Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 686
  • 703
  •   1
Отговори
# 390
" Живот без любов не е живот! Не се питай, към каква любов се стремиш - духовна или материална, божествена или земна, източна или западна... Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.
Любовта е жива вода, а влюбеният е душа от огън!
Светът се върти по друг начин, когато ОГЪНЯТ обикне ВОДАТА ! "

# 391
Сблъсъка с мечтаното и действителното, понякога кара да изревеш, защото това което е в сърцето, доста често наяве не може да е споделено и ако е ,то е толкова трудно и доста често осъдено, според човешките представи, а тук ни бяха натресени доста и все клиширани извън реалността, но никой не пита сърцето, а то често плаче, когато обича, не можеш да му заповядаш кого да обича и кого не ....!!!Никога не съдете нечия любов, защото не можеш да видиш какво става в сърцата на тези, през които тя преминава..нито можеш да усетиш това което те чувстват ......
Крайно време е да заменя многоточието с Точка!
Не знам защо като поставим първата точка след това слагаме и другите две...Това е основната ни грешка!  Grinning

# 392
Аз се записвам,макар и късно

# 393
А "майката вампир" защо иска да ги разделя, след като ги събра?
Защото вампира я моли на колене плачейки че не можела да гледа как се обичали Нихал и Бехлюл

Идеално си ги определила, Magosniwa.

А в тази серия Бихтер отново показа, че не я пуска параноята. Скъсва се от необоснована ревност. Сама си влиза във филм. Пълна параноичка.

# 394
Ана мен започва да ми става интересен образа на г-жа Арсен.Някак си много бизнес активна я показват в тези серии за разлика от първите

# 395
Добър вечер на всички!
Тъй като не одобрявам вмешателството в ничий личен живот под каквато и да е форма...доноси, интриги... много ми хареса и напълно одобрявам решението на Бешир да замине. Евала! Много мъжка постъпка. В началото като слухтеше и преследваше не го харесвах, но след снощната и тази серия ми се издигна в очите.

Всеизвестен факт е, че Бех е страхлив, нерешителен, неинициативен, точно поради тези причини беше ясно, че няма да подкрепи идеята на Бихтер да помислят за общото си бъдеще (за пореден път). Но според мен не само това е причината. Това, което се случва между тях е съвсем отскоро и съвсем ново за него. Той още не се е осъзнал. Объркан е. Има нужда от време за се окопити, както и от спокойствие, но за съжаление никой не му осигурява такова в къщата. Бих е изключително настъпателна, тъй като тя е по-смела и е напълно наясно със своите чувства. Именно тази нейна настъпателност леко ще го отблъсне и от нея и тласне съответно към Нихал. Защото при Нихал може да няма толкова бурни чувства и емоции, но го има спокойствието, на което той е свикнал. Както и факта, че Нихал може да бъде контролирана, докато Бих не се поддава на нищо подобно. Тя е пожар.

Към настоящия момент Бих още не е превъртяла, тъй като все още упражнява някакъв вид контрол върху положението, къде чрез Аднан, къде чрез Бехлюл... Да, наистина я притеснява ситуацията, но все още не я счита за заплашителна.

Джемиле- наистина е много неприятна едностранната любов, трудно ми е да разбера хората, на които се случва и какво ги е докарало до това състояние на влюбеност, но като пренебергна този факт и наблюдавам случката като влюбен човек, който е пренебрегнат, съчувствам на Джемиле.

Леле, доста дълго стана Joy

# 396
# 397

Иииии,този мустакат смешник ли бе?  Shocked Да им имам 'вкуса' на въпросните актриси.Язък.
[/quote]

Здравейте,

аз обикновено не пиша, но понеже сам изчела страшно много за двете актриси и техния конфликт искам да дам повече информация, ако на някой му е интересно. Ако ли пак не извинявайте. Туба Буюкюстюн играе заедно с Бюлент Инал във филма "Под Липите"(ihlamurlar Altinda) които беше излъчвам много скоро по Нова и Диема Family. Там започва и тяхната връзка и продължава малко преди края на сериала. Бюлент оставя Туба заради Берен и живее почти две години с нея и всъщност се разделят когато Берен започва да снима Ask-i Memnu. Клюките са че Бюлент е ревнувал Берен ужасно много от Каванч, Почти по едно и също време се разделят и Каванч и Мелтем, ако не се лъжа (за това не съм много сигурна). И от историята с Бюлент всъщност идва и непоносимостта между двете актриси, които наистина непрекъснато се конкурират. В момента Туба снима заедно с Джaнсел Елчин сериал "Пленителката на сърца" (Gonulcelen), а Джaнсел е екранния партньор на Берен от "Спомни си любима" (Hatirla Sevgili) и има слухове, че са имали някаква връзка, но при всички случаи са останали и до днес с берен много добри приятели. Дори в Википедия в резюмето на Дянсел Елчин пише че най-добра прителка му е актрисата Берен Саат. Ами това в общи линии. Аз Туба сам я гледала във всичките и филми но не я харесвам - нито като визия, нито като игра. Играе общо взето само едни и същи роли и за мене съвсем нормално не е получила нито една фестивална награда досега за разлика от Берен. Но затова пък - фенската любов към Туба е чак дори нездрава - тя е направо фетиш ...
Sorry за дългия пост и дано не съм ви отегчила много. Embarassed Приятна вечер!

# 398

Само още едно видео от мен Simple Smile

# 399
  • Пловдив

Добро утро.

# 400
Добро утро!

# 401
Добро утро.Мерси на НинаР за инфото - две години са доста време,явно не е било просто връзка,за да издразни Туба някоя си.Намерих инфото за евентуален филм с нея,обаче датира от март 2010.

Къванч и сестра Мелиса.http://www.espace-actu.com/wp-content/uploads/2011/03/Kivanc-Tat … soeur-melissa.jpg
Снимка от музикален клип,фев 2011 http://www.wikeez.com/sites/default/files/nancy-ajram-kivanc-tat … ug-2-3-2011_0.jpg

# 402
Добро утро!

Епизод 103
Бешир започва работа на кораб. Сюлеймен казва на Аднан, че връзката между Бехлюл и Нихал е причина за напускането на Бешир. Арсен събира семейството си в чифлика, но Бехлюл отказва да присъства. Хилми изключва Нихат от наследството си. Андан се опитва да разбере истинските намерения на Бехлюл към Нихал.

# 403
Добро утро на всички!
От снощната серия само Джемиле си изясни ситуацията, в която се намира и каза на глас истината за несподелените си чувства с Бешир. Браво на нея!
Бех както винаги пак хвърли топката в полето на Бих - "тя да се оправя, да измисли нещо". Впоследствие обаче точно силата и ще го изплаши и ще се приюти угодно при Нихал.
Аднан беше с много весели очи, когато се прибра вкъщи и видя Бехлюл. Личи си, че го обича като син.
Slawena, много хубав пролетен подпис   bouquet
Започвам и аз с процедурите Simple Smile

# 404
  • Бургас
Бешир този път ме изненада. Постъпи много добре. Изостави това, което започна и най - после разбра какво се случва. Отказа се от собствените си чувства. За това се иска и сила и воля. Браво на момчето. Намери сили да признае нещо пред себе си, което упорито отказваше да приеме.   И най - вече  успя да се справи до някъде с него.
Бехлюл пък започва една опасна игра. Подплаши се от настойчивостта на Бихтер и ще се скрие при Нихал. Хич ли не му идва на ум какво твори? Защо, обаче се питам аз той е изплашен? Нали я обича, нали е голяма любов? Тогава защо го мисли? Защо още не си е загубил ума и задръжките?

Общи условия

Активация на акаунт