коледата наближава - рано дядо коледа подаръци раздава 28.11-04.12

• 12 720
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
Леа, нали сме се разбрали никакво униние момиче Naughty Може тривиално да звучи, но каквото е писано, ще стане! Аз като си мислех, че нямам проблем, а то сега сраствания, цветни снимки и т.н, а след снимката може да се окаже, че тръбите са проходими и няма проблем, я погледни от тая страна! Може всичко да се окаже само и единствено въпрос на ВРЕМЕ! Знам, че то е ценно за всички, обаче чакането си струва  bouquet

# 91
лея, аз ти пожелавам да ти се сбъдне писмото до дядо Коледа. С изследвания или не, когато ти казват, че няма проблем остава да се надяваш всичко да стане коато трябва да стане. А за майкит ес количките - радвай се, че си имаш такъв сладък разбойник в къщи - и ти си майка!  bouquet /за разлика от много от опитващите се, което все пак е нещо нали!/

# 92
  • BABYLAND
ДАРИЛКЕ, мила...ама МНОГО СИ КРАСИВА!!!!!!!    newsm51

# 93
Даре какиното...добре си се представила у италиянско...гледам пак чаши си мяткала Mr. Green Страхотни снимки...да обиколите света с мъжо ти пожелавам...И много подобни изживявания Heart Eyes
Добре дошла отново на Милиян  bouquet

Мерси за пожеланията, да ви се връщат тройно Mr. Green
Чаши мятках ами, няма да предавам фронта яяяяяяяяяя.

Аре, Херко, от кога тъ чакам с тебе да съ напием и по една кана вино да гаврътнем. Идвай у софето Hug

# 94

Как така с потрошен нос? Кой му го е потрошил...?

Цитат
На тренировка... Rolling Eyes Защото две бойни изкуства са му малко и е записал трето newsm78 #Crazy  Та нещо са се поизсилили и...така. Ще се оправи, яко е момчето, ама само ми изкарва акъла...
Ооо, мога обаче да се похваля, че вече като чуе думата "бебе" не му се изпрвя косата, дори онази вечер ПРЪВ заговори на тая тема, без дори на мен да ми е минавала през акъла точно в тоя момент...че даже и в женски род ( той понеже все говори,че щял да има син, аз напук му говоря, че ще е дъщеря)...Каза нещо от рода: "Когато се роди бебето, ще я прегръщаш нощем и двечките ще сте толкова красиви като спите,че аз постоянно ще ви снимам" Laughing И аз  Shocked , както се унасях, ококорих едни очи...Напредък направо! 

# 95
Аре, Херко, от кога тъ чакам с тебе да съ напием и по една кана вино да гаврътнем. Идвай у софето Hug

Да вземе и мен като идва към Сф аа  Mr. Green

# 96
   И аз да се запиша, че май прескачам по седмичка, пък толкова много ви обичам- вас и бебчетата ви!!!     Kissing Heart   
Аз пак се отчаях съвсем, защото каквото и да правя - все нещо се случва.. Послушах всички съвети за "немислене" дотам, че не се сетих да пропуснем този месец, щото любимия си направи ваксинация (против хепатит). Едва днес се сетих, че те сигурно са измрели - човечетата.. Другия месец пък аз ще се ваксинирам (най-накрая намерих Ваксигрип), но това няма значение, щото ние се разделяма за месец и половина - то, милото се налага да пътува баш сега зад граница.. ВЕЧЕ ми е ужасно самотно: как ще празнувам без него и без бебе? Добре, че си имам вас!!!      Kissing Heart   

П. С. Дарилка, много си хубава! Two Hearts

# 97
 Cryнищо ,нищо и пак нищо smile3514вече ще изстрещя,в четвърът съм на лекар smile3518имам само леко розово зацапване и леки болни в деснич яйчник Cry
Дарилка много красиви кътчета си постила,страшно романтични с тия малки улички и цветенца по балконите Oha!

