SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 302
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Идвам да ви оспамя с поредния гиф...с малкото пръстче на десният крак съм в градинката, да знаете  Joy

# 676
Аааа, налазваш а  Mr. Green  Малко като - по-добре врабче в ръката, отколкото сокол в небесата  Joy  Думата ми е за Каси в момента  Mr. Green

Ох, посягам да му отмахна перчемчето от челцето на гифа  Grinning  Сега си мисля, че щях да се изкуша и да му бутна и бакшиш в колана на дънките, ако ме гушнеше за снимката, която ще се яви направо инвестиция в скромния ми живот  Mr. Green   Така де, дойде ми наум като си говорим за Рим, за духа на Долче вита

# 677
Mupka   Crossing Arms казах вече на Кас Twisted Evil и той така  Shocked

# 678
  • # супернатурална #

О! За долче вита-та - направо те виждам как запретваш поли, влизаш във фонтана и примамваш Джаред вътре.

Благодаря ти за представите, които провокира  Heart Eyes

Въпреки, че като се знам каква съм, най-вероятно ще падна, а не скоча във фонтана, ще почна да се давя във вода до коленете. Но важното е че всички пътища водят до
,
а после изкуствено дишане,  сърдечен масаж... Praynig Grinning

# 679
Мирка,
Ти така си беше когато дойде - помня аз, баби, помняя, пък после 'Само Кас' Crossing Arms .

Галче,
То да не смее човек и чаша вода да ти предложи в присъствието на Джаред - ще се задавиш, за да и ще трябва да те стръска отривисто изотзад.

# 680
  • # супернатурална #
Не държа да е изотзад, изотвсякъде може. Само да е отривисто и да ми запази витата.  Rolling Eyes

Нещо яко

И нещо, което ми размаза очната линия от смях  Joy

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 17:34 от Г. Краули

# 681
Предпочитам да дам повече пари (все ми е тая, аз и по-малко нямам  Mr. Green), но да ме нагуши яко Джаред, а не да ме претупа,
Така, че с Инчето мислим да се завъртим на някоя конвенция и да пробваме да ни бутнат без пари  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Галче, за без пари... май и статист няма да се навие да ни бутне

макар че като ни видят, може и да си сменят мнението....

Иначе е толкова скъпо, защото организаторите имат да избиват сумати пари - хонорари за звездите, зали, самолетни билети, охрана...

затова и в Европа май е по-скъпо, защото просто за организаторите е по-скъпо...

една мацка от здрачната тема миналата година преговаряше с едни третостепенни актьори от здрач и такива суми й поискаха, че направо се шашнахме. Няма как да се избият тези пари в България...

Но честно казано, аз съм навита - тегля кредит за 500 евро и отивам да гушкам и да ме гушкат.. пък после, ако не получа сърдечен удар... ще ги връщам, макар че най-вероятно ще си се гътна в обятията на момчетата - поне ще ме запомнят Simple Smile

# 682
Но честно казано, аз съм навита - тегля кредит за 500 евро и отивам да гушкам и да ме гушкат.. пък после, ако не получа сърдечен удар... ще ги връщам, макар че най-вероятно ще си се гътна в обятията на момчетата - поне ще ме запомнят Simple Smile
Това с цел сърдечен масаж ли?

# 683
Лили,
Колкото и дълго да ме пазите все ще трябва да се прибера вкъщи Joy . Шегата на страна – никой не би ме спрял да отида, проблемът е донякъде в организацията: парите се събират (всъщност не знам колко), пътуването може да е с влак, настаняването най-добре да е в самия ‘Хилтън’ понеже е доста далече от Рим. Но най-вече не ми допада самата идея да съм сама, сред пищящи за щяло и нещяло жени, а аз най-вероятно да стоя като полуидиот с процедена лигичка или още по-лошо – да вземе да ми се размие съвсем границата между реалността и фантазиите, и да се метна като пантера връз обектите Crazy ... Докато охраната успее да отреагира, положението вече ще е ‘апано та щипано (цитирам с удоволствие Галчето Hug ) и после ситуацията би станала твърде сложна. Ta така съм си добре, засега Wink .
PS. Миналата година старателно избягвах местата от снимките от разходката на Дженсън из Рим.

Забравих, да кажа.... Импала, ако бях дошла малко по-рано, щях да те организирам....

ама да знаеш, догодина... отиваме заедно... пък ако се излагаш, аз ще се излагам с теб Simple Smile))

Това с цел сърдечен масаж ли?

Най-вече с цел дишане уста в уста

# 684
Аха, разбрах: моят номер би бил желязна хватка с крака около нечий ханш, за съжаление само един Cry , значи заедно с теб ще успеем ги приклещим и двамата. Заради габаритите ми се налага да си избера Джаред, уфф.

# 685
  • # супернатурална #
... ми се налага да си избера Джаред, уфф.

Горкана! Представям си как с отвращение замяташ крачето и обхващаш стегнатото Джаредово дупИ, стискайки очи заряваш глава в потната шия, налагаш си на волята да прегърнеш топлите яки рамене, а върха на мъчението ти е когато започнеш да се притискаш в голямото, младо, напрегнато тяло и да се поклащаш и потъркваш, превъзмогвайки вътрешната си съпротива  Whistling

# 686
Галче,
Не знам какво да ти отговоря. Толкова живо, цветно, горещо, тръпнещо и уханно си го представих... Grazie   bouquet !
Друг е въпросът, че Джаред не заслужава подобно отношение - аржентинската целуваща фенка много ме подразни, въпреки че я разбирам напълно. А и най-вероятно бих изгубила говорна, интелектуална и моторна функции ooooh! .

За теб - кадър от любим епизод.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 18:33 от Impala

# 687
Добре, че съм без очна линия и мога да се смея до сълзи  Joy Joy. Много е готино, Гале!  Hug

# 688

Чак сега го видях Blush . Супер е, но найн, найн, ник'ъФ 'Impala sex', oще по-малко такъв!!! Притеснявам се за Диййн - щом Кас успя на смачка Доджа ей тъй с гръб и в нормално състояние Mr. Green .

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 19:36 от Impala

# 689
За теб - кадър от любим епизод.

вампирското в мен се събуди...

мммм.... какви сочни... венички на врата....

Общи условия

Активация на акаунт