Аз все още не съм успяла да стигна до сладкарничката ви (в петък на мен ми даде мъжът ти една брошурка и предположих, че това е въпросната сладкарничка; затова директно го попитах дали жена му има рег. в бг мама, защото аз нито те познавам теб, нито него....)
Не мога да кажа лично мнение като Сети за вътрешната обстановка. Може ли да попитам как избрахте местоположението? Защото на мен ми струва, че от там не минават много хора, а нали трябва да има по-голям човекопоток, поне за да ви "открият"... Все пак според мен е хубаво това, сте си направили брошурките. Можете да си направите и още един вид брошурки /от по-обикновена хартия примерно, за да можете да си позволите повече бройки/ и да ги раздавате примерно по площада или да ги пъхате в пощенските кутии. Преди 1-2 дни намерих едни съвсем обикновени листчета за реклама на Марешки.
Иначе за страничката- направата е много лесна. Трудно е популяризирането. Но все пак можете да пуснете линкове към нея в някои кюстендилски странички. Ако искаш мога да ти помогна за направата на страничката. Но си трябват хубави снимки. Невинаги нещата опират до това дали снимаш с телефон; важно е и осветлението. Преди да снимаш трябва да пуснеш всички лампи и да пробваш как стават снимките. Ако не ти харесват почваш да експериментираш като гасиш някои групи от лампи. Ако мислиш, че осветлението не е достатъчно и мъжът ти е сръчен със жичките- можете да си направите или пък купите допълнителна лампа със бяла светлина /не да е жълта/ и пак проваш. Можеш да използваш и някоя програма за обработка на снимките.
Аз снимам с телефон и има някои снимки на дъщеря ми, които изглеждат направени все едно с професионален апарат. Но си е играчка това с лампите. Резултатът обаче е по-важен

Изскрено ви пожелавам успех с начинанието!!! Дано да се разраснете и току-виж надминете сладкарници Неделя /примерно/!!!
Нищо, тъкмо и ние го прочетохме
) си потръгна. Аз лично не съм сядала там и не знам защо му върви толкова, но всички казват, че не е скъпо и е вкусно. И сега лятото не можеше да се намери маса за сядане, толкова е пълно. Та ако успеете да я популяризирате сладкарничката, и като я научат хората, ще си идват.
.
, наистина е така, аз също си мислех, че няма голяма разлика между предучилищна в училище и в дг, но Лора ходи в училище и сега като сравнявам нейното държане и това на дечицата били в дг, разликата е огромна. Освен знанията, писането и дисциплината, които са много по-различни явно, другото е самочувствието, детето си е свикнало с училищните правила и се чувства прекрасно.