Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са мненията за арабския свят във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, включително лични преживявания, семейни радости и предизвикателства, кулинарни рецепти, книжни препоръки, интересни пътувания, исторически събития и въпроси относно културата и начина на живот в арабския свят. Темите за дискусия включват рождени дни, здраве, хранене, семейни отношения, ежедневни ситуации и лични преживявания. Основните теми на дискусия във форума включват празници, рождени дни, семейни радости, бременност, живот в чужбина и семейни анекдоти и забавни случки от ежедневието.
-
Какви са мненията за арабския свят във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какви са традициите и обичаите в арабските страни?
-
Какви са предизвикателствата на живота в арабските страни?

Лек и безпроблемна бременност

,аз съм календара на родата и подсещам свеки кога внуците в БГ имат р.ден.
Голямата хапеше наред,колко гостенчета бяха нахапани,тогава бяхме у свеки ,та беха ухапала едно по-голямо дете и то полсе категорично отказвало да идва ,с думите-при това ,което хапе не искам 
Лошо за снахата няма да говориш,моля ти се!Голяма красавица ще да стане,ще видиш...
За боя-мен Саид ако видиш как ме налага..,такъв тупаник ми удря всеки ден..,но според мен,така се закачат и искат да играят..
Или поне се надявам да е това.. 
Можете цяла книта за издадете. Уго, аварията с тока си е като за филм. Хубаво се посмях.
и имаме син на 3.5 години. Майка ми така и не можа да прежали Куба. Винаги е искала там да се върне да живее. Нито в арабските страни и хареса, нито сега в България. Голямата и амбиция беше да се устроя някъде в чужбина (за предпочитане в САЩ). Всяко лято ме изпращаше на езикови лагери там. Изкарах доста високи точки на САТ, трябваше само 12ти клас за изкарам там и направо в колежа. Да, ама ми направиха големи проблеми след като се изгубиха медицинските ми документи (дълга история), събрах си багажа само след 1 месец и не искам и да припарвам повече. За щастие малко преди да замина се бях запознала с едно момче, което предварително предупредих, че заминавам. Но любовта не пита, нали така?
Ще се радвам, ако приемата и такива като мен - е два думи, скучни