Операция на щитовидната жлеза - 4

• 80 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Мецанка, благодаря за палците. Надявам се утре следобяд да излезнат резултатите. Знам, че всички сте минали по този път и се възхищавам на оптимизма ви! Браво!
Аз съм паднала духом......аз от години го влача тоя възел и все не обръщах мнимание на жлезата, сега откак миналата седмица ходих при доц. Пандев съвсем съм се ошашкала. А той един спокоен, уравновесен.......ама аз с мойта хиперфункция на жлезата ме тресат яко хормоните.....
Трябва да устискам до утре и дай боже всичко да е наред!
Някой от вас знае ли в клиниката на доц. Пандев за безкръвните операции каква е цената на операцията и работи ли със здравната каса?

# 31
galka,аз пък обратно на теб като ми казаха операция(беше миналата година точно по това време)веднага реших-отивам и я правя.Даже ендото ми казваше да изчакам да мине бала на дъщеря ми и кандидатстудентските и изпити и тогава да се оперирам.Но аз отидох при хирурга и поисках
първата възможна дата след 24,05 ..и така.Просто исках да мине бала,иначе щях да се рязна веднага.Чакам те утре с добри резултати-аз на твое място бих го махнала веднага.После следва
едно душевно спокойствие...(мъжът ми каза ,че отдавна е трябвало да се оперирам като видя колко спокойна станах). LaughingСтискам ти палци и те чакам.. Hug

# 32
  • При розите и топлата вода ......!
Здрвавейте мили мои!
ina15 на диетка ли си? За друго не знам, но глада със сигурност е от жлезата. Аз постоянно съм гладна и съм някак си подпухнала. Sad За самолечението ми е напълно познато, но такава е нашата медицина. Cry  Надявам се манипулациятя да е минала успешна и всичко да е наред. Praynig Hug
Gerova , смях се от сърце. Hug Ами какво им сложи на сърмичките?
Мецка, хайде де! Wink Hug Hug Hug
galka , естествено че ще стискаме палци. Ти само не  го мисли. Peace
RaliIB  , прпедставям си какво си преживяла. За съжаление малко са добрите хората в здравеопазването. Да се надяваме, че всичко ще се оправи.
pepi1963 , все някой ден ще се обадя. Wink Hug
4ик4ирик, доста време ли ще си в къщи или тръгваш на работа?
Скъпи мои, прегръщам ви всички и ви желая спокойна вечер! Hug

# 33
  • гр.Гоце Делчев
gelikas дано някой ден да си направим срещичка.Меци много ще се радвам да дойдеш на гости.Относно хапването не знам дали е така защото аз не чуствам такъв глад като вас,а ми се е случвало понякога да забравям,че не съм яла на обяд например. Grinning,но пък то си ми личи,а преди 5-6 години бях пухкавка и си хапвах добре,но пък и повече си се харесвах.Gerova наистина доста се смях на твоята история със сърмичките,ама ми е любопитно тогава какво им сложи,не може да е било без нищо.galka силно палцестискане и от мен.

# 34
ЧЕСТИТО Благовещение
на всички, които са духовно богати,
готови са винаги да откликнат
на чуждата болка
и не се уморяват да пръскат
частички доброта от душата си наоколо, независимо от трудното време,
в което живеем!

# 35
  • При розите и топлата вода ......!
Честито Благовещение!   bouquet
Според народните вярвания днес е  благ ден, в който човек не чувства болка и раните заздравяват. Пожелавам ви го от сърце! Praynig Желая ви още много нови надежди и мечти!
ina15, прекрасни думи! Hug Hug Hug Hug

# 36
  • гр.Гоце Делчев
Честито Благовещение и от мен .gelikas ,ina15 много добре са го писали присъединявам се към техните пожелания. Hug Hug Hug

# 37
Мили момичета...изчезвам от време на време но съм тук, чета си ви...днеска времето е прекрасно, мъжът ми и детето още спинкат, а аз си пия кафе на слънцето и ви пиша. така поне забравям на всички останали глупости около мен.
Gerova мила направо си уникална  smile3532 деня ще ми тръгне на смях...
gelikas и ina15 не му мислете много за диети..и аз всяка седмица започвам нова диета стигам до сряда и пък спирам  Embarassed Embarassed ама пък не ми пука много..мъжът ми знаете какво ми вика : "по добре една седмица срам на плажа от колко цяла година глад и пот в фитнеса" и някак харесва ми. Joy Joy
galka не му мисли много на резултатите...бъди щастлива, каквото и да е ще мине...и аз много се страхувах от операцията, но като видях колко хора са минали тоя път и тук са, живи и здрави реших че не трябва да си късам нервите за нищо.
Много целувки на всички останали...gelikas, pepi1963,МЕЦАНКА 2610,puh@n@,4ик4ирик,sonya83...

