Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 832
  • 703
  •   1
Отговори
# 180
  Стана ми мъчно за Мадмоазел,как почувства,че губи Нихал и вижда какво я чака,сигурно е ужасно.
  А Нихал-разбирам я ,обича и е готова на всичко и затова греши.Отказва се от бъдещето си заради Бехлюл.
  Бешир-също много силни сцени с него, как иска да изобличи Б и Б,и в същото време как не  би понесъл товарът на една трагедия,предизвикана от разкриването на истината,как искаше да изхвърли камерата,невроятен.Реши да замине,за да се спаси от бурята. Видяхте  кой  ще извика Аднан ako  види записа.
  Снежка,разбирам те какво имаш предвид за критиките,които отнесе любимката ти.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:35 от charovnica

# 181
На Бешир не му беше работа да си пъха носа където не трябва. Всеки има право на една малка своя тайна!
Нихал беше искренна с Мадмоазел, защото това за нея е първата и любов!
А Бихтр е истински влюбената жена - прощаваща, любяща, пърхаща от щастие /на закуската/....но за съжаление сама!
Сюлейман обаче първи пожарникар в кухнята! Grinning

# 182
  Бешир е будната съвест на къщата-той закриля Нихал най-вече и Аднан както намира за добре и правилно.Не може да понесе,че тези добри и почтени хора са предадени от най-близките си,за него това е голям удар и в името на щастието им дори беше готов да изхвърли камерата. Всеки тук си има своите подбуди и мотиви и ако се поставим на мястото на всеки герой,с неговите чувства  и разбирания,дали  пак бихме ги съдили така /изключвам  използването на Нихал от Фирдевс,това е много подло и лошо,което тя прави с невинното момиче/?
  Бихтер не мисля,че е сама-чувствата й са споделени,затова и двамата са щастливи и в добро настроение  Peace
  Желая на всички лека и спокойна нощ!  Peace

# 183
Играта на Бехлюл бе наистина добра.
Показа и типично плейбойско поведение
В погледа му се усети и заканителна нотка срещу Бих ,когато говореше за Аднан.
Типичния  репертоар,при посрещането  и. Ти си любовта,Моя си ,Луд съм по теб,Изгарям от любов.......изигра го точно като професионален плейбой.
Показа и страст и чувство и тотална безотговорност към нея-перфектно изиграно
100% плейбой-за което предполагам не убеждавам вече никого.
/Те не лъжат като говорят така,само им се случва с много момичета/

Бихтер бе също много добра.
Как го изигра това
"Защо идвам ,като ти вкара друга в нашето легло?"-МНОООООГО МОРАЛ
Но много  ТЕ обичам и затова  .........
Обаче ,да ти кажа да си знаеш много обичам  мъжа си"

Това разтроение не се играе лесно smile3501

# 184
Напълно възможно,а и си мисля,че сега я разбира ако не изцяло,то много повече и по-добре. Но си мисля,че това не е само,за да извини себе си,а истинско и дълбоко осъзнаване на нещата,че те не са само бели и черни.Просто Бихтер порасна,за да разбере сложността и многообразността на човешките взаимоотношения и това,че понякога нараняваш хората,които обичаш и че всяко нещо в този живот си има цена,която понякога  е твърде висока и болезнена.

PeaceЗатова и казах  "да си прости " , а не да "извини " себе си ! Мисля ,че е по- лесно да оправдаем поведението и постъпките си , трудното е да си простим ! Peace
Аз лично не оправдавам поведението на Бешир - подобно нахлуване в личния , интимен свят на хората , за мен е недостойно и нищо не го оправдава ! Той вече знае достатъчно , с това преследване вече слиза на нивото на Джемиле и Катя ! Още повече , че не намери сили до сетният си час , да разкрие истината ! ( просто си мисля на глас , с ясното съзнание , че ако беше казал веднага , нямаше да гледаме още около 60-тина серии от любимото филмче ! Wink )

# 185
Когато някой млад член на едно семейство се влюби истински smile3506 ,
той се преобразява.Не остава скрита любта му за ,никого в къщата  newsm53
В къщата на филма , никой не намира Бехлюл  променен newsm12.
Някой от зрителите намира ли промяна в поведението му? newsm11

/изключваме отношенията му с Бихтер/

# 186

PeaceЗатова и казах  "да си прости " , а не да "извини " себе си ! Мисля ,че е по- лесно да оправдаем поведението и постъпките си , трудното е да си простим ! Peace

Много вярно е това  Peace

# 187
silvia_maria,щом не одобряваш връзката между Б и Б,що не вземеш да се запишеш в Перлената тема newsm78  Там всички до една са Антифенки на Бихтер и ще са съгласни с твойто мнение,и ти с тяхното.

# 188
Моля те недей, че ще ме разплачеш!  newsm45 На това ли му викате будна съвест, хвърля бомба и бяга ...... аз му казвам страхливец! Досега освен, че е страхливец и се съобразява с местото което заема в къщата и обществото, другао невщдаме у Бешир. Но хубавото е, че всеки трябва да си знае мястото и да се съобразява, не е негова работа а и на всички от прислугата да си врат носа във всичо и навсякъде.

# 189
  Всичко си има по две страни-светла и тъмна.Любов  между Б и Б има,но тя си има и обратна страна и Бешир  е този,който ни го напомня много силно.Както той трябва да си знае мястото,така и всички останали,включително Б и Б.Така че еднозначна позиция,за мен лично няма. Бешир няма силите да понесе страданието,което ще причини на Аднан и Нихал разкриването на истината.Затова предполагам  се опитва да избяга и мълчи до края,както и Мадмоазел.

# 190
Така е, не всичко е черно и бяло,  пък и не сме в американска сага, където сме свикнали да симпатизираме на главния герой и любовта да побеждава.
Все пак живеем на Бълканите,  където всеки си мисли, че Животътни трябва да е сив, но сивото има много нюанси!

# 191
Моля те недей, че ще ме разплачеш!  newsm45 На това ли му викате будна съвест, хвърля бомба и бяга ...... аз му казвам страхливец! Досега освен, че е страхливец и се съобразява с местото което заема в къщата и обществото, другао невщдаме у Бешир. Но хубавото е, че всеки трябва да си знае мястото и да се съобразява, не е негова работа а и на всички от прислугата да си врат носа във всичо и навсякъде.

И къде виждате прислуга във филма newsm78
Ааа,да.Има прислуга.
От как отбора на Мелих се настани в семейството.
Кой слуга ще държи писмото на господарската щерка до сърцето си?
Кой слуга ще погледне в лицето на господаря си и ще види неговата болка?
Кой слуга ще зареже личния си живот и ще се грижи за едно семейство в нещастие?
Ако за всичко това се грижат слугите,то аз ще направя всичко възможно да си осигуря такива.
Но не.Затова се грижат семейството,приятелите,хората които живота си дават за теб.

# 192

На сутринта след консумацията на страстта  си Б и Б са много доволни
 от този факт ,защото и друго не ги вълнува .

hahahaНе мислят за общо бъдеще,както ,ако бяха влюбени newsm78
 #2gunfire Не мислят за Аднан,че е между "любовта "им newsm78

....натаковахме  се и светът е красив #Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3521Разбрахте ли мили момичета какво било любовта-
страстна нощ в една вила,задължително с любовни обяснения и пей сърце

Бехлюл казва на Нихал -"същия съм си както винаги"-
ВЕЛИКИЯ ПЛЕЙБОЙ-нищо различно не му  се е случило newsm62

# 193
silvia_maria,щом не одобряваш връзката между Б и Б,що не вземеш да се запишеш в Перлената тема newsm78  Там всички до една са Антифенки на Бихтер и ще са съгласни с твойто мнение,и ти с тяхното.
-защото перла не съм го гледала
-защото тука има мацки,които не са били с женкари и повтарят като лудата Бихтер
"той я обича"-
явно трябва и аз като нея да повтарям 19999 пъти  едно и също
 и ако някой нормален чете тук
 или пък те  решат да включат и трета  клетка и да започнат да мислят освен да си мечтаят,
ще разберат,че в

тоя филм ,не става дума за " голямата"любов на БиБ ,
а за видовете любов и как любовта   променя хора и съдби

те дори не са видели любовта между Б и Н само ,заради едни еротични кадри Б и Б newsm62

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 06:35 от silvia_maria

# 194
  • Пловдив

Добро утро. Пак са се вихрили страстни разсъждения.

Общи условия

Активация на акаунт