Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 873
  • 703
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

Добро утро.

# 106
Добро утро!  bouquet

# 107
Може ли да ми дадете някакъв канал в ютуб или където и да било да изгледам пълните серии с превод на английски, ако пък има на български още по-добре, но се съмнявам .. Защото аз намерих някакви неща в ютуб, но са по около 20-30 минути от серия .. и то няма на всички епизоди .. Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне :p

# 108
http://www.youtube.com/user/oz83#p/u
Ето тук има преведени на английски език част от епизодите  Simple Smile

# 109
http://www.youtube.com/user/oz83#p/u
Ето тук има преведени на английски език част от епизодите  Simple Smile

Точно и аз това знам и съм ги изгледала, но то е преведено само примерно 1/3 от епизода .. а не целия .. Нищо, мерси все пак Simple Smile

# 110
Разделени са на 9-10 части,но са преведени цели епизоди.Просто следвай последователноста.
Първите 40 ги няма,след това и до края има няколко серии пропуск,които не са толкова фатални за подразбирането на обстоятелствата.

# 111
На пейка в парка се целуват Бихтер и Бехлюл, но по едно време  Бех забелязва, че  Аднан ги наблюдава и прави странни знаци на Бихтер:
- Ей, чичо, махай се оттам!
- Не мога – отговаря Аднан. - Нека първо жена ми даде ключовете от къщата, че моите съм ги забравил!

newsm19 newsm19

Бихтер споделя с  приятелка:
-Отдавна скъсах емоционално и физически  с Аднан. Отношението ми към него рязко се измени.
- Но защо тогава не му върнеш пръстена с брилянт, който ти подари?
- Защото моето отношение към скъпоценностите не се е променило.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 13:33 от Slawena

# 112
  • Стара Загора
  bouquet

# 113
Момичета, значи днес, сряда, четвъртък и петък ще гледаме по един епизод, така ли?
Обаче имам странното усещане, че другата седмица ще бъдем малко орязани, дано да греша!
Тази вечер ни чака ето това:

Какво ли пише под картинката?  newsm78

# 114

Прекрасна двойка бяха двамата и в живота,но...плейбоя си е такъв не само в сериала,но и в живота си дори.Жалко за него и за всички които са се докоснали до него....

# 115
Ауу,че сме скучни днес.
На мен пък Азра/на долната снимка е толкова фотошопната,че не прилича на себе си/ не ми харесва,нито онази лелка,с която се е мотаел няколко месеца,нито пък последната/официално/ богаташка щерка Фъят.
Берен е за него,но сигурно го е отрязла...голям надувко бил.И аз да съм,не бих изтраяла префърцунени въздухари.

# 116
  • София-в сърцата на моите деца
Е, нали с Азра са били 4години??? newsm78

# 117
Е, нали с Азра са били 4години??? newsm78

Така е,и според клюконите са се разделили заради ревността на Азра , разстоянията  и многото им ангажименти,че то май друга причина не остана newsm78

# 118
Eто и парфюмите на Бих - "Givenchy Absolutely irresistible" и "Gucci Flora"

И на Бех

# 119
  Slawena,то толкова много причини,че място за Сонгюл не остана  Wink,а вицовете са един път  Hug
  NotApproved-съгласна съм с теб,че с Берен много си пасват,тази тяхна органична игра не е случайна,и друг път съм казвала,ама кой кого и дали е отрязал можем само да гадаем./бяха писали,че била лудо влюбена в него,пък той давал заето,но дали и доколко е вярно,само те си знаят/.Пък и на клипчето за Барби  и Кен,което беше преведено на англ.,той не се изказа никак ласкаво за нея като професионалист-според него е от типа всичко знам,всичко мога./ако преводът е точен,разбира се  Peace/ Напълно възможно е да е вярно,ама защо така я изстипоса,не знам./тя не беше в стаята в момента,когато казваше това/.Определено ми направи лошо впечатление.Сигурно и той си има своите недостатъци като характер и в работата,ама надали ще му е много приятно някой да ги изтъква  в интервю като попитат как се работи с него.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 18:54 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт