SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 355
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, съжалявам че ще оспамя, но призовавам, всички, които поне мъничко харесват Роб и неговия нов филм "Вода за слонове" да се включат тук и да помогнат с коментар

# 646
Импалке, ти ще ходиш ли на скорошната конвенция?

Не - и аз, като г-жа Екълс, държа на живота си Joy Joy Joy .

PS. Бях забравила, че уестърн епизода ще е на 22 април, така че вероятно ще успеем да сместим темата за Боби след почитателската и преди каубойската.

# 647
Хе хе, можехме да дойдем да те опазваме някак  Simple Smile  Но пък от друга страна, от Тото-то имам само една тройка напоследък  Crossing Arms

Бичи, кааак си мислех да те изпреваря с подписа нощес  Joy  Ама си викам, Би пише често и ще й се радвам повече на картинката  Grinning

# 648

Бичи, кааак си мислех да те изпреваря с подписа нощес  Joy  Ама си викам, Би пише често и ще й се радвам повече на картинката  Grinning

Аааааааа Лили, не може да жертваш така Сам от твоя подпис, мен ме радва .....

Импалка, за теб не знам, но мен много ме е яд че не мога да отида на конвенцията в Барса.
Гадно е да са в държавата в която си и да не можеш да ги посетиш ... Ама пусту му, много скъпи билетите (а аз нали с минимално не се задоволявам, та искам VIP билет ...  Whistling), а и мъж ми после щеме изнесе от вкъщи.

# 649
  • В средата на времето
Хахахаха, Данийл кефи! danir, благодаря, че сподели!  Hug

Ето това е отговорът, защо не е участвала с Джен в онзи епизод. Никакви - имала снимки, натоварена програма и тра ла ла други... Grinning

# 650
Лили,
Колкото и дълго да ме пазите все ще трябва да се прибера вкъщи Joy . Шегата на страна – никой не би ме спрял да отида, проблемът е донякъде в организацията: парите се събират (всъщност не знам колко), пътуването може да е с влак, настаняването най-добре да е в самия ‘Хилтън’ понеже е доста далече от Рим. Но най-вече не ми допада самата идея да съм сама, сред пищящи за щяло и нещяло жени, а аз най-вероятно да стоя като полуидиот с процедена лигичка или още по-лошо – да вземе да ми се размие съвсем границата между реалността и фантазиите, и да се метна като пантера връз обектите Crazy ... Докато охраната успее да отреагира, положението вече ще е ‘апано та щипано (цитирам с удоволствие Галчето Hug ) и после ситуацията би станала твърде сложна. Ta така съм си добре, засега Wink .
PS. Миналата година старателно избягвах местата от снимките от разходката на Дженсън из Рим.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 12:54 от Impala

# 651
  • В средата на времето
... Ама пусту му, много скъпи билетите (а аз нали с минимално не се задоволявам, та искам VIP билет ...  Whistling), а и мъж ми после щеме изнесе от вкъщи.

За колко Е-та говорим? То освен билетите ще трябват и за пътни и за хотел. Храната е емоционална, то е ясно Simple Smile

# 652
  • КиТ
ммм Деси не пропусна да постнеш гифчето,таман като видях,се сетих,че трябва да се постне тук!Ма ти нали си хаймана и прелиташ навсякъде Hug Hug Hug

Niksaning добре дошла в градинката Hug Hug Hug Hug

За анкетата,ау че са лошииииииииииииииии Crossing Arms и аз като Сончето ту за единя,ту за другия Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Импалка,аз ако бях на твое място,бих събрала пари и бих тръгнала въпреки че сЪ сама,аз съм си луда по принцип,та не биха ми попречили лудите фенки,щях да се чувствам в няква свръх реалност! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes(не знам,то е едно да го кажеш,друго да го сториш! Понякога пък тъкмо съм се навила и ме хвърля няква вълна право на земята Mr. Green)

# 653
И аз мисля като Импала по основния въпрос - няма ли с кой да съпреживееш и да коментираш емоционално случващото се до премала, не си е работа  Peace  Ако ще и на фенски палатков лагер да чакаш събитие на пек и дъжд, но да си с точните хора  Grinning

