Кюстендил!

• 98 060
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • през девет планини в десета
Диди, благодаря!  Hug А какви са условията знаеш ли ?
   Видях, че и ти пишеш в априлската тема. Grinning Значи освен градски и двете сме с априлчета.
Поздрави от нас!  bouquet
Наскоро пазарувах за бебка от този магазин и продавачката ми каза ,ако имам нещо запазено и непотребно мога да й го занеса да го продава.Имаше шезлонг и проходилка оставени да се продават , не съм се интересувала за условията.
Да имам си едно рогато априлче  Party  което цяло лято свикна да е навън и сега като застудее не знам какво ще го правя в къщи newsm78

# 526
 Simple Smile за да ви следя!!

# 527
  • София, България
Темата пак е поизостанала.

Мила, а нямате ли вариант да работите без почивен ден  newsm78 То зависи и колко хора ще работят де, дали ще могат да се въртят. Мен винаги ме е дразнело това, че в неделя нищо не работи. Няма логика - целия народ почива ... Може би ходят по село тоя ден, затова да ги няма, и затова магазините да не работят ... И като се е наложило веднъж, така си е останало.

Да ви се похваля - ние сме новодомци най-после в "почти" наше жилище. Още се устройваме, подреждаме и свикваме, но поне вече сме си в къщи  Heart Eyes А, и Ники днес направи първи крачки самостоятелно - изправи се и тръгна, сякаш цял живот това е правил. Ама бая време трупа ноу-хауто.

Поздрави на всички!!

# 528
Честити ходещи крачета на Ники! Да го водят смело и стабилно към много, много радости!
Ради, ти как си? Бебка слуша ли те в коремче, батковците говорят ли й  Grinning!
Честит нов дом, да го изпълните с много детски смях и щастие!
Мила, аз не помня вече казвах ли ти, писах ли  newsm78, но и аз съм за неделята, така ще привлечете и повече клиенти в началото и ще ви научат по-бързо!
На всички празнуващи днес - честит имен ден!
Захладня навън вече... Flowers Jack O Lantern

# 529
  • София
Здравейте! Темата трудно върви...малко като темпото в града изобщо  Laughing

радос - честит нов дом! Да сте много щастливи там! Много са приятни тези емоции по нареждане на новото жилище.

Аз сигурно ще ви разочаровам, но засега няма да работим неделя...освен ако клиент не държи тогава да има рожден ден. Зная, че сте прави, но засега ще имаме само едно момиче - нямаме никаква възможност за повече персонал - и ако работим неделя оставаме без почивен ден за семейството. Защото аз почивам само  събота и неделя. А това е важно за нас. От друга страна наистина е голямо мъртвило града този ден. Някои от основните ни доставчици  също не работят в неделя. Разбира се ако даде Бог да порастнем...Simple Smile ще променим нещата.

сети - как е първокласничката? Няма време да се видим от тази работа.

Аз за малко да оставя моето момиче незаписано в 1 клас. Понеже не съм ама хич от амбициозните и си мисля как напролет ще я запиша и споделям с една майка от градината...и тя като скочи "Ама как напролет...то места почти няма вече в първо  Laughing На другия ден тичам до първо...ами то 4 паралелки почти запълнени Simple Smile Добре, че се оказа, че при госпожата, която ми бяха препоръчали останали 3 места, та хванахме последния влак Simple Smile

# 530
  • София, България
Благодаря ви момичета, редим се още, и май няма скоро да приключим ... но когато, тогава Simple Smile

Мила, разбира се, че е важно времето със семейството. Добре, че сте успели да се класирате за училище там където искате. Ние още не знаем какво да правим. Имаме училище точно срещу блока, но се отказахме от предучилищната там, защото не ни харесаха условията. Записахме го в едно училище, което е по-далече. Но пък си ни хареса там, и сега се чудя за догодина дали да го оставим там, или да го запишем срещу блока  newsm78 Но може би ще изчакам като се роди бебето да видя как ще се справяме с воденето и взимането, че сега ми е голям ангажимет и разкарване всеки ден  Confused

