131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 865
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
ДЕСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА И МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ! ВИНАГИ ДА Е ТАКА ВЕСЕЛО И ЗАДРУЖНО СЕМЕЙСТВОТО ТИ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ЗДРАВЕ   bouquet   bouquet  Hug   bouquet

# 631
Честит Рожден Ден, Деси! Бъди здрава, много щастлива, обичана и радвана от скъпите ти хора!

Честито и на всички останали, които са имали поводи за празнуване и съм пропуснала Hug. Извинете ме, но времето не ми стига за нищо Tired

Амал, не работя в Офис 1. Като се видим някой път ще ти кажа къде съм (ако съм още на същото място, че нещо взе много да ме стяга шапката и не знам докога Rolling Eyes)

Целувки на всички Hug

# 632
Момичета ,благодаря  Hug  bouquet

Тук ФБ не отваря ,така че,ако не съм отговорила на някого ,не е било нарочно . Blush

Тържеството мина отлично,снощи си играх да правя торта ,нали половинката не яде купени и дреби едва изтърпя до днес  Laughing ,след това  е опитвала и крема отгоре на тортата ,та едната кака я е оправала след нея.

# 633
Уго, честит рожден ден, да си жива и здрава да се радваш на най-щастливите и успели девойки!!!

Да честитя предварително и на дълголетната Шиланска баба.  bouquet Hug Hug

feel the rush, никак не си скучна, дори малко ти завиждам (благородно разбира се) за шареният живот, койт си имала, винаги съм искала такова дтество, да пътувам, да срешам различни култури и се радвам, че имам непосредствен допир с една такава. Куба и на мен ми звучи много примамливо.  Hug

Лю, не мога да дам съвет, ние сме се делили само веднъж по необходимост, че млаката беше бебе да пътува до Сирия, просто реших, че няма да се справя.  Peace Ще измислиш нещо, ти си голям капацитет. Sunglasses

Ники, и ти го раздаваш много рехаво.

Астарта, прости, ама с такова впечатление бях останала.  Embarassed Как са двамата сладури? Моята приятелка се премести в Младост 3, върна се на работа и с две деца, едното от които на 1 г. (баба му го гледа) и каза: Коя тъпачка е измислила еманципацията? #Cussing out

Поздрави на всички.  Heart Eyes

# 634

честит рожден ден Любс-нека най-съкровенното ти желание да се сбъдне умножено по две. Praynig Желая ти много здраве,щастие,любов и успех във всяко начинание!!!!!!!!!!!!!!

# 635
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Любс, честит рожден ден ! Да си жива и здрава и нека те спохождат само щастливи мигове !!!

# 636

ах, тези празнициииии  Laughing 

Да честитя предварително и на дълголетната Шиланска баба.  bouquet Hug Hug

ох, 4акай да видим...така я ядосах преди 2 часа, 4е ве4е ме гризе съвестта дали ще до4ака рождения си ден.....  Добре , 4е днес като взимах памперси от аптеката й взех и валериан....  Ще питате защо съм я ядосала.... Ами  в 9.30 изведохме малката навън / през деня в жегите само рев, 4ак в 7.40 заспа/, та викам си да дишне малко въздух. И тва ми ти бабе като се разлюти, направи ни на мат и маскара, безотговорни, безсрамни как така извеждаме бебе навън по нощите, та хората дори пелени не  простирали след залез, лелелел, наговори ги едни, ама цялата по4ервеняла и трепери , изплаших се 4ак. Разтрепери ме и мен с нейните истерии, 4е и се разревах от безсилие, ама си изведох детето де.... Но сега ве4е ме гризе съвестта да не й е прилошало... Ама си заклю4и вратата на нейния етаж. та не мога да проверя. Опака жена бе  ей

# 637
  • сред маслини и портокалов цвят

Любе, мила ми приятелко, честит ти рожден ден! Да си жива и здрава! Желая ти всичкото щастие на света, защото го заслужаваш!
Радвам се, че те познавам! Много Hug от диванетата и мен!

# 638
Много празници май съм пропсунала, едва ли ще успея да наваксам,
за това на всички, които са имали повод да празнуват, им пожелавам много здраве, много щастие, топлина, разбирателство и обич в домовете им.

МагическаЛюбс, теб поне те хващам на време, за това освен всичко дурго ти пожелавам и един прекрасен ден в компанията на твоето мамче!
  bouquet  bouquet  bouquet

Ясмин, страхотен аватар нов аватар - и аз много харесвам музиката на Рим Бана, за това и поздрав с една от любимите ми нейни песни:

Астарта, на последните твои снимки, които видях беше УАУ: подозирам, че диетата, за която спомена преди време е била успешна  Flutter

Чесита и лека бременност на Аиша   bouquet
И  Hug за другата ни бременелка!

# 639
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЮБС  Hug
  Пожелавам ти  да бъдеш много здрава , щастлива и обичана . Само положителни емоции , и успешно постигане на всичките ти мечти и желания .

На бъдещите мамчета , лека и безпроблемна бременост  Hug
   Деси как сте ? Добре ли сте ? Ще си идвате ли тази година ?
   Ясминка как е малката кукла  Heart Eyes А гордият бате слуша ли  Heart Eyes
   Айа продължавате ли да правите онези вкусни арабски партита  Embarassed
   Ако знаете как ми се яде шашлик  Embarassed Разбрах че в София има арабски ресторант  Grinning И сега ще трябва да си измисля повод за идване  Mr. Green
   Шило първо , Честит Рожден Ден  на бабчето ти . Не се ядосвай много . Хората в тази възраст трудно ще се променят , възгледите си за живота още по трудно . Старай се да не се ядосваш много , и си гледай кюрдката , както ти диктува майчиното сърце  Peace
Другите принцески къде се изгубиха  Rolling Eyes Май ще извадя дневника  Mr. Green Нищо че е ваканция , разпишете се да знаем че сте добре  Peace
Баба Над и тя не е писала отдавна . Какво стана с нея , добре лие  Rolling Eyes
Аз ще ставам да приготвям обяд , че домочадието е гладно . Едноседмичната ми почивка свърши  Mr. Green
Лек ден на всички принцески  Hug  bouquet

# 640
ЛЮБС ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ УСМИВКИ ЛЮБОВ И САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ ТАЗИ ГОДИНА ОТ ЖИВОТА ТИ

# 641
  • София
Честит рожден ден и от мен! Въпреки, че не се познаваме, вече имаме нещо общо - празвнуваме на един и същи ден  Hug Днес направихме 5 години семеен живот с половинката. Пожелама си още поне 50. Дано всяка жена намери някой, който да я обича и уважава истински такава, каквато е.

# 642
  ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА feel_the_rush.
   Пожелавам ти още дълги и щастливи години семеен живот . Нека пътят ви бъде осеян със сбъднати мечти , любов и нежност до дълбоки старини.

# 643
уф, дано днеска няма празници, такова ми е настроението буреносно, 4е  направо ще гръмна отвътре... аман от комшии интриганти. Една се оплакала на майка,4ак се разревала, 4е не седя да си говорим с нея. АМи имам си работа, джанъм, не мога да вися по сукаците с баби4ките и да обсъждам времето, плетките и комшиите. И майка ми 4ак крещи, разревала се жената, 4е не й обръщам внимание.

бясна съм на майка ми , 4е ми се кара за такова нещо....

# 644
ZЗдравейте,

Е как да няма празници днес

-Днес са година и половина от раждането на дъщеря ми
-комшийката на село има рожден ден
-третата ми братовчедка в Елхово също
-братът на моя съученичка има годишнина от развода си
-на вуйчо колегата празнува 23 години откакто сина му е катастрофирал, но оживял, ще прави курбан
-бившата ми шефка прави прощъпулник на осиновеното си бебче
- двумесечен юбилей откакто не съм се карала сериозно с мъжа ми
-съседите отляво освещават новата си къща
-племенника на мъжа ми мина изпитите в унито с най-висок резултат от цялата им специалност (микробиология)

И това не е всичко мило Шило, но бързам да пиша пожелания за рожденни дни и годишнини в осем други форума, в май спейс, фейсбук и туитър.....така че ще ви лишавам от останалата част на празничния списък, но и този скромен списък е достатъчен да се развихрите

Общи условия

Активация на акаунт