Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 889
  • 703
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Тая Нихал постоянно си променя мнението ... Twisted Evil
Първо да влезне в Университет после да се юрва на работа в Холдинга. smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

# 137
dterziiska   bouquet
Много хубави снимки!
Мама фифи прозорлива както винаги - "тук има нещо гнило"....?
А Бехлюл е роден под щастлива звезда - една му "чупи"  яйцата, друга му прави омлета... #Crazy
Пита се обаче:  Кой влючи таймера на фурната ??! А сега ! newsm78

# 138
Аааааа,ама днес от 20 ли е бил филма?
Чак сега включвам ТВ-то и чакам тихо и кротко на лаптопа. ooooh!

# 139
  Добър вечер на всички.Снимките са прекрасни и тази вечер серията ми убеди тотално,напълно и безвъзвратно какво е това между Б и Б.Отговорът е само един и това е Любов.Направо съм втрещена/в добрия смисъл/ какви филми правят нашите съседи.Иска ми се и ние в скоро време да можем да разкажем такава потресваща,тежка и красива приказка за Любовта.
  Тази вечер бяха казани някои ключови неща- на Мадмоазел й е мъчно за Нихал/колко вярно/,Бех каза какво е Бих за него,Бихтер обяси какво чувства към Аднан и респективно как обича Бех Нихал.

# 140
  • Пловдив
charovnica браво. Това е най-хубавият им момент за мен в сериала.
Друг такъв няма. Чакам другите да се изкажат. Тези които не харесват
тази любов.

# 141
Аз пък точно, щото чакаш - няма да се изкажа. Laughing Laughing Laughing
Само, че аз не съм от нехаресващите любовта, а друго нещо. Sad

# 142
В този епизод видях Бихтер лъчезарна и щастлива.Хареса ми също играта на Бешир-не е лесно да вложиш толкова хъс и злоба в героя си.Фифи отново е в стихията ''Ти мен слушай''

# 143
charovnica браво. Това е най-хубавият им момент за мен в сериала.
Друг такъв няма. Чакам другите да се изкажат. Тези които не харесват
тази любов.
 Подкрепям напълно,това е апогеят на връзката им  Peace. Видяхме на какво е способна Любовта и как дава крила-на всички ,абсолютно на всички.Бихтер успя да прости на майка си,видяхте ли промяната в нея.Това го може само едно чувство.

# 144
Добър вечер на всички! Grinning
Да споделя и аз моите впечатления от серията...
Нихал не я харесвам по принцип, прекалено плитък ми е образът, прекалено предсказуем, но въпреки това я разбирам. Дразнещото, обсебващо и глуповато поведение, което показва се дължи на възрастта й, както и на факта, че е влюбена. В стремежа си да покаже на околните, че е порастнала тя не усеща, че изглежда смешна. Ще мине време преди да започнат да я възприемат по начина, по който на нея й се иска.
Единствената адекватна реакция и мнение, което аз видях тази вечер беше на Мадмоазел. Жената съвсем трезво преценя всичко и изразява мнение, но да имаше кой да го чуе...
Бех и Бих... без думи. Перфектно показаха това, което чувстват един към друг и което ще остане така и до края.

# 145
Играта на страстта Б и Б

Бех

1.т.-перф. изп. репертоар на плейбой при посрещането-сант чувства
1.т.-увереност ,че ще дойде                                         предизв.
2.т.-лъже ,че Бих не е като Фирдефс  / проф/                           сант......
2.т.-страст                                                                   страст

1.т.-флирт с Нихал                                                       предизв
1.т.-нарече я братовчетка                                             сант.
2.т.-тел разговор с Бих                                                сант

Бих

1.т. обяснение в любов                                                  сант чувства
1.т.плаче                                                                      сант
1.т."мразя те"                                                               предизв
2.т.обичам Аднан                                                       к. предизв
2.т. страст                                                                     страст
2.т.разказ за баща си                                                    сант

3.т. тел разговор с Аднан                                            к  предизв
2.т .тел разговор с Бех                                                   сант  + предизв

Бех-  Бих       10:14                     -5 -предизвикващи презрение

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 23:34 от silvia_maria

# 146
Всеки харесва любовта!
Аз също, но не измамната, а искрената. Тя те извисява и показва най-добрите ти страни, а не обратното!
Самият факт, че Бех говори не за бъдещето с Бих, а за в момента .... и ми светва лампичката Twisted Evil
В случая само тя се раздава, вярва, прощава, бори се, опознава себе си и накрая остава ощетена!

# 147
  Силвиа_Мариа тази вечер просто нямаш  думата,с най-добри чувства.
  Бех също обича искрено Бихтер,но не  е смел колкото нея.
  Простете ми,че не виждам в Бихтер само развратната чинка,а виждам влюбената жена,която се измъчва от изневярата и предателството си,която губи себе си в Любовта,която губи контрола и точно в този момент е готова да прости на всички и да бъде добронамерена.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 21:26 от charovnica

# 148
И тя не е много смела, в това им е проблемът. Ако поне единият имаше поне малко решителност сега щяха да изживеят пълноценно любовта си. Wink

# 149

Бех също обича искрено Бихтер,но не  е смел колкото нея.
Не мисля,че някой от тях обича искрено.
Защото ако тяхната,,любов"издигнем,то любовта на останалите направо я пращаме в калта.

Общи условия

Активация на акаунт