Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 959
  • 703
  •   1
Отговори
# 90
  Хубава е Берен,корекцията й е успешна и изглежда добре,но пред Моника Белучи бледнее.

Въпрос на вкус е кой коя харесва повече, но чак да използваш думата бледнее..
Мисля, че не е удачно, просто защото и двете са страшно красиви жени.
Иначе те поздравявам за постовете ти, винаги ги чета с интерес.   bouquet

# 91
Привет , момичета !  bouquet Надявам се , че въпреки мразовитото време , денят ви е бил пролетен и усмихнат ! Hug
Славенка ,  Heart Eyes така се забавлявам , докато чета творенията ти , че ми се чудят какво става като ме гледат от страни ! Joy
За Берен Саат и аз знам , че има корекция на бюста , за носът чувам за първи път ! Но , каквито и корекции да има , те са много премерени и сполучливи и и стоят добре ! Peace А на рекламата за чипса , е с невероятна рокля ! Салма Хайек е със същата на една реклама на парфюм !
Да ви споделя ,че снощи се насладих на изкуството на извънземните танцьори на грузинския балет "Сухишвили "! Преживяването беше вълшебно - два часа , в които времето и пространството , а и гравитацията , просто изчезнаха!  Crazy

# 92
  • Благоевград
ББМомичета, бихте ли ми казали в последния епизод Бешир от какво умира? Те с дъщерята на Шеесте събраха ли се? Защо Зиягюл се местят в друга къща? Благодаря ви! Hug

# 93
  Плюшка,благодаря  Hug
  Аз и двете ги харесвам,обаче едната ми носи по-различно усещане,затова съм използвала този глагол. Не ги сравнявам по красота,защото това е много субективно,а по-излъчване  Peace Ако някоя нейна фенка се е засегнала,моля да ме извини.
  Госпожата-явно много дълбоко си се впечатлила,което е чудесно.Заредена си с положителна емоция  Hug

# 94
gospojata, Hug
Предполагам че представлението те е пренесло в друго измерение,гледала съм ги преди много години на запис и наистина света около теб престава да съществува с техните танци и музика

# 95
Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 22:23 от NotApproved

# 96
ББМомичета, бихте ли ми казали в последния епизод Бешир от какво умира? Те с дъщерята на Шеесте събраха ли се? Защо Зиягюл се местят в друга къща? Благодаря ви! Hug

И аз искам да знам................

# 97
Добър вече,момичета-кокичета!
Честита пролет, желая да сте здрави и много късмет сега и занапред! [smilie=smile3525.gif
]NotApproved много добре изглеждаш.  newsm10
Доколкото виждам, корекцията ти е в малката гърбица от първата снимка, но пък с руса коса си чоооок и шик! Hug

# 98

И аз искам да знам................

Бешир умира от рак в белия дроб /откзава да се лекува/ и на смъртния си одър разкрива истината на Аднан.С Джамилето не се събират,но тя се грижи за него.А Аднан и сие как да останат в тази къща след всичко което се случва-самоубийството на Бихтер,измяната на Бехлюл,разбитите надежди на Нихал...

# 99
Я вижте какво открих!

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
  hahaha

hahaha hahaha hahaha Колко е вярно само. Имам предвид за българския, за другите не знам. hahaha

Нихал може и да стане суперсекси,но просто тялото й не е съразмерно,за да се постигне това.Има и други ниски жени,които обаче имат правилни пропорции,ама тя не е от тях.Има миловидно и чисто излъчване,което ще запази,според мен.
Според мен си е напълно размерна - просто трябва да свали някой друг килограм, защото дупето й е по-голямо, а е дребничка. Ама и затова си има доктори, имам предвид за дупето. Laughing Laughing Laughing

GameOver ,като гледам банкомата Аднан-касичката е без ограничен лимит, и в материално и в роднинско естество.Ако му дотрябват пари при чичо,ако му забие хормона на една педя под пъпа при чинка,никой не засича и не отказва Mr. Green
  Аднан и Бихтер Зиягил-универсално задоволяват всякакви прищевки  Mr. Green,роднините са с предимство Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

# 100
NotApproved, супер си!

# 101
Добър вечер! Честита пролет! На всички дами от форума желая да разцъфнат като цветя,да обичат и да бъдат обичани!
 Не се удържате с писането от няколко дена само чета че да ви насмогна.За анкетата гласувах-всички.Един сложи дървата,друг драсна клечката,трети сложиха на кладата,четвърти обърнал гръб и се топли.Ама иначе ние какво ще гледаме и коментираме

# 102

Съвпадение на имената ли е това?
Или си е нейна?  newsm78

# 103
това е часовникарски магазин и бижутерия Thinking

# 104
 smile3521
Изгледсх целия сериал. bowuu
само 76 без суптитри
 Joy
попаднах и на прословутия секси кадър на Кавънч

от 2.04 до 2.12-как съблазнява с поглед   УАУ     newsm03

http://www.youtube.com/watch?v=kkZubWAFWe8

Нихал сгафи ужастно като /явно и се подкосиха краката smile3521/излезе от образ

този поглед единствено ме зариби  и може би да му стана фен newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт