SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
днес нямах време да пиша,

но минавам само да ви пожелая лека нощ

недейте да заспивате пред компа

а си легнете удобно в леглото и се завийте добре

Инче, в подписа ти зървам за секунда Дийн... постепенно се примъкваш към ненаситниците и ти!

# 571
Не само го зърваш, но си го има. И никъде не се примъквам, аз си харесвам доматите и ще си стоя у градината. Просто отдавам дължимото и на другия брат Joy

Така е, Инче, от хубав по-хубав е, но втори и четвърти сезон са ми слабост, сигурно защото хем имаше хубава прическа Laughing, хем го изтипосваха голичък и разгорещен Mr. Green
Щъ трябва да преговарям втори и четвърти, даже почвам сега, веднага...

# 572
Следващия кръг на гласуване за 'Alpha Male 2011'. Срокът е до петък, 21.00 ч. българско време.
Наш Дженсън е спечелил титлата през 2009 г. (източник).

# 573
Хм, гласуването взе да става още по-нажежено. Вече Дженсън влиза в пряк двубой с Миша (добре, че не с Джаред, че щеше да ми е още по-трудно да гласувам), но от досегашните 3 тура той е безапелационният победител, та тук не вярвам да има начин да го изместят.
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b233453_alpha_ … who_will_win.html

# 574
Ей че лошо ги сложили Джаред и Миша  Close

# 575
Мамче, в следващия кръг усещам, че още по-зле ще става. Само си мисля финалът дали ще е Джаред - Дженсън или Дженсън - Иън  newsm78

# 576
Dana,
Схемата е такава, че на финала се срещат победителя от Game 1 vs. 2 срещу победителя от Game 3 vs. 4, т.е. по-скоро втория от твоите варианти.

# 577
Ами значи както е тръгнало ще са Дийн срещу Иън  Simple Smile

# 578
Току що и аз гласувах.  Wink Уф Мишата е обречен срещу Джаред. Но ако останат накрая Джаред и Иън, ще гласуваме до откат за нашето момче  Crazy

ПП-Розе, да ти кажа, не че не знаеш, колко си талантлива. Ей сега ме питаха от къде е красивият цитат под името ми  Hug Hug Hug Пратих линк към целият разказ  Hug

# 579
  • В средата на времето
Гласувах Peace
Мирка, много ми харесва аватара ти  Heart Eyes

# 580

Мирка, много ми харесва аватара ти  Heart Eyes
Изи отразява душевното ми състояние, леко съм хлътнала в една малка дупчица  Tired Ама то не може без дупчици  Wink Обаче виж Кас как гледа към аватара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ГЛедам втори сезон паралелно с 4ти, ми не мога без Кас, не върви и това е. Смисъл интересно ми е, братята са ми сладки, много си ги обичкам, но тръпката е в 4ти сезон  Crazy

# 581
Я да изпреваря утрото и преди някоя от вас да ви е сварила кафе със сладкиши, да ви поздравя с новото видео на Ash:
http://www.youtube.com/watch?v=xJ5n1uPdn44&feature=uploademail

Tози път е за Боби и момичето се е справило наистина страхотно!

Както и малко спойлерски снимки за еп. 17, който предстои: http://www.buddytv.com/slideshows/supernatural/supernatural-epis … -go-on-93335.aspx Давам ги като линк, че току-виж не щеше да се спойлерирате.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 03:01 от Dana_Scully

# 582
Добро утро , закуската е поднесенаааа,

Дейна, благодаря за поздрава  Hug
Ако при вас все още е дъждовно, ви пращам от тук хиляди слънца.

# 583
Следващия кръг на гласуване за 'Alpha Male 2011'. Срокът е до петък, 21.00 ч. българско време.
Наш Дженсън е спечелил титлата през 2009 г. (източник).
Уф, ама верно се падна Джаред срещу Алекс Confused
Тая година ще спечели хъскито сигурно Rolling Eyes

# 584
Уф, ама верно се падна Джаред срещу Алекс Confused
Тая година ще спечели хъскито сигурно Rolling Eyes

Мда... льошо, ама пак гласувах - ту за единия, ту за другия, не знам колко пъти вече  Grinning
Ааа не! Не искам Хъскито печели пък Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт