SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 524
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря,Импалка  Heart Eyes
А това е за теб

# 436
Мммм, любима сцена, израз на 'нашата' Wink чиста, неподправена, безрезервна и взаимна амор.
Благодаря  bouquet и по-често да пишеш, ей.

# 437
О, това последното с греещия поглед на Импала много идейно  Grinning  Много стоплящо

Еее, знаех си, че не я търся, както трябва рекламата, не било Зрънчо, а някакви Царевичени пръчици. Като във вица - и не е автомобил, а велосипед, и не го е спечелил, ами са му го откраднали  Joy  Аз като чуя каашкаааваааал и изключвам

Маме, обаче Дийно, разтегнат до неузнаваемост, е все пак по-красив от катерицата  Grinning

# 438
Да му се не види! Маме, търся един колаж с Диййн, облегнат на една врата, а отдолу пише: 'Искам да съм врата', но не мога да го открия.

Edit: Намерих Party !, но оригиналния кадър:
(цъкабъл Laughing )

Ох, как я обичам тази снимка - от епизода с Кроатонския вирус е, мисля. Или поне Дийн изглежда като тук:

което е и една от най-най-най любимите ми негови снимки. (цъкабъл) Wink

# 439
  • # супернатурална #
Включвам се с малко лирично отклонение, но току що си догледах втори сезон. Няма да казвам за кой път  Mr. Green Много, много силен! Дженсън прави невероятна роля. Толкова много драма, късаща сърцето, така добре изиграна обич между братята(дано, дано да не залитне в комедийния жанр) Изненадващите обрати, случаите, които държат под напрежение, дори и да знаеш развръзката, това, което те зомбира и те кара да си пускаш серия след серия, "тази последно"Сега разбирам по-добре критиките към сегашния сезон. Май все повече оставаме заради момчетата, отколкото заради историята. Въпреки това, не съм готова да се разделя със съботната доза, ох, дано да има още един сезон...поне  Laughing

# 440
Галче, +1 към мнението ти и от мен. Първите два сезона наистина са предимно "Stay for the story", макар че от там полудяхме по момчетата. Simple Smile Пак ли си ги започнала отначало? На мен ми остана да догледам най-новите 7-8 епизода от 6-ти сезон и се чудя дали да не започна пак от 1 (вече и аз не знам за кой път). Сутринта гледах едно клипче с Дийн от първи и втори сезон и се замислих колко различни бяха и двамата в началото - струва си да се гледа отново и отново, чудя се как така не ми омръзва.

# 441
  • # супернатурална #
Няма омръзване! Особено след пауза от 2-3 месеца, тръпката е почти като при първа среща/първия път. На гледане, де  Grinning Мисля си, че английския ми ще задобрее от толкова много рипийд  Laughing Най-интересното е, че във всяка следваща серия си викам : "Тук Сам е най-красив" До следващата, където е още по-  Laughing

# 442
Ооох, и аз се присъединявам към мнението ти Гале  Hug
Даже оная вечер си пуснах два епизода от втори сезон (аз ги имам до трети свалени със субтитри, от там нататък не мога да ги намеря .. събрани сезоните на куп ...) и даже ми стана страшно. Наистина тръпката си е като при първия път. Преоткриват се и момчетата и историите.
И именно заради първите 5 сезона, съм на мнение, че Крипке трябва да се върне  Crossing Arms

# 443
Бичи Заповядай само се регистрирваш и си готова  Wink

# 444
Маме   remybussi
Аз след малко ще се пренасям към оная реалност чрез съня, затови пожелавам Лека Уинчестърска

# 445
Moмичета минавам само да ви пожелая "лека нощ"  Hug

Връщам се от кино и гледах един много интересен трейлър на филм по нашата част - екзорсизма. Участва Антъни Хопкинс и е по действителен случай, вижте  - "The rite"

Лека -

# 446
  • # супернатурална #
Лека и от мен. Лягам си с 3/01 и дано да сънувам този профил  Heart Eyes

# 447
Като за лека нощ "шЪ вЪ зЪмольЪ" утре рано сутрин докато си пиете кафето, да вземете и да гласувате за нашите момчета отново: http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b232786_alpha_ … lay_sweet_16.html

На предишните два тура на "Alfa Male Madness" Дийн и Сами водят безапелационно, независимо с кой ги сложат да се борят. И тук не вярвам да имаме проблем, ама за всеки случай дайте да ударим по едно рамце.

P.S. Не ми обръщайте внимание на правоговора - чета "Добри поличби" на Геймън отново и съм под властта на леля Агнес Нътър. Simple Smile

# 448
  • В средата на времето
Добро неделно утро Grinning

Като за лека нощ "шЪ вЪ зЪмольЪ" утре рано сутрин докато си пиете кафето, да вземете и да гласувате за нашите момчета отново:

Гласувах прилежно. Peace Дийн ще отвее онкурента си Grinning

Аз започанх първи сезон отново. Преди доста време. Обаче нещо не ми вървеше. Ще взема да се хвърля на втори сезон и аз Simple Smile

Агент Скъли, честит Ви нов аватар Simple Smile. Много Ви отива Hug

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 09:42 от Izida

# 449
  • # супернатурална #
Добро и от мен! Изи се погрижи за кафето и закуската, ето от мен нещо здравословно за хапване, и за привеждане на фигурата във форма. Ябълката също става  Grinning

И аз гласувах, няколко пъти, последните двайсетина само за Джаред, много ми се искаше да му го вдигна процента, ама нъц. После пак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт