Споделете 159

• 26 874
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
И аз се прибирам след тричасово висене във Вита Медика. Голям праз, че е частна, лекарят закъсня със 70 минути и още половин час човърка един стърчащ от пода комп, който би трябвало да печата бележки с номерца.

# 721
Уф, дано да не е било нещо спешно.
Да, понякога и на кешовите пациенти се налага да почакат/говоря най- общо, понеже споменваш частна/. Ако се бавиш- бъркаш си в носа и пиеш кафета, ако бързаш- претупваш работата.

# 722
Варицелчо се оправя. Покрит е само с корички. Сега се чудя кога бебето ще се потньоса.
Анде, всичко най-леко да мине Simple Smile
За тити не знам дали иска трето, но аз със сигурност. Само да е след 2-3 години.

# 723
В 13 ч по телефона рецепционисткака каза, че ще работи от 14 до 18ч, не записвала по телефона. В 13.55 бяхме там и получих 6-ти номер, в 14.30 каза, че пътувал от Русе, всеки момент щял да дойде. Дойде в 15.10 и до 15.40 човърка компа с консултации от потдръжката по телефона. В 17.05 излязохме, Вълчето ми е със ступор, пареза на очния нерв и тремор. Изпи си диазепама, чакаме да му мине. Нищо му няма на бъбреците, всичко е на психосоматична основа. Ходете при лекуващия лекар. GO TO на началото. По тоя затворен цикъл сме минавали амнайсет пъти.
Иначе сградата е лъскава, чисто нова, неупотребявана. 20 чакаши, вкл и бебета, 3 пейки с по 3 стола за седящи.

# 724
  • София
Ужас...

# 725
# 726
  • тъгата в мен
тамън кацнах да видя дъл ли ще ме поканите в новата.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт