Операция на щитовидната жлеза - 4

• 80 975
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета,аз съм нова тук,искам да споделя моите впечатления от лекарите в ВМА Пловдив.Оперирана съм от една седмица от възел на щитовидната жлеза,слава богу първоначалните резултати са доброкачествен възел утре ще излязат и окончателните резултати.Невероятно отношение от страна на лекарите,изненадана съм че все още има толкова човещина и доброта,доктор Димов ме оперира ,страхотен човек.Четях ви темата повече от месец и благодарение на вас имах куража за операцията.Благодаря ви че ви има и дано не съм ви досадила със този дълъг пост. Hug

# 61
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте куклички!  bouquet
Инка, огромно благодаря. Короновам те за лечителката на темата! Hug Hug Hug Записах си всичко най- прецизно. Чакам да стане моя си магданоз и го правя. За съжаление още не съм намерила царевични трици, но търся. Как са пръстчетата?
adorable , прекрасни новини!  Дано проблема със съня да е временно. Обикновенно при ниско ТСХ има нервност и безсъние. При теб може и да е от бременността.  Пожелавам лека бременност и всичко да е безпроблемно.
elonka , здравей и добре дошла! Hug Радвам се, че си доволна. Колко ти е отстранено? Вземаш ли лекарства? Леле, прозвуча като разпит. Simple Smile Стискам палци за утре, всичко да е наред. Чакаме да пишеш, пък ако искаш и можеш фотография да качиш.  Някои от нас имаме качени снимки в предната тема. Ако имаш въпроси насреща сме. Peace
Някои от вас/ те си знаят/ съвсем се изгубиха. Naughty Да се явят иначе ще грабна бухалката! newsm66

# 62
  • гр.Гоце Делчев
Хехе сигурно аз съм една от изгубилите се,ама щом времето се затопли и остава по-малко време за компа.adorable много се радвам ,че с бременността всичко е наред и наистина може безсънието да е от това.elonka и от мен добре дошла при нас.gery_dobreva благодаря,че ни развесели.Ина и аз ще пробвам рецептата ти дано помогне за сърцебиенето. Hug на всички момичета.

# 63
Благодаря ви момичета за посрещането.Доктора ми каза че 90 процента жлезата ми е запазена ,засега няма да вземам лекарства.Отстранен ми е възела и малка част от левия лоб,доктор Димов ми каза живееш  си така както до сега.Момичета да попитам нещо ,кога мога да започна да мажа с кремче белега,засега ме е страх да го пипам сякаш ми е изтръпнало около разреза,и какво ще ми препоръчате.Благодаря още веднъж и ви желая лека вечер  bouquet

# 64
adorable ,чай от маточина и жълт кантарион. Hug
elonka ,добре дошла от мен! Hugи аз съм от пациентките на доц.димов.а после за ендокринолог за контрола,ти препоръчвам д-р нончев. Hug
gelikas и pepi1963,ще споделите дали действа и при вас. Hug

# 65
Мерси  ina15,
още утре ще си взема, дано има резултат.

Благодаря на всички Hug

# 66
 Здравейте и от мен ,сладуранки! Hug Hug Hug
Да се запиша ,че ме достраша от бухалката на gelikas ooooh!
adorable,чудесни новини ,честито!
elonka,добре дошла в отбора Hugаз започнах с мазането веднага след като свалих превръзката(така ми каза хирурга и ми препоръча СОДЕРМИКС-дано не съм сбъркала името,доволна съм и белега вече почти не личи)Струваше около 20 лв мисля,но е доста и стига за дълго време-друго не съм ползвала.
ina15,къде се изгуби,липсваш ми в скайп.
pepi1963,gelikasза вас-  bouquet
Хубава вечер на всички!

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 16:27 от МЕЦАНКА 2610

# 67
Момичета, здравей! Аз ви чета редовно, но не ми остава много време да пиша. То детето скача по компа и аз просто се отказвам да пиша. Rolling Eyes Но реших да пиша тъй като почнаха да се ползват бухалки Mr. Green . newsm51 newsm51 добредошла elonka и аз като меци след като махнах превръзката почнах да мажа с Контратубекс и засега е много добре. И аз съм като теб с много малка част от жлезата махната и не пия нищо засега.
ina15 браво!! ти си ни билкарката в форума  bouquet
gery_dobreva мила много се радвам за тебе...само напред... txtloves
gelikas, adorable, меци  Hug Hug Hug Hug
извинявайте че не пиша често, но хубавото време не изкарва на вън и малко време остава за компа, но мисля си за вас винаги...

# 68
аз ви чета редовно..пиша на бързо,съжалявам,че не се обръщам персоналко към всички,но влизам в къщи преди 30мин.
МЕЦАНКА 2610,и ти ми липсваш много,но в къщи се прибирам за хотел..дано се засечем скоро.
сладки сънища! Hug

# 69
  • Viena
Mili Dami imam edno pitane, vazmojno li e 1 god sled operatsiqta pri premahnata jleza da poluchavam iztrapvane na ezika v dalbochina ili prosto e zasegnat nerv ot zabolekarq t.k. predi 2 mesetsa go posestavah chesto.TSH mi e tu visoko tu nisko vse oste ne sam se dozirala i se chudq dali ne e nesto ot hormonite. Blagodarq predvaritelno.

# 70
Здравейте куклички!
Хааааа, появихте се, а? Hug
elonka , аз мажех с Контрактубекс, но докато зарасне раната йодирах всяка вечер. Peace
RaliIB  , аз имам изтръпване на езика и не само, но още от самото начало след операцията, защото калция ми е под норма.  Виждам, че живееш извън България, защо не се консултираш с ендокринолог? Дано се нормализират нещата. Praynig
МЕЦАНКА 2610 , pepi1963, ina15, baki_jovic, gery_dobreva,adorable ,elonka и всички които пропускам, прегръщам ви!   bouquet

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 09:29 от gelikas

# 71
  • Viena
Blagodarq za infoto gelikas, az sasto si misleh za kaltsiq, no vse oste nqmam zdravni osigurovki tuk i mi e malko skapichko da se konsultiram i izsledvam, zatova razchitam na chestite  patuvaniq do BG, no za v badeste nadqvam se ste moga po ostorojno da se sledq.
Do skoro

# 72
RaliIB, нищо не ти пречи при едно посещение в БГ да се консултираш и изследваш. Само езика ли ти изтръпва? Инка ми препоръча да вземам счукани чурупки от яйца. Вземам също и сусамав тахан, освен таблетките калций разбира се и да не чуе дявола, се чуствам малко по- добре. Желая ти бързо отшумяване на симптомите. И пиши!:hug:
Къде се скрихте девойчета! Вятърко ли ви отнесе? Hug

# 73
  • Viena
Za stastie samo ezika mi iztrapva , krainitsite ne.Opitvam se da qm zelenchutsi i predimno brokoli v koeto znam che ima mnogo kaltsii (Ot predavaneto na Gala go nauchih), no nqma efekt. Kogato sam se izsledvala vinagi Kaltsiq mi e bil ok, sega ste vidim kato se pribera, no ne mi prechi da opitam tvoita retsepta.

# 74
Ca задължително за ефект с D3 и слънчева светлина.
RaliIB,тази болка постоянна ли е или се появява при провокация и трае до мин.?

Общи условия

Активация на акаунт