131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 875
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте  Hug

АД, за болки в ухото малко бабешки лекове, ако искаш  Simple Smile
1, Капваш затоплено преварено олио и слагаш памуче . Нали знаеш как се преварява олио- в малко бурканче, което ври 15-тина минути във вода
2, Леко се препича  бялата част на праз лук и се капва сока в ухото, като поизстине
3, В ухото се капва сока , който се получава като счупиш листото на едно растение, наречено дебелец, няколко пъти дневно. Това най-помага. Ако някога смогнем да се съберем на среща,ще ти донеса да си го посадиш - аз го гледам в саксия на терасата, оставям най-често дъжд да го полива, не изисква специални грижи и бързо са захваща.Ако някой друг иска мага да му донеса.
Малката има проблем с ушето, последния път така я лекувах и скоро не се е оплаквала.

Омче, наистина трябва да лежиш повече, поне още една седмица. И по възможност не вдигай тежко- даже Саидче. Знам че е практически невъзможно, ама наистина е необходимо, знам го от опит.  Hug

И аз да се оплача  Simple Smile Нашия котарак се оказа голям разбойник. Преди време се върна с раздрано ухо, после окото му беше се затворило-още му слагаме капки, а сега и си е навехнал крачето.

# 571
Привет на всички   bouquet

Как сте? Аз от вече седмица съм в БГ, след дълго и не особено приятно пътуване стигнах от Сф до родния ми град, после бяхме за четри дни на моренце в Гърция и сега се радвам на хубавото време, вкусните плодове и зеленчуци, любимите ми хора и невероятната природа в планините около нас Flutter Heart Eyes Само дето идилията ми свършва в неделя  Sad  

Поздрави на всички   bouquet

P.s. забравих да се похваля, моят хабиб завърши и получи многооо привлекателна покана за доктарантура при професора, при който пишеше и дипломната си работа - покрай промяната в атомната политика на Германия, в момента има адски много нови проекти за възобновяемата енергия, в неговия случай вятърната такава, та с това ще се занимава. Хубавото е, че програмата е с практическа насоченост, ще работи най=вече по проекти с разлчии фирми, а не толкова с преподаване и четене на книги. Да видим какво ще излезе  Crazy

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 14:14 от Айа

# 572

Добро утро момичета,

ум саид не се притеснявай  Hug,аз и с трите имах проблем със задържането,но избутахме до началото на деветия ,гледай да лежиш повече.

ад успех на девойката и бързо оздравяване. Praynig

айа честито   bouquet  bouquet  bouquet

амалче,колко пъти да ти изпращам мод  newsm78 newsm78 newsm78 Laughing Laughing Laughing

Ние сме добре,като изключим големите жеги,но пък те са неизменна част  Mr. Green ,с нетърпение чакам неделя ,за последната матура ,за да можем да сме по свободни и да си отдъхнем.

Лек ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 573
И аз да дам отчет.

В събота вечерта пак ни се намърдаха гости  Mr. Green  та спаха 2 нощи в нас. Цялата махала разбра брейййй  Mr. Green  Само надничаха бабичките, една даже притича да се ръкува с тях  Joy  те бъкел бг не знаят, бабата ги приклещи, дърпа им ръцете и бърбори безспир, едва що не ги разцелИва  Laughing Laughing Laughing
Пък малката мн рева тия дни. цели нощи рев. И като питаха комшийките как е тя, викам,абе мн нерва, мн реве тия дни. И едната баба с вид на знаеща калти умно глава, аааа даа урочасана е, те мюсюлманите  много урочасват  Joy Joy Joy Joy  

# 574
Здравейте, ох и аз да се поооплача

Нямам време за нищо, нямам вдъхновение, нямам физическо пространство.

И двамата са винаги навряни в мен-ако вървя са в краката ми,  ако седна на компа малката тогава се сеща, че иска да я кърмя, баткото пък седи на гърнето, но иска да му държа ръката. Като кажа, че ми трябват двете ръце да пиша, той казва, че можело да ме държи и за КРАКА. Ей, голям зор докато израстат тези деца. Като са малки физически е трудно, после пък съвсем други проблеми...

Шило, ами как няма да плаче малката с това натоварено движение у вас..едните си отиват , другите идват...

Любс, завиждам ти благородно за гостуването на майка ти

АД, големи приключения, дано се оправи ухото ти

Айа, поздравления за постиженията на хабибито ти, дано все така да му върви в бъдеще

Nar-Nour/Om Saeed, не предполагаш колко съм ти съпричастна за ремонта. И аз минавам през нещо подобно с тази разлика, че не съм бременна, но имам два дребосъка, които ми дърпат дрелките и чуковете от ръцете, кошмарно е просто.