# 38
Здравейте, милички!
Я кажете като нямаме жлеза, имаме ли проблем със солариума, че бях чула нещо някога.

gelikas
имам още 5 дни почивка и се връщам на работа, вече се чувствам отлично! То и времето на мен много ми влияе, радва ме слънцето и ме активизира. newsm68
galka,
нормално е да си объркана и изплашена, но нещата ще се подредят точно както трябва и след време ще имаш съвсем различен поглед към случилото се. Наскоро пак ми се мерна онази мъдрост, която гласи, че трябва да сме благодарни, когато сме щастливи, а когато ни застигне нещастие - трябва да сме...благодарни!
Ина,
чакаме резултат и стискаме палци!

# 39
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки времето се оправи и нямаме време да седнем на компа.Вчера и днес с моя съпруг обръщаме градината и се радваме на слънцето.4ик4ирик да не искаш още сега да придобиеш тен та питаш за солариум,дано някое от момичетата да може да отговори на въпроса ти.

# 40
Здравейте всички! Пиша тук, защото търсих тема свързана с проблеми с хормоните и попаднах на тази тема. Четох доста и реших да напиша това, та може някой да ми помогне.
Преди около година започнаха проблемите ми с много упорито акне, а съм вече на 36 години и до сега не съм имала такива, дори и през пуберитета. В началото пробвах с домашни маски, после с купешки, с козметици и скъпи козметики... Нищо. Появяват се пъпки, големи буци под кожата и стоят така по рти седмици без промяна или избиват и пак минават трудно и бавно. Сега съм цялата в белези.
Веднъж при козметик се жалвах от проблема, а друга клиентка ми каза, че от как е на противозачатъчни лицето й се изчистило. Реших да пробвам. След месец нямаше и помен от пъпки. Само белезите ми си стоят, ама пак е доста по-добре. После усетих, че и косата ми е по добре, не се умазнява толкова бързо и е по-жизнена и хубава. Само дето противозачатъчните ми действат зле на други неща, та затова реших да ги спра.
След като почетох тук виждам и дуги симптоми, като косопад, разсеяност и трудна концентрация. Огледах си врата за подутини. Няма такива. Притеснявам се, че проблема е породен от заболяване.
Та въпроса ми е има ли някой с такива симптоми от вас? Познат ли ви е проблема?

# 41
здравейте,момичета! Hug
jenitora ,аз акнето бих го свързала с повишен тестостерон или кортизол,а не с хормоните на щит.жлеза.но една консултация с читав ендокринолог не е излишна.
а за всякакви гнойни пъпки много помага бирена мая или обикновена мая да я консумираш в суров вид.
4ик4ирик,и аз съм чувала това за солариума и изобщо за слънчевото пекане.но съм от лудите,които веднага след операцията,тръгнах на солариум..и сега пак смятам малко за цвят,самочувствие,а и с тен се визуализирам по-слабаи стегната.. Rolling Eyesприятни последни почивни дни!
иначе пия аб и имам мъничка корекция в обема на пръстите..явно моята диагноза ще се окаже по-достоверна..и дано!и ще ми остане 3-те мес.грешна терапия.. #Cussing out
baki_jovic ,ти поне до сряда стигаш,което си е постижение.аз започвам в понеделник уж на течности,на обяд вече съм решила по ори или моно,или..до вечерта вече е поредния уж последен ден за раздвижване на метаболизма и отчитам +.
пожелавам ви успешна седмица с много слънце в душата! Hug

# 42
Трябва да добавя, че ходих при личната си лекарка и тя ми каза,че изследване на хормоните може да ми назначи гинеколог, а е ясно, че имам проблем с хормоните, след като проблема изчезва при приемането им. Решихме с нея да направя хомеопатично прочистване на организма с шуслерови соли. Две седмици прочистване. После две седмици деминерализация (както тя го нарича) пак със соли. Сега ми предстои да пия конкретно за кожата, но още не съм ходила да ми ги изпише. Заедно с тях си промених и храненето, като изключих нацяло сладкото, месото почти и наблягам повече на зеленчуци и плодове. Като цяло се чувствам много добре от всичко това, но все още ми се появяват пъпки (по-малко) и косата е зле.
Остава ми обаче притеснението, че имам заболяване, което причинява тези неща и ми разстройва хормоните. Sad

# 43
така или иначе трябва да ги провериш хормоните.а дали ще ги назначи аг или ендокринолог,пък и защо не дерматолог?!(още повече е кожен проблем).успех! Peace

# 44
Благодаря! Вероятно ще опитам първо с кожен все пак.

Общи условия

Активация на акаунт