# 531
  • София
Аз записах калина в училището на батко й, в първо. Доволна съм, а и е на 5 минути от нас- което за начално училище е много важно.  Сега си е още в градината, да не влиза рано, рано в училищната атмосфера Simple Smile

Момичета, имам нужда от помощ - трябва ми НЕработещ малък хладилник, който някой се чуди къде да изхвърли Simple Smile Ако чуете нещо, моля ви да споделите...и благодарности   bouquet

# 532
  • София, България
Мила, защо пък ти е неработещ хладилник  newsm78 Трябва да видя дали нямаме нещо на село  newsm78

Момичета, пускам ви линк към профила Culture Kyustendil във Фейсбук. Не знам дали сте ... "членове", но пускат интересни новини с културните събития в града. Последно прочетох, че в петък Камен Донев ще гостува в града с постановката си "Възгледите на един учител за народното творчество". Постановката е много забавна и в София е много трудно да се намерят билети за нея. Ако не сте го гледали ... отидете, ще се посмеете доста Simple Smile

Culture Kyustendil

# 533
  • София
радос - много ще съм благодарна...трябва ни за поредните измислици на системата и контрола....направо ни подлудиха Sad

# 534
  • София
Големи благодарности на радос!!!   bouquet

# 535
  • София, България
 Wink Няма нищо, ще свърши ли работа хладилника, сигурно е бил доста и мръсен, ама  Rolling Eyes

# 536
  • София
половинката каза, че ще свърши чудесна работа. Ще го изчистим, това е най-малкият проблем. Олекна ни сега, защото едно нещо по-малко да мислиш.

Както каза един познат, който е архитект - "ако хората знаеха с какво се захващат надали биха започнали".....Simple Smile Та и ние така.

Ето ви линк за един лаически опит да направя страница във фейса. В темата за бизнес ме разпънаха малко, защото наистина е доста зле направена, но ще търся сега някой да ми помогне и да се направят като начало професионални снимки. Но все пак ви показвам докъде сме стигнали Simple Smile

https://www.facebook.com/FamilyKafeSladkarnica

# 537
  • София, България
https://www.facebook.com/pages/Taqueria/161181247236583

Мила, това беше фейсбук профила на нашето заведение. Не че го давам за пример, абсолютно любителски, моя милост се заниваше с него (то си личи  Tired), но може да ти допаднат някои идеи. До сайт така и не стигнахме, въпреки че имахме запазен домейн. Нямаше кой да го направи.
За лафа на твоя приятел ... абсолютно е прав, но и затова е по-добре, че не знаят, иначе ... какво щеше да има около нас ... нищо. Все пак толкова хора се справят, така че ... има шанс. Персонала е много важен. Дръжте на това да се усмихват и да се държат приветливо с клиентите. Това е огромна част от успеха. Една приятелка казваше, че един доволен клиент казва на двама други, а един недоволен - на 10.

# 538
Да споделям ли вече  Grinning ? Откровено казано за снимките..."наживо" има повече светлина, а снимчиците ми се струват тъмнички някак..., обаче не е задължително да са професионални, според мен...аз не обичам обработени снимки, важното е да има усмивки. Много весело, красиво, уютно е местенцето, за детски рождени дни и игри е перфектно!!! За 15 март може ли да го запазя отсега?! Много ни хареса на всички и съм абсолютно убедена, че ще потръгнат нещата, само кажи кога да го порекламираме малко. Успех,приятели!

# 539
  • София
сети - 15 март ще е запазено за теб със сигурност!!!

И племенницата ми каза, че на живо е много по-добре от снимките. Просто ми трябва един хубав апарат, защото с телефона ми не става, определено.

за споделянето - още чакаме Simple Smile То вече за смях стана всичко.......макар че ми се плаче. Но както става, така. Уморих се вече да се притеснявам и да го мисля.

радос - определено страницата ти е добра. Личи се, че разбираш Simple Smile Жалко, че не работите вече.

Общи условия

Активация на акаунт