Алверке, значи и с котарак имаш да се ядосваш

Уго, амал, астарта, ясмин, и всикчи други   bouquet

до нови срещи

# 575
Ааа, тук съм, макар телеграфно. Днес ми е оправен лптопа, довечера си го взимам.  Mr. Green Иначе:

Люспе, в тоя ред на мисли аз се вкарах снощи в страшно приключение - да кара малката колело с помощни.  #Cussing out Няма такъв рев, такова дупене от моя страна, такава пот се ля от мен, другите деца и те пищят за колелото, нашата не дава, бой, аз викам, тя не слуша, почна да хулиганства здравата. Tired Прибрах се с глава като бомба, а краката не си ги чувствам. Mr. Green

Омче, непременно, непременно почивай повече, извикай вашите, все ще могат да вземат отпуска, все пак няма да си бременна още 100 пъти.  Crossing Arms

АД, много сериозно си го закъсала с това ухо, ужаснаправо. Лек ви път закъдето и да пътувате. Hug

Айа, аз се чудех защо не пишеш. Но наслади се хубаво на лщбимите си хора. И поздравления за хабибито.  Hug

Уго, като свършат матурите какво ще правите, ще идвате ли за малко? newsm78

Дуа, никаква те няма. Tired

Разан, с теб съм, скъпа. Hug Praynig Praynig

Науел, реши ли се въпроса?

Шило, не мога да дам съвет. Може да не иска защото е свикнала на много кърма, може вкусът да не й допада или конистенцията. Аз не съм имала проблеми, нашата е като бездънна яма, пу пу. Яде всичко и по много, не ми е отказвала храна.  newsm78 Мисля си, че трябва да постоянстваш. А, сещам се, че може и от лъжицата да е, имах една дето не ядеше от нея, като я смених беше ОК.

На всички принцеси  Hug Hug Hug

# 576
Амал, не е от лъжицата, от ината ще да е  Simple Smile

Деси, няма ли да идвате насам?

Алвера, с мойте котараци и аз бера страхове и срамове. Още  като бях бременна, и на Абас не само ухото разкъсано, ами целия врат раздран. Откарахме го на лекар, мъжа ми асистира да го обръснат , после пълна упойка и операция. Много беше безпомощен милия, но се оправи.

Любимия ми Миша изчезна още ноември месец. Не мога а го прежаля, бе, ден не е минало да не се сетя за него с тъга  Cry

Абас и Гриша сега царуват в гаража, но нали са свикнали вътре, все гледат да се набутат. Влезнали в едната комшийка през прозореца, изяли й сладки от масата, че и си легнали на дивана й  Twisted Evil 
Другата днес ми се оплака, че и снощи е имало котешки набези над папагалите й  Twisted Evil Но само съборили клетката, не успяли да я отворят. Отделно  се качили на терасата й й облизали скарата за кюфтаци ....  Ами какво да ги правя животинки.... не мода да ги вържа на синджир, не са кучета.

Малката спи, а аз най-безсрамно се паркирах до нея, та откарах една дрямка, наместо да шетам из къщата. Но от мен да мине, отивам да  домакинствам вече

# 577
ама ниикакви ви няма, не може така. Айде да привлека клиентела, имам всичко от гащи до забрадки  Mr. Green  насам народеее

ПП. снимката е от Ербил, иракски Кюрдистан  Mr. Green

# 578
Да се разпиша и аз,
най-накрая днес беше последната матура на Сам  Grinning ,за резултатите ще чакаме до анчалото на август,а за класирането поне 10 дена след това  Laughing  Laughing Laughing
Тук учебната система е малко  Crazy ,ако някое дете има отличен по всичко,но слаб по арабски ще повтаря годината,Тук попражителни няма,та днес едно от момичетата закасняла с 30 мин за матурата и директорката на училището в което са се явали, я е изгонила-така ще повтаря цялата година .А момичето е умно с висок успех,някой хора просто са си сбъркали професиите #Cussing out #Cussing out #Cussing out ,по това време в училището не е имало и инспектори от министерството да кажем от например да се уплашила..........................

лю ми дай му на детето да те подържи за крака  hahaha hahaha hahaha ,да ти кажа после все по лесно ще ти става. bowuu

шило да беше попитала бабата по-рано  bowuu bowuu bowuu ,щеше да разбереш защо плаче кюрдката  Mr. Green

ад лек път и бързо оздаряване  Hug

Нашите котараци денем са из къщи на хладно,по цял ден съъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън ,после по цяла нощ скитат.

# 579
  • Egipet
малка почерпка от мен че от днес помъдрявам или остарявам newsm78 newsm78 newsm78

# 580
  • Egipet
е не ми се получава с тортичката ама е много хубавка

# 581
Aisha Честит Рожден Ден. Желая ти много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти.

На всички други желая хубав ден.

# 582

aisha-честит рожден ден,нека всико което се пожелаш да сбъдне стократно!!!!!!!!!!!!!
За снимките ,за да се качат в темата ,трябва да завършват на jpg или gif.

# 583
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АИША .
Бъди здрава , щастлива , много късмет и усмивки .

# 584
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Честит рожден ден, aisha!!! Най-добри пожелания и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт