Кюстендил!

• 98 061
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София, България
Благодаря ви момичета  за хубавите пожелания Hug И честита баба Марта!!! Дано всички, и особено дребосъците, да сме здрави, бели и червени, румени, засмени!!!

Иначе бебе Алина се роди точно преди месец, днес имаме малък рожден ден, папка, спинка, плаче и пълни памперсите, общо взето добре се справя със задълженията си. От две седмици сме самички, мама беше с нас в началото, но сега ... и сам война е сам! Когато и трите са в къщи настава малка лудница. Нервите ме държат още ... ама докога  newsm78

Как сте вие, нещо мноого занемарихме темата. Мила, ние още не сме идвали при вас  Embarassed но при следващото пътуване до Кюстендил първо там ще дойдем. Хубаво сте го измислили за навън, на Алеята ще са масичките, нали? Прегръдки за всички от нас  Hug

# 556
  • София
радос - няма как да не е весело с три малки съкровища Simple Smile Но децата са голяма радост и съм сигурна, че ще се справиш.

Моите понякога много се карат заради голямата разлика, но винаги след това си говорим много открито. Уча ги да са честни първо пред себе си за чувствата, които изпитват и след това да осъзнаят, че не са сами и пътят заедно е път на разбиране и на  другият.

Но за да съм не блудкаво позитивна, а честна - не винаги се получава от първия път Simple Smile

Ще се радвам да се обадите когато дойдете.

Масите планираме да са на алеята, да.

Слънчеви разходки на всички и лека седмица....  Hug

# 557
  • София, България
Мацки, времето се позатопли, почивни дни са, да спретнем една срещичка, а  Wink

И конкретен въпрос - искам да пратя мама да се прегледа при мамолог, но как е организацията в Кюстендил - трябва ли да се взема направление от личния, има ли мамолог с ехограф ... нали касата поемаше един преглед годишно, как точно беше  newsm78

# 558
  • София
Може и при нас Simple Smile И домашни тортички има Simple Smile

Аз съм тук до събота включително, неделя и понеделник ще пътуваме до София да видим бабите, че много са се затъжили.

За мамолог, една позната от тук провери и й казаха да не се занимава и директно да ходи в софия. Иначе зная, че ендокриноложката преглежда на ехограф и направлението трябва да е за нея.

Нас от работата ни пратиха при нея, някои колежки бяха доволни, видя им някои неща и назначи терапия, други насочи за София.

# 559
  • София, България
ами хайде при вас, но другите мами хич ги няма нещо, иначе в събота е ОК

значи да вземе направление от личния мама, пък аз в София знам къде да я заведа. Мислех си, че може и тука да се направи профилактичния преглед. То е ясно, че ако има нещо проблем, ще ходи в София, но да не се разкарваше само за профилактичния ми се искаше

# 560
  • София
ами може да отиде при йовчева...дано не бъркам името, една от ендокриноложките в града. И ако има нещо тогава в София. Ние при нея бяхме - пак профилактичен от работата.

Аз утре пак ще съм в сладкарницата - по принцип следобяд ходя. Днес имаше доста хора преди обяд и следобяд също и трябва да съм там да помагам. Пиши кога ще излизате.

дано и другите да пишат, да се съберем Simple Smile

# 561
  • София
Христос Възкръсна!

Нека Божият мир бъде в нас, нека се научим да прощаваме повече и дано повече радост и искреност пребъдват в нас!

Ние сме в София и съм много радостна да съм с родителите си. Не бях пътувала няколко години заради дисковата херния и затова за мен е постижение Simple Smile

Пожелавам ви щастливи дни с любимите ви хора!

# 562
  • София
Здравейте!

трудно върви темата ни, но дано има промяна и пишете повече.

Влизам да споделя с вас, че започвам група за Арт занимания за родители и деца. Целта е детето и родителят да са заедно в процеса на творчеството, което е доказано, че много силно подобрява взаимоотношенията между тях. Крайният продукт не е толкова важен, колкото самия процес.
Засега ще съм само аз като психолог, но съм в процес на търсене на художник, за да може тези ателиета да станат още по-интересни и полезни.

Ако някой проявява интерес може да ми пише на лични за повече информация.

Много хубави дни желая и слънчево настроение!

# 563
  • София
Ще съм благодарна ако някой сподели за добър детски зъболекар. Калина е с оток, висока температура и разранени венци от седмица и се чудят какво е. Водих я при двама зъболекари срещу поликлиниката, единият от които беше хирург. Никой не отваря един зъб, който е с дупка и е от страната на отока.

Консултирах се със зъболекар от София, съмненията са за гангрена. Вече 5 дни пие АБ,  а температурата се вдига по 1, два пъти на ден:(

# 564
  • Кюстендил
Милена, водила съм Ралица при Валентина Златкова, тя също е срещу поликлиниката на втория етаж. Тя е детски стоматолог и съм я водила там по препоръка на свекърва ми, която пък 25 години беше стоматологична сестра. Мога да ти препоръчам също и Костадин Димитров, кабинета му е на Цар Освободител. Той има съвременна апаратура и може да направи снимка на място веднага и да се диагностицира проблема на момента.

# 565
  • София
Много ти благодаря! Имаш ли някакви координати, че ми се иска утре сутринта да видя кой е на работа и преди моята работа да я заведа. Че ползвах вече болнични и ако го удължа няма да е добре Sad

казаха ми и за Каймакански...имаш ли впечатления?

# 566
  • Кюстендил
Извинявай, че толкова късно.... Каймакански не го харесвам, претупва нещата, само едното име му е останало. Златкова в понеделник, сряда и петък е втора смяна, мисля от 13:00 часа беше, вторник и четвъртък е първа, от 8:00. Нямам и обаче телефона. А на Димитров ще ти го пратя на ЛС ей сега.

# 567
  • София
Безкрайно ти благодаря! Дано се оправим по-бързо, измъчи се детето Sad

Специални поздрави на Рали  Hug

# 568
  • Кюстендил
Мила, какво стана със зъбчето на Калина?

# 569
  • София
Отидохме при Златкова. Жената веднага се усъмни за гангрена, отвори зъба и сега доста продължително го лекува. Ходим почти през ден.
Няма температура, отокът спадна, венците са много по-добре. Доволна съм от жената, подходи внимателно и съвестно. Живна ми детето, така повалена от болест не я бях виждала, а сме правили  тежки ларингити.

Много ти благодаря отново!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт