131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 870
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
АЛВЕРКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМИЧЕТО ТИ
  Да е винаги здрава , щастлива и засмяна , с голям успех в живота

# 616

Алвера-да ти е жива и здрава рожденничката,нека около себе си намира само любов,щастие и късмет във всичко !!!!!!!!!!1

айша честито и на теб   bouquet Лек и безпроблемна бременност  Praynig Hug

шило по скоро бих се учудила ,ако се бяха обадили  Laughing Те тук ,такова нещо не правят. Sunglasses ,аз съм календара на родата и подсещам свеки кога внуците в БГ имат р.ден.
Иначе на моите когато правих ,каних цялата рода,сега каня само на р.ден на дреби.Големите си празнуват с приятелки.
Нада смо теб ли хапе  newsm78 Голямата хапеше наред,колко гостенчета бяха нахапани,тогава бяхме у свеки ,та беха ухапала едно по-голямо дете и то полсе категорично отказвало да идва ,с думите-при това ,което хапе не искам  hahaha

Лек ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 617
Алверче,да ти е жива и здрава рожденничката!Много да ви радва и да се гордеете с нея!
На бременелката,лека и безпроблемна бременност!
Шило,не така.. NaughtyЛошо за снахата няма да говориш,моля ти се!Голяма красавица ще да стане,ще видиш... Crossing Arms За боя-мен Саид ако видиш как ме налага..,такъв тупаник ми удря всеки ден..,но според мен,така се закачат и искат да играят.. Thinking Или поне се надявам да е това.. Praynig
Аз още си бременея,но малко остана.. PraynigСаид упорито ме тероризира и то най-вече нощем с пищене и безсъние.. Tired
Минавам само да ви поздравя..Скоро пак ще пиша..
Айа,Уго,Амал,Астарта и всички други..,много-много целувки!  bouquet Hug Heart Eyes

# 618
Здравейте,

Абе още рождения ден на Нада ли обсъждате? По поздрава на Уго разбирам, че е родена на американския празник...Шило, ние с тебе колкото не щем да празнуваме, пък сме тръгнали да раждаме на някви празници дето всеки ги помни...съжалявам, че не ти се е разминало.

Аз минавам да искам от вас женски съвети и трикове. На мъжа ми му се налага да ходи за малко в Норвегия и аз се опитвам да му се натреса, а той се дърпа. Хайде, напрегнете се малко за доброто на съфорумката, предлагайте хитринки и номерца, как да го склоня. После дружно ще разглеждаме снимки на фиорди, нали знаете, щастието на една от нас-щастие за останалите!

Амал, абе, да бе, пусто вдъхновение ме е напуснало. ама обещаното си е обещано!

Ум Саид, причернява ми като си помисля за последна фаза на бременност, с теб са моите молитви за лекото и протичане.

Хайде, до скоро

# 619
Люспа,  брееййй не се бях сетила за хамериканския празник, ама не е на него, на 5ти е.
Даже ми отне 30секунди да се сетя за къв празник говориш   Mr. Green  много куха съм станала, многооооо.
А след 2 седмици и аз имам РД, смятам да не влизам в темата , за да не ми се налага да 4ерпя, па дори и виртуално  Twisted Evil  Най-добре и ти не влизай поне седмица преди и след 27 юли, за да не ти се налага да премяташ тортета и подаръ4ета  Laughing

Ами какви женски номерца бе, направо го заплаши с развод  Mr. Green

# 620
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Благодаря за пожеланията  Hug

Шило, няма да ти се разминат тортетата и подаръчетата  Twisted Evil И на Лю също  Mr. Green

Лю, аз нали съм гадна манипулаторка, при подобни случаи започвам да гледам подозрително и да питам на какво точно ще преча  Twisted Evil. Но в свое оправдание ще кажа, че ползвам този номер само в краен случай, ако не помогне умилкването, мрънкането и всичко друго  Mr. Green Не че и това помага винаги...

# 621
  • София
Момичета, изчетох ви няколко теми назад, както и историите ви от "1001 нощ"  Wink Можете цяла книта за издадете. Уго, аварията с тока си е като за филм. Хубаво се посмях.

Понеже всички се познавате - да се представя и аз. На 26 години съм, живея в София (скучна работа). Както писах и по-рано, баща ми е инженер по професия и често го изпращаха на работа в чужбина. Родителите ми са живели в Куба малко преди да се родя, а после Либия, Сирия и Русия. Сега са си вече за постоянно в България. Иначе за мен - омъжена съм за чистокръвен българин  Simple Smile и имаме син на 3.5 години. Майка ми така и не можа да прежали Куба. Винаги е искала там да се върне да живее. Нито в арабските страни и хареса, нито сега в България. Голямата и амбиция беше да се устроя някъде в чужбина (за предпочитане в САЩ). Всяко лято ме изпращаше на езикови лагери там. Изкарах доста високи точки на САТ, трябваше само 12ти клас за изкарам там и направо в колежа. Да, ама ми направиха големи проблеми след като се изгубиха медицинските ми документи (дълга история), събрах си багажа само след 1 месец и не искам и да припарвам повече. За щастие малко преди да замина се бях запознала с едно момче, което предварително предупредих, че заминавам. Но любовта не пита, нали така?  Heart Eyes То не бяха драми (майка ми, кой бруг), то не беше рев (че момчето не било ат "сой"), ама сега всичко мина, замина и даже се коалират срущу мен като са на едно мнение  Joy Ще се радвам, ако приемата и такива като мен - е два думи, скучни  Wink

Поздрави на всички!

# 622
Здрасти на новото мими4е Simple Smile  ехххх, Куба зву4и много привлекателно.

Ум саид, мдаа, може би така си играят малките, не знаят да галят истински още.
Я кажи как му приготвяш телешкото на юнака?

Алвераааа
, не ме занасяййй  Simple Smile

Меджик Любс, мама тръгна ли си ?

Люспа, не мога да дам 4итав съвет как да измрънкаш от мъжа си за Норвегия. Моя никога  никъде не ме води  Naughty  Откак се помня ме лъже за Истанбул и тва там.....Напоследък много взех да му мрънкам , но едва ли ще ме огрее.
А лятото ми става особено противно, защото вси4ки се с4итат за длъжни да ме питат дали ще ходим на море и защо не. На следващия, който ме попита  съм решила да кажа, 4е мъжа ми е талибан и не ме пуска на море, освен ако не се къпя с 4ерна калимявка  Mr. Green  После ще ви споделя каква е била острещната реакция  Crazy

ПП само да вметна, 4е на 14ти баба ми става на 92, 4акам си 4еститките  Mr. Green

# 623
Алвера,

Много положителни емоции й пожелавам!!

Добре дошла на feel_the_rush  Hug ще ти хареса тук.

Малее, много рачки тук  Joy Май тази зодия преобладава тук, че и мъниците... пригответе се за почерпки и от мен скоро хехехе пък и на подаръци няма да откажа  bowuu

Шило, на още е тук до 25ти. Така ме разглези, че не ми се мисли като си тръгне....  Sad Sad

Хайде лек ден на всички!  Hug   bouquet

# 624
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМАЛИ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ И НА КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ЧЕСТИТЯ  Hug   bouquet  Hug

При мен нищо ново. Лошото настроение поодмина като че ли, ама сега една апатия ме е обзела - не ми пука или по-точно се старая да не мисля много много и се правя че не ми пука  Mr. Green

Уго при вас все весели случки и емоции. Много се смея като чета  Hug

Хм направо да дойда при вас за положителни емоции и за дооправяне на състоянието (ама съм скромна а)  Mr. Green

За хапането си спомням сина ми като беше бебе как обичаше да хапе - не е истина. На всичко отгоре те хваща и за косата че да не бягаш  hahaha

ЛЮБС радвай се докато мама е при теб, после ще се отчиташ подобаващо
На новите момичета добре дошли. Винаги е интересно и можеш да научиш много работи   bouquet
ЛЮ с постоянство много неща се постигат. Поне аз съм така - докато не стане нещо което искам  не мирясвам - може да ми е коствало много нерви, обаче ако го искам силно го получавам. То и от мъжа зависи. А пък и малко доза театър не вреди - защо сам, аз ще ти преча ли?  Wink  Peace

ОМЧЕ дръж се и се пази  Hug

АМАЛЧИК и ти се губиш нещо по тъча  Hug
Ще вземе класната пак с дневника да идва - нищо че е ваканция.
Апропо няма ли някой да идва на моренце, че да се обади и да си направим една морска среща?

На всички споменати и неспоменати много  Hug

# 625
Както ♥ MägÎÇ £ùߊ ♥ спомена ,раците сме много  bowuu .Днес дойде и моя ред да почерпя ,че одъртявам с още една година  Grinning

ники  Hug винаги когато решиш  Simple Smile

# 626
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Деси, честит рожден ден! Много здраве най-напред, все повече да те радват децата и само щастливи дни ти желая !

# 627
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН УГО !
  Много щастие , радост , здраве , сбъднати мечти и лубов .

# 628
  • сред маслини и портокалов цвят
Десииии, честит ти рожден ден! Да си много здрава, обичана и щастлива! Спокойно бъдеще и сбъднати мечти ти пожелавам!
И да те слушат трите моми и татко им! Laughing

# 629
  • София
Уго, Честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво ти пожелавам, много здраве, щастие и да те слуша домочадието  Wink

Общи условия

Активация на акаунт