131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 871
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  Шило честит рожден на Надето . Да ти е жива и здрава , и да расте много весела и засмяна
Любе Честит Рожден ден и на твоята половинка .
Бъдете здрави , щастливи и все така обичащи се
Уго честито и на твоите щерки за успешното приключване на учебната година . Надявам се че всичко при вас е добре  Praynig
На всички слънчеви дни от мен  Hug  bouquet

# 601
Уго честито на дъщерите ти за успешното завършване.

Шило да ти е жива и здрава дъщеричката.

- за доктор Алексиев, той ни е близък, за специалист е много добър, но за парите не се и учудвам. Почти всички лекари са такива.

Любе честит празник и на теб.

Ако на някой му трябва препоръка за лекар или за преглед, за тези които са в София и от другите градове, мога да ви помогна, майка ми работи като старша медицинска операционна сестра в сектора по кардиостимулация в НКБ. Дано не ви се налага.

# 602
празнувам-непразнувам, но мерси за честитките  Mr. Green 

Люспа, а ти няма ли да ме поздравиш, все пак първо на теб казах, 4е съм бременна, на теб казах, 4е влизам в родилното и на теб първа казах, че се е пръкнала момата ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ох, с нова фонетична клавиатура съм и не мога да й свикнаааа

# 603
Шило, и да не празнуваш не може да не поздравим бебка, че вече цяла година ти стопява лагерите. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Уго, честито и на Вас, да са ти живи и здрави и трите кукли да се реализират успешно в живота.  bouquet  bouquet

И на другите празнували Ч Е С Т И Т О !!  bouquet  bouquet

# 604
Честит първи рожден ден на Нада. Да расте жива и здрава, и много щастлива  newsm59

МаджикЛубс
, да е жива и здрава и твоята половинка, и много да те глези и обича  Heart Eyes

Аз от днес пак съм с нет  Flutter

# 605
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Честит рожден ден на малката Нада!

Любс, честито и на твоята половинка !

Моля за помощ- какво може да се подари за рожден ден  на 14 годишно момче от 8 годишно момиченце .  newsm78

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 11:35 от alvera

# 606
  • София
Здравейте, момичета! Нито съм арабска мама, нито имам някой екзотичен любим до мен, но темата ми е изключително близка  Heart Eyes Когато бях малка, поради естеството на работа на баща ми, прекарах 4 години в Либия и 4 години в Сирия. Най-вълшебното детство на света. За съжаление, майка ми е върл противник на ислямската култура и даже ме изпращаха в английските училища към посолствата. Казвам, за съжаление, защото аз тези страни винаги ще ги възприемам като свой втори дом, а тя - като едно неприятно изживяване. Попаднах на темата ви съвсем случайно, от една препратка относно произхода на имената, и заглавието веднага ме грабна - ах, тези жасминови нощи. Бъдете все така весели, усмихнати и задружни.

# 607
С малко закъснение любс,да ти е жива и здрава половинката!!!!!!!!!!!  newsm59 newsm59 newsm59

feel_the_rush добре дошла сред нас  Hug ,темата е отворена за всички  Hug  bouquet

Снощи бяхме в мола,този път със свеки,докато ние пазарихме ,каките все пак се съгласиха да разходят Маугли ,та изчезнаха.След известно време,тъкмо бяхме приключили и трите се появиха,а след тях дойде и една жена-много бяла ,със сини очи ,която ме попита на арабски дали съм българка.Аз  казах да и дълбоко се замислих,лица помня ,а имена не-но ,тази жена не помня да съм я виждала  Embarassed Embarassed Embarassed .Ситуацията се оказа друга,жената преди това е живяла 5 години в БГ и знае български си харесала Сам и идва да пита за нея, като и казах ,на колко е обаче се отказа,мислила я за по-голяма. Mr. GreenПита дали имам по-голяма дъщеря и тук за втори път я накарах да погледне така  #Crazy #Crazy #Crazy ,като показах голяма кака  Laughing,те нали размерите им са в обратна пропорция на годините . Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хлапетата обаче изкоментираха,вече трябва да се замисляме преди да се лигавим на бг на публични места,че може някой да ни разбере  hahaha hahaha hahaha

# 608
   Joy Еееех Уго отдавна ти предрекох че ще става бой за твоите момичета  Hug Виж от сега колко кандидат - свекърви имат , а като им дойде времето наистина да свият своите гнезда , пред вас ще има митинг от ухажори  Laughing Красиви са ти момичетата , между другото и аз съм една бъдеща кандидат - свекърва  Blush
feel_the_rush добре дошла при нас   bouquet Hug
Момичета , пу да не е на уроки , но магазина взе малко по малко да тръгва . Но все пак , съм решила да се изместя по към центъра , предполагам че там ще имам по големи шансове за развитие  PraynigА и за сестра ми ще е полезно , със красотите които създава съм сигурна че бързо ще набере клиентела  Grinning
Лека вечер от мен , отивам да гледам малко ТВ . На всички много  Hug и   bouquet

# 609
  • España
Здравейте! Предстои ни път към ОАЕ,ще живеем известно време във ФУДЖАЙРА.Много бих се радвала на всяка информация за там! Особено ме вълнува темата за детските градини-имам две момченца на 5 и 3,5 години...А също и атракции,шопинг,збележителности,къде е добре да се живее и ходи.....изобщо всичко,което смятате ,че е полезно да се знае за там! Благодаря ви предварително!

# 610
Добро утрооооооо

# 611
Да се разпиша и аз, че то е срамота такова отсъствие.

Уго, точно като в публикацията. bowuu bowuu Ама при тез красавици е неминуемо.  Hug Flutter

Саида, много се радвам, дано да продължи само нагоре, пък и като се прметсиш да има повече клиентела. А със сестра ти какво стана, правя ли се вече? Как са малчовците?  Hug Hug

Айа, какви са тези чести проблеми с нета?  newsm78 Как върви лятото? А хабибито с карирерата? Четох днешната статия, мног много гадно. Tired Tired

Ясминке, Елмичка как й понася жегата, първа годинка й на толкова топло, няма го сирийския тренинг. Crazy

Шило, я да се разпишеш да кажеш как мина Р.Д? Flutter

Сафар, къде се узгуби, работиш ли, какво става?

dyvaromi, Маги Любс да помогне ако може. Hug Имаше и други момичета от ОАЕ преди, но отдавна не са се вясвали, дано да са добре. Praynig

Лейди Ди, пак си загубила вдъхновение изглежда. newsm78

Омче, как си, полежаваш ли както трябва?  Crossing Arms Няма не мога, лягаш и чакаш. Стискам ти плаци да устискаш още малко.  Heart Eyes

Астарта, къде се изгуби, онзи ден ходих във вашия квартал в Офис Уан, ама не те видях или нешо бъркам? newsm78 Добре ли сте вкъщи? Hug

feel the rush, добре дошла. Simple Smile))

Алвера, ще водиш ли принцеска някъде това лято? Party

Поздрави на всички, които съм пропуснала, не е нарочно, отивам да си оправям опустошението от домашните. Crazy

# 612
то е срамота такова отсъствие.

ами да, срамота е Naughty

РД хммм, ами никой не ни уважи желанието да не празнуваме. Майка ми и снаха ми в един глас, едни роднински деца месец преди това всеки ден идваха да питат ще празнуваме ли и защо не и  4е независимо дали празнуваме или не, те щели да дойдат и комшийката заяви същото. НАправо психологи4еска атака,щяла съм да ограбя детството на детето си  newsm78 newsm78 newsm78
Ина4е от Сирия никой не ни се обади да пожелае ЧРД, ама те по принцип ни игнорират последната една година особено много  Mr. Green

Аххх, като заговорихме за РД, скоро и аз одъртявам, да му се не види.... освен ако не пукна преди да одъртея  Mr. Green 29 лазарника, тц, тц , тц....  Днеска като ходих до аптеката и видях един дядка, решил да покаже плът, гадостттттт, само как извърнах глава, то увианала кожа, то.... маниии

Амал, и да ти кажа, кльощавите по-грозно остаряваме, бръ4ки, висяща кожа и т.н.

Днеска малката ме ухапа 2 пъти в близост до окото, пусна ми кръв дори, наскуба косата ми, направо ми пламна главата, побойни4ка, на мен се е метнала  Blush  Все така злояда е. Още не ходи сами4ка, само за ръка. Оба4е пък си умира за коли, колела и тротинетки. Нещо не ме кефи дъщеря ми да е мъжкарана и без това имайки предвид кюрдските гени има голяма веротност да не е първа красавица  като порастне Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде поздрави на вси4ки, 4акам да спре едната пералня, за да пусна 2рата

# 613
  • Egipet
шило да ти е здрава и весела Надето. Уго честито завършване. Маджик лубсда те слуша много половинката. извинете за моито закъснение но в таз жега ме унася на самосъжаление.  Rolling Eyes
желая ви весели почивни дни  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 614
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

Днес голямата ми дъщеря има рожден ден,та почерката е от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт