Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 776
  • 703
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
djoleva, не искам да споря, но ако приравняваш кокошарника в кухнята с Бешир... За мен той е много по-различен и по-добър дори от Сюлейман, защото последният само от време на време им прави забележки (дори си спомням, че също си позволи да коментира) и досега не съм видяла по-рязко да контрира клюкарските изблици.
Бешир е много влюбен в Нихал - всеотдайно и чисто. Но дори и за миг не си е представил, че има някакъв шанс. Това не е ли достатъчно, за да стане ясно, че той си знае мястото.

# 211
Добър ден!

-1,2...95...101...211 косъма,ох Бехлюл,броя ги един по-един, и пак не мога да заспя...Бехлюл.защо не си направиш коломаска...

-Хррррррррр....

Мисли на праведния Бешир:"Къде съм аз...къде са те...Воайрството хич не е трудна работа,само трябва да бягаш по силно..."

-Вай,вай...Нихал станала същинска Фирдевс,вай...Какво ще правим сега?

# 212
   Бешир,както и Мадмоазел не са просто прислуга,те са искрено привързани към семейството и ги обичат много повече  от останалите,влизащи в тази категория,затова и така присърце приемат проблемите им.
  Колкото до Силвиа_Мариа-не се намираме на научен форум,търсещ доказателства за или против дадена теза.Говорим за човешки отношения-колкото очи ,толкова и виждания.В тази сфера,повече от навсякъде другаде,всичко е относително и всеки е свободен да възприема нещата,както си иска и с това спирам до тук.

# 213
След като Бешир е толкова привързан към семейството и обичатолкова много Нихал защо не каза  истината до последно.Искаше да покаже някаква толерантност ли или за да не ги нарани особено Нихал.Съгласна съм че той много иска нихал да е щастлива ,но  и много добре знае ,че Бехлюл не  я обича и ще я направи нещастна,ако  беше казал истината може би щеше да предотврати този брак е ще има наранени и то доста  но неможе иначе Когато обичаш някого не е ли по важно да го предпазиш от това да бъде нараяван отколкото да премълчиш за нещата които ще съсипят живота му

# 214
Днес се очертава интересен епизод:

Епизод 101
Пейкер се скарва с Хилми, получава контракции и е закарана в болницата. Зейнеб връща пръстена на Бехлюл, който той е дал на Елиф. Дениз разговаря с Нихал за любовта й към Бехлюл. В същото време в офиса на Аднан пристига пратка, която може да разруши брака му с Бихтер. Поведението на Бешир става все по-подозрително.

# 215
  • Бургас
След като Бешир е толкова привързан към семейството и обичатолкова много Нихал защо не каза  истината до последно.Искаше да покаже някаква толерантност ли или за да не ги нарани особено Нихал.Съгласна съм че той много иска нихал да е щастлива ,но  и много добре знае ,че Бехлюл не  я обича и ще я направи нещастна,ако  беше казал истината може би щеше да предотврати този брак е ще има наранени и то доста  но неможе иначе Когато обичаш някого не е ли по важно да го предпазиш от това да бъде нараяван отколкото да премълчиш за нещата които ще съсипят живота му

С това съм напълно съгласна!  Peace
Но във филма ми прави впечатление, че всички имат малко крива представа за щастието на другия. Без изключения, може би само мадмоазел Дениз е малко по в час. Но за мен абсолютно всички са тръгнали по грешен път към щастието си.

# 216

-Браво Нихал момичето ми!Точно така любовта на мъжа минава през стомаха.....

-Бля,бля...през стомаха...дърта вещица...а не минава ли тази любов и през други органи...Например...направо ме е срам да си го помисля,камо ли да го изрека...Ех,Бехлюл...

-Чичо,дълго мислих и реших да взема най-правилното решение,което въобще съм взимал през целия си съзнателен живот.Ще се оженя за Нихал /да се обезпечя финансово/,сига ти и Бихтер / тя пък да не се  заинати,че тази девица-хубавица хич няма да ми стига за страстните ми нощи/
 нямате нищо против./Колко съм умен,хем кесията пълна,хем секса осигурен/.

# 217
  • Варна
Не знам това гледали сте го Изненада за рождения ден на Небахат

# 218
  Бешир се надява  Нихал да е щастлива с Бехлюл.Толкова я обича,че донякъде губи ясна представа за нещата.Смята,че като са разделени Б и Б няма повече проблеми,това е неговата грешка.Подценява случващото се между тях,както и Фирдевс.
  Забравих да спомена за обаждането на Елиф,че ще заминава-толкова го обича,че направи абсолютно последен опит да  съживи някакви останали чувства в него.Тя все още не осъзнава,че такива почти не е имало и не разбира мястото,което е заемала в живота му.
 Славена,разконспирирала си ги  Laughing

# 219
# 220
  На Небахат й изгря звездата отново  на стари години,браво на нея  Grinning

# 221
  • Варна

">#at=43[/video]

# 222
Да само мадмоазел вижда истината и се опитва да го покаже по някакъв начин .Тя най-добре оот всички разбира чеБехлюл ще направи Нихал нещастна. Дори Аднан който много добре вижда какъв е Бехлюл се съглаасява на този брак.Защоси мислят че детето ти ще бъде щастливо само ако стане така както то иска Никой освен Дениз ли не вижда че Нихал е заслепена  и че този плейбой ще я нарани.Да може би Аднан се подведе отдумите на Фирдевс  и се заблуди ,че Бех обича Нихал,но той като баща не вижда ликакъв е Бех ,че той никога не можеда бъде само с една знам че на младите днес никой нищо не може да им каже/имам дъщеря на годините на Нихал/ , но във  филма освен Дениз никой друг не се и опитва да отвори очите на това дете

# 223
Красива жена е Небахат Чехре.Доста добре тунингована и поддържана.

# 224
  Аднан,като всички/с изкл.на Мадмоазел/ смята,че с Нихал за Бехлюл ще бъде много различно,тя не е някоя от многото му жени,а сестричката,която той винаги много е обичал,но сега вече е погледнал на нея с други очи. Мадмоазел  е против най-вече ,защото знае за връзката му с Бихтер. Иначе  пак би била против,но не така категорично,и тя ще е подведена от гореизброените доводи.
Смятат,че щом е зявил,че обича Нихал силата на чувствата е достатъчно голяма,за да  я възприема така,следователно е наясно с отговорността,която поема,следователно любовта му към Нихал го е променила и с нея той ще е друг човек. Освен това  Аднан много обича Бех и омаловажава недостатъците му.Не може да има трезва и обективна преценка за него/видяхме как не дава дума да се издума за него след сбиването с Нихат/,така че нещата следват своя "логичен" ход.

Общи условия

Активация на акаунт