Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 825
  • 703
  •   1
Отговори
# 195

На сутринта след консумацията на страстта  си Б и Б са много доволни
 от този факт ,защото и друго не ги вълнува .

hahahaНе мислят за общо бъдеще,както ,ако бяха влюбени newsm78
 #2gunfire Не мислят за Аднан,че е между "любовта "им newsm78

....натаковахме  се и светът е красив #Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3521Разбрахте ли мили момичета какво било любовта-
страстна нощ в една вила,задължително с любовни обяснения и пей сърце

Бехлюл казва на Нихал -"същия съм си както винаги"-
ВЕЛИКИЯ ПЛЕЙБОЙ-нищо различно не му  се е случило newsm62

Оооох,просто си ужасна!За Различното мнение-както казват някои,които те защитават,за мен не е!Толкова злоба ,таблици и азчисления!Та ти не виждаш нищо хубаво в този филм,защо пилиш нервите на всички ShockedТе и други изказват различни мнения от мойто,но не по този начин!

# 196
Добро утро.   bouquet

Снежка,разбирам те какво имаш предвид за критиките,които отнесе любимката ти.
Знам. Hug

# 197
Ауу,че сме скучни днес.
На мен пък Азра/на долната снимка е толкова фотошопната,че не прилича на себе си/ не ми харесва,нито онази лелка,с която се е мотаел няколко месеца,нито пък последната/официално/ богаташка щерка Фъят.
Берен е за него,но сигурно го е отрязла...голям надувко бил.И аз да съм,не бих изтраяла префърцунени въздухари.
newsm10

# 198
  Добро утро   bouquet
  Вече онези,които не споделят мнението ти  и не виждат нещата като теб,Силвиа_Мариа са ненормални и немислещи,така ли излезе?Започваш да преминаваш границите,спри се.Приеми,че каквото и да кажеш,ще има хора,които ще си останат с коренно различно мнение от твоето.Не знам защо  си решила,че само и единствено ти знаеш истината,а всички останали са заблудени овчици,които имат нужда от просвещаване. Тук сме,за да споделяме,а не някой да ни "отваря очите" и да ни строява.

# 199
Аз откога ви разправям да я подминавате....Нямам нищо против потребителката,но това пригласяне на едно и също във всеки един пост може да бъде и е нетърпимо.Как не се умори да досажда  ooooh!
А за цинизмите и обидите не ми е коментира дори.

Хубав ден ви желая,излизам на разходка.Има едно хубаво нещо в България и това са моловете.

# 200
  • София-в сърцата на моите деца
Да бе, да, а природата и Пролетта? Къде останаха? И защо не подминавате постовете на Силвия с мълчание. Ако не й обръщате внимание, по-лесно ще спре с писаниците..Убий глупакът с мълчание!! Peace

# 201
  Добро утро   bouquet
  Вече онези,които не споделят мнението ти  и не виждат нещата като теб,Силвиа_Мариа са ненормални и немислещи,така ли излезе?Започваш да преминаваш границите,спри се.Приеми,че каквото и да кажеш,ще има хора,които ще си останат с коренно различно мнение от твоето.Не знам защо  си решила,че само и единствено ти знаеш истината,а всички останали са заблудени овчици,които имат нужда от просвещаване. Тук сме,за да споделяме,а не някой да ни "отваря очите" и да ни строява.

Добър ден newsm51

ако,някой реши и да помисли за думичката аргумент-следва цитат:

-        Приемане на желаното за реалност. Желаното е възможно,
 следователно е реално. Само в очите на желаещия, обаче.

-        Приемане на нежеланото за реалност. Страхът от нещо е силна
 вяра в неговата реалност, което в много случаи може да доведе до приемане
 на възможното за реално.

Противодействие на вероятностните аргументи

Проверка на всяко едно твърдение на всеки един човек без значение
 от авторитета.  Това е единственият начин да се достигне до детерминистичен,
 сигурен извод за верността на твърдението.

smile3503

# 202
Здравейте ,мен също ме подразни постъпката на Бешир-това момче ми заприличва все повече на хрътка -непрекъснато върви като сянка ,дебне наоколо,а това което направи снощи просто надминава всичко.И като е толкова загрижен за всички в къщи защо не се изправи и да каже истината в очите на Аднан.Аз също мисля че чак такова вмешателство в личния живот на хората е недопустимо независимо от причините поради които се прави

# 203
  • Бургас
Здравейте ,мен също ме подразни постъпката на Бешир-това момче ми заприличва все повече на хрътка -непрекъснато върви като сянка ,дебне наоколо,а това което направи снощи просто надминава всичко.И като е толкова загрижен за всички в къщи защо не се изправи и да каже истината в очите на Аднан.Аз също мисля че чак такова вмешателство в личния живот на хората е недопустимо независимо от причините поради които се прави
Аз от много време му се дразня. Вре се където няма място, без значение какви са подбудите му. От първите епизоди още ми е трудно поносим. За мен просто не може да понесе факта, че мястото му не е в семейството на Нихал. Прекалено е...де да знам, дразнещ. Осъдителен. Все едно е някъде на високо и наблюдава и отсъжда. А е просто един нормален нещастник.

# 204
  • Бургас
Sesana, когато от ранна детска възраст израстваш в един дом, с едни хора, при едни отношения, е много трудно да останеш дистанциран и отчужден към тях. Особено ако те възпитава Шаесте при мълчаливото наблюдение на Сюлейман. Това момче е израстнало до Нихал, играли са си и са се смели и плакали заедно. Тогава той не е бил шофьорът, а тя - дъщерята на падишаха. Били са просто деца, които растат заедно. Бешир е дискретен и мил, завършен интроверт, почтен и честен човек. За него Аднан е не по-малко ценен от Сюлейман като бащинска фигура. Той е израстнал с това семейство (обича чисто и безумно Нихал) те са единствените му близки и сега ги вижда предадени. Той досега не е споделил с никого разкритието си - ако беше злобен нещастник, щеше отдавна да е разпространил наученото. Чистата и почтената му натура не търпи предателството и ако не беше ясното съзнание за целия крах, който ще предизвика оповестяването на тайната, той отдавна щеше да сподели на Аднан какво се случва в собствения му дом. Не е лесно да се носи такава отговорност.  Peace

# 205
Добър ден! Както и снощи споделих, всеки трябва да си знае мястото, а това никак не се хареса на аудиториятя в чата. Става въпрос за Бешир и всички от "първия етаж"....особенно когато някой ти е усигорил приличен живото и работа.  За тези които симпатизират на такова поведение, им казвам, че е врема да свикнат с факта, че различието поражда злоба.
Може да са израстнали заедно, но в къщата живеят на различни етажи и винаги е имало дистанция от страна на Аднан.

# 206
  • Бургас
vesselaa, всичко, което описваш би било резонно, ако Зиягил се отнасяше към прислугата като към такава. Но самият Аднан ги е допуснал до семейството не само като слуги, но и като близки хора. Той дори се противопостави на жена си, за да ги защити. А и ти самата казваш: "някой ти е усигорил приличен живото и работа" - би ли се чувствала добре да виждаш как същия този човек го правят на глупак в къщата му. Или ако разбере някой ден всичко и че ти си знаел - как би реагирал този човек? Би останал безучастен само един робот. Може би затова човек толкова се стреми да създаде перфектния робот-домашен помощник - за да се елиминира човешкия фактор.
Тук не говорим за Джамиле и Несрин, а за Бешир - той коренно се различава от прислугата в къщата, поне в моите очи. Злобна е Джемиле, но не и Бешир.

# 207
Съгласна съм че това са хората с които Бешир е израснал и че го боли за тях,но той не е един от тях ,а работи за тях и получава заплата и това ,че Аднан е достатъчно възпитан и толерантен към хората които работят за него не значи че ги допуска да станат част от семейството му . Всички те се държат като прислуга  ако толкова държат на аднан и семейството му защо непрекъснато ги дебнат и одумват с изключение на Сюлеиман

# 208
Не се ли усещат някои момичета?

Всички ние ще търсим доказателства за предателството към баща ни
от обичани от него хора.

Как се наричаха хора ,които съдят други за това,което и те биха сторили?

# 209
  • Burgas, Bulgaria
Абе момичета,как е възможно чак толкова да се вманиачавате в един филм?То големи полемики,защитници на не знам какво си,че и обиди си разменяте.Това е просто филм,гледам го докато си вечерям и толкова,имам си достатъчно емоции в моя си живот,как ли пък няма да се вживявам в някаква измислена история.Я по-добре си помислете толкова ли ви е празен живота,че отделяте време и енергия за тея безмислици.

Общи условия

Активация на акаунт