вкъщи и да ме арестува за палави помисли.

Лека!  Peace

# 496
Лека Hug !
PS. Благодаря за успокоението, че седлото не е за мен Joy .

Нова снимка - източник:
(цъкабъл)
Муш-въх-уби мА Joy А от Дженсън ни *муш* ни *въх* Crossing Arms .

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 03:29 от Impala

# 497
Дейна, слънце ...  Hug и всички прекрасни дами в тази тема ... пожелавам ви лека ноЩ с последните ми произведения (като за аматьор ... толкоз Rolling Eyes , надявам се да са станали, че забелязах, че на отделните компютри, се виждат супер много повечето корецкии. Явно моя монитор си заминава  Whistling)

# 498
Леле, леле, леле! Или по-скоро "Ю-хууууу!" трябва да викам!
Бичи, страхотни каубои са се получили! Цар си!

Отивам да си лягам с надеждата да ги сънувам.

# 499
Посреднощите да хаваксам,то май вече не е много нощ  Crazy

Благодаря за хубавите клипчета   bouquet

Бичи Страшни са станали каубоите  Flutter  Heart Eyes

И като сте го карали на искренно и лично и аз да си кажа как стана работата при мене (не че е нещо особено  Simple Smile )
Един ден както си ровех из замунда попаднах на сериала-5 сезон,гледам на картинката някакви симпатяги   Blush и веднага го изтеглих,хем много обичам такива свръхестествени филми.Изгледах го за 1 ден  Grinning после като се поогледах за още намерих и другите 4 сезона...и така до сега никой не може да ме изпревари на компютъра в събота  Simple Smile А вас ви намерих случайно една сутрин докато гледах за Джаред  Blush Heart Eyes

И сега извън темата да ви поздравя с една страхотна песничка за която днеска ме светнаха  Simple Smile

# 500
Ехо, спите ли още...

как сте с новото време?

Хайде добро утро!

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 08:40 от Bella

# 501
Добро утро, Бела вече е сервирала саладкишите .... от мен кафето  Hug

Благодаря ви, радвам се че са ви харесали Каубоите "Ииииииииихаааа"  smile3540

# 502
  • В средата на времето
Добро утро  bouquet

Аз съм ей така:
  Crazy

Възможно ли е наистина с всяка изминала година момчетата да стават все по-хубави или парченцето от онова "влюбено" огледало си е в нашите очи и ни кара да ги виждаме все по-хубави? Как мислите?

За по-хубави - не знам. Променят се. След 6 години на екран вече изглеждат по-зрели. Освен момчешкото вече има и друго. Това е различното и то изпъква във всяка една нова фотосесия.
Това е моето мнение.  Simple Smile
До колкото може да ги чувстам близки е така, заради връзката, която имат Сам и Дийн. Аз имам сестра, по-малка от мен и макар да нямама историята на Дийн, прекрасно разбирам поведението  му примерно...или силата на обичта му към Сам  Simple Smile Смятам че в някаква степен, в такива истории и герои, които ни стават така близки, всеки може би открива по малко от себе си или живота си  Simple Smile

Би, първото ти произведение и станало перфектно  Simple Smile Hug

# 503
Видяхте ли какво пише за каста на финалния епизод в IMDB? Ще ги убия тези от IMDB-то ако лъжат!

http://www.imdb.com/title/tt1627719/

Юхууууу! Ако е вярно!

# 504
  • В средата на времето
Събрали са ги Crazy Ще гледаме Лу, ми Мишо де ще е? Crazy....Той сигурно ще е в тялото на Адам Thinking...хм...и малък Сам без малкък Дийн. Може да залагаме за историята в последния епизод Grinning

# 505
Видяхте ли какво пише за каста на финалния епизод в IMDB? Ще ги убия тези от IMDB-то ако лъжат!

http://www.imdb.com/title/tt1627719/

Юхууууу! Ако е вярно!
Ах, гадовете, дано не лъжат... А това писателят H.P. Lovecraft ли е?

# 506
И татко Джон! Heart Eyes

# 507
  • гр. София
Здравейте и от мен.  Hug
С това ново часово време съм  smile3507
С малко закъснение да се включа и аз в изповедите (придърпва си столче и сяда в кръгчето при останалите).
Сериалът първо го засякох по ТВ и понеже обичам жанра го дръпнахме да го гледаме на компютъра. Тотално съм зарибена!
Форумът го чета от 6 или 7 години, но се регистрирах едва миналата есен, когато имах нечовешката нужда да споделя нещо тъжно. По онова време ви познавах всичките "задочно", но започнах да пиша и в тази тема, тъй като отдавна бях установила колко положително настроени хора сте. Много пъти без да знаете сте ме измъквали от едни гадни тъмни места, за което съм ви безкрайно признателна.
За вас

# 508
ох, Розе, винаги успяваш да ме разчувстваш

ето и нещо за теб

от цялото ми сърце

# 509
  • В средата на времето
С този Мечо Пух ме присетихте за това  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт