Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са мненията за китайските стоки в Испания?
Какви са мненията за д-р Ангелов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, като коледни поздрави, здравословни проблеми, бременност, покупки, пътувания, изследвания и лични преживявания. Основните теми включват бременност, тестове за бременност, лични преживявания, изследвания и работа с гинеколози. Потребителите споделят своите истории и търсят съвети и подкрепа от други участници във форума.
-
Какви са мненията за китайските стоки в Испания?
-
Какви са мненията за д-р Ангелов?
-
Какви са мненията за закупуването на ботуши?
-
Как се лекуват стрептококи?
Може тривиално да звучи, но каквото е писано, ще стане! Аз като си мислех, че нямам проблем, а то сега сраствания, цветни снимки и т.н, а след снимката може да се окаже, че тръбите са проходими и няма проблем, я погледни от тая страна! Може всичко да се окаже само и единствено въпрос на ВРЕМЕ! Знам, че то е ценно за всички, обаче чакането си струва

Та нещо са се поизсилили и...така. Ще се оправи, яко е момчето, ама само ми изкарва акъла...

нищо ,нищо и пак нищо
вече ще изстрещя,в четвърът съм на лекар
имам само леко розово зацапване и леки болни в деснич яйчник
Ще вземат и в софийско да ми видят магариите....поне там още ме мислят за ангелче
Чакаме да кажеш новините в четвъртък. 

.