131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 872
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник, мила Айша!

Алвера, мархаба , изчезнала беше
Деси, а няма ли да идвате насам?

Люспа, къде си пък ти?

МОже да не е много интересна темата напаследък, но поне при нас винаги цари празнична атмосфера. Тържества не ни липсват. Може да сме шепа народ, но поне деца има бол в темата, кой рожден ден, кой имен ден. Добре, че не се дебелее от виртуални почерпки 

# 586
Да, напоследък темата определено е много тортеста и букетеста, което може само да ме радва.

Шило, тук съм, няма къде да съм, ама няма нищо интересно около мен...ще чакам летуващите да разкажат преживяванията си. Дали няма да изкочи и някой холидей романс? newsm78

Всъщност интересното около мен е че допреди два дни беше хладно и дъждовито, пускахме парното и се чудех дали въобще ще имаме лято тази година, а вчера като скочиха температурите, като настана една жега...и с тая влажност на въздуха не се диша постоянно ми се драйфа, тежко ми е, сланините ми агонизират...

Шило бе, исках да те питам дали случайно не е останал някой чифт гащи от тази кюрдската стока...Сигурна съм, че са се разграбили повечето неща, но може все пак да е останал някой гигантски размер кюлоти...

Деси, странно ми се вижда баш в арабска страна да направят такъв голям проблем на ученичката за ТОЧНОСТ.  Mr. Green

хайде лека нощ

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 01:59 от Люспа

# 587

Деси, странно ми се вижда баш в арабска страна да направят такъв голям проблем на ученичката за ТОЧНОСТ.  Mr. Green

лю може и да ти е странно,но за горкото дете е трагично .Така е когато някои стават учители,защото не са били приети за друго и си избиват комплексите където не трябва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire .Още повече ,че матурите са в други училища и да стигнат до там децата са принудени да ползват микробусите.Ние за това не спахме по нощите ,когато имаше матури.

Ние сега сме се зарибили по една игра от диска на Диди ,получавая парник, с няколко семена ,които засаждаш и започваш да отлеждаш,полсе могат цветята се опрашват кръстосано и тн после се продават и засеждат нови,а ти си събираш семена и продължаваш.Голяма красата е  Mr. Green

# 588
  • Egipet
благодаря на всички. така и не можах с моита куха тиква да туря тортичка. на всички желая хубав ден  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 589
Добро утро

Желая ви хубав ден.

# 590

Да почерпя ,днес голямата си взе оценките ,премина в 11ти клас  Grinning

Големите се опитват да накарат дребната да се обръща към тях с како,малко са закъснели де  Laughing та понеже малка кака е по-висока от голяма кака и според дреби по тази логика ,по-високата е по-голяма,та попита като казва на голямата кака,как да казва тогава на другата  hahaha hahaha hahaha

# 591
Честит празник,aisha,и от мен!Всичко най-най-хубаво и много,много щастие!
Уго,честито на единадестокласничката!Много успехи да жъне и много да се гордеете с нея!
Шило,едно шалче така ли не остана и за мен?Ех,всичко са разграбили..,ама,и ти нищо не скъта..
Много за мъничко минах да ви видя и бягам,че хабибито чака за компютъра..
Целувки и позфрави на всички!  bouquet

# 592
Aisha,

честит празник! С малко закъснение ти пожелавам много здраве и радости!

# 593
Деси, Честито!

# 594
Ом Саид, шалче не остана от сергията ми, веднага ги разграбиха. Но гащи има в излишък, цветове и размери сякакви  Mr. Green

аз пък снощи направо умирах, толкова зле бях, тресеше ме, температура висока, нямахме парацетамол в нас, ужассс. Но днеска елхамдулилла съм по=добре, само тялото ме боли, сякаш съм яла здрав бой  Simple Smile

вчера я водихме малката при д-р Алексиев, да й види стъпалцата. Бабите ме подлудиха, че детето стъпва накриво, че стъпалото му не знам си какво си. Записахме час, но доктора  само я погледна и отсече, защо ми водиш здраво дете, нищо му няма на стъпалата, дори не я поразгледа, но си прибра  30лв за 1мин преглед  Confused аз си помислих, че няма да иска нищо или ще каже нешо символично, все пак изобщо не я прегледа, само я погледна , ама нейсе за това е учил човека  Mr. Green  Поне имаах повод да се накарам на бабите, че те са виновни  Crazy

ох, ставам, че реве, а баща й никак не го бива да я усмири...

Поздрави на всички

# 595
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте   Hug

Аз тия дни се поразходих по болниците, нищо сериозно, само редовни профилактики.Оплаках се на моя доктор , че дебелея прогресивно. Той мило каза, че наистина съм се позакръглила  Simple Smile Направо не знам какво да правя, наддавам само като пия вода, да не говорим за ядене  Cry
На всичко отгоре си купих един уред, дто се масажираш и отслабваш, а той взе че се счупи. Сага чакам да ми пратят друг и започвам сериозно мързеливо отслабване  Mr. Green
Иначе нищо ново, скука при мен , та затова и не пиша често.
Целувки  Heart Eyes

# 596
Aisha, честит рожден ден  (с огромно закъснение). Бъдо здрава, щастлива и много обичана!  newsm51

Уго Чавес, браво и на твоята ученичка! Вече във ваканция ли сте? Имате ли планове къде ще бъдете?

Моята ваканция за съжаление свърши преди седмица  Confused и сега търся начин да намеря време за поне още една  Whistling Междувременно вкъщи няма нет и не могат да разберат къде е повредата вече 5 дни #Crazy  Това бе последната капка в чашата преди да прелее и да решим окончателно да сменим доставчика. Но сега чакаме техник от новия доставчик да дойде да инсталира нужните модеми ooooh!

# 597

шило-знам,че не празнувате,но аз да ти честитя .честит рожден ден на Нада-да ви е жива и здрава и да ви радва много !!!!!!!!!1
Картичката е по избор на дреби,аз бях решила да сложа тази ,да ти е в тон с аватара и подписа:

http://images2.cafemom.com/images/user/gallery/post_1613970_1240 … ?imageId=14330276

Ние сме добре,минахме на арабски режим на управление ,понеже денем е жега ,гледаме да го проспим  Mr. Green и плъзваме вечер  Laughing Тази година ,обаче вечерите са студени ,носим си връхна дреха ,разликата в градусите денем и нощем е над 15.
Аз съм се хванала да обучавам Маугли на етмо и писмо  bowuu ,преполвихме горе долу азбуката ,като по пътя започнахме и със сричането и свързване на буквите  в думи.
Маугли ми се бели  Shocked Shocked Shocked и то лицето и ,но не обикновенно белене на кожички,а нещо по-странно ,отдолу и излизат светли петна,та сега  носа и и околните области да доста по-светли от останалата част на лицето,та сме я нарекли Майкъл Джексън. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Освен това в главата и вече има 3 руси косъма  Laughing

айа ако изпратиш новия доставчик,дали няма да ни включи и нас  Praynig Praynig Praynig  Laughing Laughing Laughing

алвера успех с уреда  Hug

На всички ,весел вторник   bouquet  bouquet  bouquet

п.с ето какво се котира  днес сред младите,тукашната чалга.

http://www.youtube.com/watch?v=gNyQCx3lAHM

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 01:03 от Уго Чавес

# 598
Добро утро девойки!!

Аз малко съм в почивка от нет докато мама е тук...
Много весело си изкарваме и май свикнах и ще ми е тежко като стане време да си ходи Sad

Минавам да ви почерпя, че моя мъж днес е рожденик Simple Smile

Лек и весел ден на всички!!

# 599
  • сред маслини и портокалов цвят
Любенце, да ти е живо и здраво момчето! Много да се обичате, уважавате и слушате!  bouquet

На малката Нада желая прекрасно детство! Да е здрава, обичана и щастлива! Да носи много радост на мама и тате!  bouquet

Като ми се оправи неопределеното настроение, ще пиша.
Иначе имате всички много  Hug от мен!

Общи условия

Активация на акаунт