Клюки (оптимистично-пролетни) 21

• 26 677
  • 731
  •   2
Отговори
# 630
Хах, аз знам друг
Две бабички се срещнали на гробищата и едната попитала
-А ма, ти на колко си години
-На 96-отговорила другата
-Лелее, та ти нямаш време да си ходиш до вкъщи маа
Ох  , как  се кискам  ако  знаете  ....  hahaha hahaha hahaha

# 631

Срещат се двама старци, които не са се виждали отдавна. От приказка на приказка единия казва:
- А помниш ли едно време как се състезавахме кой ще се изпикае по-надалеч? Я да опитаме пак.
Застават до пътя и почват. По едно време единия се обажда:
- Ех, старост-нерадост... Не мога вече като едно време. Напиках си обувките.
А другия казва:
- Значи печелиш.  

Wink

# 632
# 633
Аз пък днес се смях на това:

„Сексът между мъж и жена е нещо потресаващо красиво, при условие, че сте се оказали между подходящия мъж и жена". Уди Алън  Laughing

# 634
  • в моя свят на мир и любов
Днес получих свидетелството на Ели. Пише там "Отличен". Ще се пръсна от гордост, като се има предвид, че малко деца бяха с такава оценка bowuu
В характеристиката пише :"Умна, мила, кротка и добра".  Laughing

Зачудих се какво ще пише в характеристиката на Андрея след година-две. Тя е или като пожар в борова гора  - лумва внезапно и без предупреждение, или  като вулкана в Исландия - непрекъснато хвърля пепел и прах и пречи на всички.  Grinning

# 635
 Joy Joy Joy За Андрея! Simple Smile

А за Ели доста хора могат да ти завидят с основание ! Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 636
Браво на Ели !  bouquet

luda , имаш прекрасно дете !  bouquet  bouquet  bouquet

Моято също е отличничка , но за разлика от Ели , в къщи е като гостенка , нищо не подхваща  Sad

# 637
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Браво на всички завършили ученици!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out А още малко усилия за оставалите!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 638
Браво на Ели !  bouquet

luda , имаш прекрасно дете !  bouquet  bouquet  bouquet

Моято също е отличничка , но за разлика от Ели , в къщи е като гостенка , нищо не подхваща  Sad

След като го спомена - снощи боядисвахме градинската стълба, люлката, дъската за рисуване - надзорът беше мой, а изпълнението предимно нейно. Сега съм й поръчала да нарисува цветя по люлката, защото стана малко скучно зелено и после ще покажа.

# 639
Щастлива мама си ти , да си смениш ника ! Grinning

# 640
С тази моя Андрея няма скоро да си сменя ника  Laughing

# 641
Калинчита, като те прочетох и се сетих за един виц, малко е черен, за което се извинявам:
Две старчета си вървят и едното казало на другото - "хайде да си починем!" и починали!  Mr. Green

Mr. Green hahaha

# 642
Добро утро момичета   bouquet
Как сте? Как минаха почивните дни?
При мен нищо ново.Всеки ден едно и също.Детето има още 4 дни на предучилищна и край. Събираме багажа и заминаваме към Чирпан newsm44
На 2 има РД- реших тази година да го правя в заведение newsm78

Хубав ден на всички  newsm03

# 643
Хубаво си решила , Танче . Hug

Аз от 6 годишна възраст също правя рожденните дни на заведение и съм много доволна .
Хем за децата е весело , хем на мен ми е спокойно .

Прибираме се в къщи и ми е чисто и подредено ! Grinning

А ти в Чирпан ли ще стоиш или само детето ?

# 644
То всичкото хубаво,обаче за 1 пат ще го правим в заведение и мие едно такова неясно.
А за Чирпан и аз ще съм там. Ще ходи при баща си може би за 2 седмици  Joy Joy Joy
А аз ще използвам времето да се видя със всички приятели и познати.

Общи условия

Активация на акаунт