Споделете 159

• 26 859
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
шегувам се Simple Smile може Simple Smile Айде дано наистина за всички, които искат да го имат, дори и без все още да знаят  Wink

# 706
  Говорете, говорете, ама на Анда времето й скъсявате  Laughing Laughing Темата абсурд да издържи до петък Wink
А закъсняващи поне няма ли?

# 707
Нека, нека, да не мислиш, че държа на тез три дена Simple Smile

# 708
  • Майничка
Пишете тогава повечко, че Анда да си е вкъщи вече за празниците! Laughing

# 709
Не се чувствам застаряла тук. Започнах да пиша в Споделете малко преди да родя Любов и сега пораствам с него. Т. е. четиригодишна съм Simple Smile

# 710
  • Москва
Леко предстоящо раждане,Анда Simple Smile

Тук явно и пролетта страда от пролетна умора... Хич не й се иска да идва.. Няколко дни между сняг и дъжд живеем.. Направо си свикнахме вече Simple Smile

"И за то, что однажды Гагарин совершил свой высокий полет...", ви поздравявам Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=8kMBU5uzfTA&feature=related

# 711
  • София
не може ли понякога да говоря по принцип? Simple Smile

Е то и Хемингуей е казал, че понякога рибата е просто риба и старецът - просто старец, ама кой ли му вярва.  Whistling

# 712
Aз като ви разправях за пускането на темата- вие 'рано е'. Сега не стига дето на Анда й тежи корема, ами и Василиса зорлем трябваше да роди  Party

# 713
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Навреме сколасах да прегледам темата и да допринеса за придвижването към новата тема. Анде,  Hug Hug

Безумна въртележка от много работа ме завихри, изключих се от форум, приятели и личен живот. Вчера природата ми даде код червено и след посещение в спешното осъзнах, че трябва да се върна в човешкия ритъм на живота. И ето ме, първо тук.

# 714
Не застарява Споделете, да ви успокоя  Wink Ама аз отдавна не пиша тук, само хвърлям по някой поглед, не знам брои ли се...

# 715
  • Майничка
Охоо, щом Криста и Гюлфи се появиха...  Wink

Споделям, че според №2 съм мъж, защото:
1. Нося панталони.
2. Не говоря много (не е вярно, но едва ли има някой има шансове да бъде чут от несекващото й бърборене).
3. Имам тъмна коса.  newsm78

Признавам си, последната точка ме озадачи. Обаче тя ме просветли, че мъжете имали тъмна коса, а жените - червена или жълта. "Как така, нали кака ти и леля ти са тъмна коса?" - "Ох, мамо, те не са истински жени - кака е малка, а леля е майка на Анди!".  #Crazy

# 716
  Убийствена детска логика, Гаргамелче   Mr. Green
Моя син ме обичаше от тук-до хеликоптера, защото по далеч от хеликоптера не се виждало  Laughing
Дидранад, следващия път не чакай да ти светне червения код. Хубаво си се отбила тук  Hug

# 717
ПО тая логика и аз съм мъж Laughing

# 718
  • Paradise
Днес личният доктор на детето ми каза, че съм имала "агресивен вид" с толкова къса коса.

# 719
ПИпинс, веднага в темата Кой се крие зад аватара, там ще ти обяснят.
Доктори ли казахте. Имам проблем с невероятно досаден пациент, хубаво че не е мой, само ме занимава с часове с кръвната си захар, защото ми е близък. Писна ми вече, толкова ли е трудно да схване какво аз и лекуващият му лекар се опитваме да обясним. Да беше някоя куха кратуна, щеше да схване от първия път. От цялата работа се опасявам, че ще спре терапията, защото, цитирам- не  еубеден, че това е неговото лечение. Дори не знам защо ви го пиша всичкото това...
Анда, дано да е леко!

Общи условия

Активация на акаунт