# 98
  • Стара Загора

Да вземе и мен като идва към Сф аа  Mr. Green
Уф Даре дойда ли незнам...сигурно ще се натряскаме Blush Ще вземат и в софийско да ми видят магариите....поне там още ме мислят за ангелче Mr. Green
Дея на къде без теб и коремчето бе...от сега ще тренираме бебо по кръчмята Mr. Green Как си? А виновника за коремчето ти как е? Да му кажеш, че го обичам и че моя го чака да го срещне на бира  Mr. Green
Лея това, че расте е добре...ще стискам палци и да завърши растенето с успех. Но ти никакво отчаяние...нали сме се разбрали Hug Искам си усмихнатата Лея щото инак ще идвам да се разправям с теб у София...пък каквато съм мърморана ще отидат два-три дена мрънкане Mr. Green
Иф стискам палци, че и ти се измъчи Peace Чакаме да кажеш новините в четвъртък.

# 99
Моренка и Леа, спомням си, че в Проблемното едно момиче разказваше да не сме се оплаквали задето са ни открили проблеми, пречещи на забременяването, защото да не ти открият проблеми и пак да не забременяваш било много по-лошо... Сигурно е така, не знам, но все пак си мисля, че не би трябвало да се разсъждава така. Радвайте се, че сте здравички, пък проблемчето, ако има такова, може и да е много по-дребно, от колкото очаквате, и да се оправите и от само себе си. А може и да е на психологична основа. Аз лично за себе си така разсъждавам, наречете ме луда #Silly

Дея и Хера, ми айде де Hug

# 100
Дарилка много красиви кътчета си постила,страшно романтични с тия малки улички и цветенца по балконите Oha!

Да, тъй беше. Страхотно е, дано и всички момичета имат възможност да стигнат до Италито...
Иф, мерси за комплиментите, но ние си знаем че всички от форума сме убавици. Mr. Green
Дейко, обичам тъ и теб мари. Идвай у софето и двете с кака ви Хера се взимайте под ръчичка и при нас Mr. Green

# 101
  • София
Хайде Дея и Хера! не ми се подмотавайте, ами идвайте да празнуваме Коледа в София! Може и сняг да има Grinning
Гризка, на мен пък ми се иска да ми се изясни проблема и да знам, че се боря с него, че тая неизвестност ме побърква!
Обаче....днес пак съм си в добро настроение Grinning Да му се не видят и прегледите и чудото! Лекарите да се тормозят и да му мислят какво ми е! Аз ще си секся и ще си гледам кефа!!!  Mr. Green Тъй реших!

# 102
  • София
Здравейте момичета,
от доста време ви чета, но да взема и аз да се включа. Както виждате имаме си госпожица на 10 месеца, но си мечтаем да се сдобием и с малък господин. Вече 3 месец пия фолиева киселина много стриктно както при предишната бременност.Надявам се от декември да започнем с бебеправенето, че през ноември не ни беше писано на таткото  му предписаха антибиотици точно по време на овулацията и мойта лекарка каза не    Naughty на началото на опитите. До края на седмицата очакваме новите изследвания на тати и стискайте палци всичко да е наред та да съчетаем коледните празници и с полезна дейност.

Пожелава на всички ви скоро да преминете към мамешкия форум.

# 103
  • Sofia
... Лекарите да се тормозят и да му мислят какво ми е! Аз ще си секся и ще си гледам кефа!!!  Mr. Green Тъй реших!
newsm10

Браво Леа ! Това е приказка !

Гризка аз не се оплаквам , само не съм очарована от положението . И по - принцип напоследък съм толкова инертна и ми е все тая , само че не може като ми цъфне лелята да не ми се смачка настроението и това си е  Sad Twisted Evil ! Няколко дни не се понасям и ми е черно всичко , ама после ми минава и забравям .... до следващия път . Обаче с лекарите приключих  Naughty . Само по хубави поводи или ако е нещо спешно  Crossing Arms .

Вили добре дошла в отбора и късмет  Hug !

Хубав ден на всики желая  Grinning !

# 104
Ох, момичета, току-що разбрах, че моя приятелка пак е бременна...Има дете на 3 г., скоро сподели, че ще пробват за 2-ро и има-няма месец-два - работата готова. Много се радвам за нея, обичам я и искам да е щастлива, обаче и малко тъжно ми стана.  EmbarassedНе  питам защо някои веднага и без усилие изпитват щастието, не казвам и че не е честно. Само знам колко трудно и мъчително е за всички нас... smile3518 Всички терзания и изпитания през които минаваме...тъжно е...Дано всички тук имаме късмет и Бог да е милостив към нас! Все с нещо сме го заслужили, нали?! Не може да сме най-лошите на света, докога ще търпим наказанията си...

Общи условия

Активация на акаунт