# 654
  • гр. София
И аз мисля като Импала по основния въпрос - няма ли с кой да съпреживееш и да коментираш емоционално случващото се до премала, не си е работа  Peace  Ако ще и на фенски палатков лагер да чакаш събитие на пек и дъжд, но да си с точните хора  Grinning

Нали? Да има кой да ме разтресе за раменете, а не да си припадна от вълнение и събитието да мине без да съм разбрала какво е станало  hahaha

# 655
Ето каква информация намерих:

Пътуване и настаняване – най-скъпият възможен вариант (пътуване със самолет и настаняване в самия ‘Hilton Rome Airport hotel’ в периода 7-11 април) е към 650-700 евро. Има до два пъти по-евтини екскурзии с автобус и настаняване в 3-звездни (съвсем прилични) хотели в района на ‘Термини’.
Хубавото е, че организаторите на конвенцията са се споразумели с ‘Хилтън’ и има ето тази оферта: 2 nights or more for 1 triple room (housing 3 persons) 195€ for each night (this is the global cost - divide it for 3 if you wish to know cost for each person staying in the room)

Пропуски: от 100 (Hunter Pass) до 300 (Demon Pass) €, за които не намерих какво точно включват, но цената на този, който включва най-много неща (Prophet Pass) се определя чрез аукцион Tired .

Meet&Greets: Jensen – 425 €, Misha – 250 €, Mark Sheppard, Richard Speight Jr, Rob Benedict, Chad Lindberg, Sebastian Roché – 100 €

Снимки: Jared single – 85 €, Jensen single – 85 €, Misha single – 65 €; J2 – 165 €, Jensen & Misha оr Jared & Misha – 150 €; Mark Sheppard, Richard Speight Jr, Rob Benedict, Chad Lindberg, Sebastian Roché – 35 €

Автографи – 55 € (Jensen, Jared), 40 € (Misha), 20 € (Mark Sheppard, Richard Speight Jr, Rob Benedict, Chad Lindberg, Sebastian Roché)

Екстри:
‘La dolce vita’ – няколко часа с Джаред, Себастиян Роше, Джейсън Манс и Стив Карлсън и група от 25 фена, “enjoying the best of what Italian style can offer: food, fashion and art all in the same place!”, “experiencing the luxury lifestyle Rome can offer. This activity will make everyone taste those special things that make Italy famous all over the world.” – 585 €

‘Vacanze romane’ – двучасова разходка с Миша, Марк, Ричард и Себастиян в историческия център на Рим – 475 €

PS. Ерик е отказал участие. Не се занимавах с индивидуалните цени Grinning на Джейсън Манс и Стив Карлсън.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 17:11 от Impala

# 656
Смилам прочетеното.    Утешително ми звучи, че  сингъл с Джаред, което надявам се да включва поне леко барване  Mr. Green  бих могла да си платя и в момента, нищо, че това са ми парите за телефона   Joy  Така де, в случай, че мога да се магипортирам в залата и района, да внуша с вампирка врътка на охраната, че имам някакъв Pass. Ииии да изкарам месец без телефон  Joy

# 657
Напълно подкрепям мнението на Импала, и съм съгласна с Лили. Компанията е много важна особенно за събития като това.
И това инфо дето си го дала с цените, Импалка, кажи ми честно ли е да е толкова скъпо (за мен е прекалено). Разбирам, че и те се трудят и гърла на "префърцунени" жени хранят, както и целия екип, но пак мисля че е прекалено  Crossing Arms
Мисля, че трябваше да направят цените на билетите/ входа на доста по сносни суми и в тях да се включва всичко.
Извинявам се много (най вероятно не съм права), но това с цените на снимките и автографите ми изглежда доста ... търся точната дума .... снобско  newsm78 .
Не ми обръЩайте внимание ... денят е прекрасен и утре е краят на седмицата. Месец април започва и епизода наближава  Hug

# 658
  • гр. София
После защо имало луди фенки, дето дебнели около къщите на знаменитостите като хрътки само и само да си видят любимците. Ми то при тия цени...

# 659
Бичи, не само ти мислиш така. Hug
На сто процента подкрепям мнението ти!

Сериозна сума е, наистина трябва да си спечелил от тотото Mr. Green
Може и да се лъжа, но преди цените като че бяха доста по-ниски.

Общи условия

Активация на акаунт