Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 711
  • 703
  •   1
Отговори
# 405
                      bye          Добър ден

Когато мъжа, когото обича една жена  ,категорично и показва ,че я желае само интимно
      и отказва сериозен ангажимент.А решението му не и харесва newsm12

Кога ще бъде силна и кога жалка  ....?
      1.Кагато го изостави
      2.Когато   се моли ,изнудва , тормози и лъже всички  

# 406
  • до една звездичка
Защо, обаче се питам аз той е изплашен? Нали я обича, нали е голяма любов? Тогава защо го мисли? Защо още не си е загубил ума и задръжките?

Защото е страхливец и мухльо, затова.

# 407
Защо, обаче се питам аз той е изплашен? Нали я обича, нали е голяма любов? Тогава защо го мисли? Защо още не си е загубил ума и задръжките?

Уважавам мнението ти ,но Бехлюл не е крил ,че е плейбои.
Плилъстявал е много жени и ги е изоставял
Бихтер го познава много добре.

Все едно да си вземем коте и после да го обвиняваме защо не е куче

# 408
  • На изток от рая...

В снощната серия за мен имаше един много показателен момент, когато Бихтер попита Бехлюл какво следва сега. Отговорът беше "Нищо", т. е. не може да й предложи нищо повече, дотам стигат силата, желанията, любовта му. И в случая дори не мога да упрекна него - той е такъв - плейбой, лъжец, използвач. Но Бих живее с мисълта, че той й дължи нещо само, защото й е казал, че я обича. Ето затова не я харесвам, защото вижда и зачита само собствените си чувства, само собственото си право да бъде щастлива. Никой друг няма значение, чуждото право може да бъде потъпквано.
Нима Аднан няма правото да знае истината, да има до себе си искрена съпруга.
Нима Нихал няма право да не бъде използвана и въвличана в нещо толкова гнусно.
Нима всички нямат право да запазят дома си спокоен и весел, такъв какъвто е бил преди да се появи госпожа Бихтер.
Дори Бехлюл - нима той няма право да сложи край на тази връзка. Дали още обича нея или вече обича друга, какво значение има - решил е, че не иска да продължава това.
За мен Бихтер е абсолютен егоист - в живота, в любовта, в отношенята си с всички близки.

# 409
   Здравейте,снощи серията пак беше много силна.Честно казано играта на Бешир,Джамиле и Мадмоазел и техните драми ме накараха да забравя какво се случва на горния етаж.Невроятна игра на актьорите,особено Бешир,така пресъздава мъката и тъгата и плача на кървящото от любов сърце,нямам думи. Прощалната прегръдка между него и Мадмоазел беше трогателна.Джамиле,колкото и да хапе с думи,да е злобна и навъздържана понякога,толкова много и искрено обича Бешир.Стана ми мъчно за нея,сърцетой,надеждите й,мечтите й се разбиха на хиляди парченца в един миг.Няма нищо странно в това да се влюбиш силно и другият човек да не отговаря на чувставата ти,може да се случи на всеки,важното е да имаш сили да го преодолееш.Както се опита да го направи Бешир,той просто избяга,това е истината. Не мога да кажа,че това е най-правилната постъпка като цяло,но е единствената възможна за него.Осъзна,че няма силата да спаси Нихал от самата нея  и я остави да бъде с този ,когото иска,уважи избора й.Жертва своята любов за нея,това е наистина силата на Любовта.

# 410
  • до една звездичка

Уважавам мнението ти ,но Бехлюл не е крил ,че е плейбои.
Плилъстявал е много жени и ги е изоставял
Бихтер го познава много добре.

Все едно да си вземем коте и после да го обвиняваме защо не е куче

Силве, то едното не пречи на другото. Той и Хю Хефнър е плейбой (даже баш-плейбой, дето се вика  Laughing), ама не е шубе, нали? Я виж колко булки смени?

Аааа, вярно, сетих се!  Stop
Разликата е в това, че на втория не му се налага да разчита на парите на чичо, защото си има свои.  Laughing
Докато Бехито даже пръстена на Елиф не посмя да хвърли в Босфора! Откъде ще вземе други, за да купи колие на следващата си бройка иначе? Crossing Arms

# 411
  Бехлюл не е казал,че искат да се разделят,като всички други имат право да са щастливи,защо и Бихтер да го няма/друг е въпросът на каква цена/-тя многократно се опита да каже истината,но Бех я спря,опита се да спре майка си в измислянето на връзката Н-Б и въпреки това стана съучастник и т.н. Значи Бех може да си поиграе с нея и после да я захвърли като парцал ,защото имал право,ами нейните права къде са? Я помислете малко,преди да пишете такива нелепици!  Никой от семейството не заслужава това,което му се случва,но да се казва,че Бихтер е единствената виновна е ...,нямам думи.  Тя не смята,че Бех й дължи нещо,а че след като я обича трябва да са заедно,без да продължават с лъжите и интригите,така тя разбира любовта.Това,че той не може и няма смелост да поеме отговорност за действията си не е нейна вина. Това означава за мен думите му "нищо".
  Освен това въобще,ама въобще не могат да се сравняват Нихал и Бихтер в поведението си спрямо Бехлюл.Едната може да чака,да бъде послушна и всичко е безоблачно,защото е свободна.А другата е омъжена,оплетена в лъжи и балансираща между съпруга си и любовника си.Е,питам аз, как няма да е настъпателна и да иска да  има решение на ситуацията.То е повече от логично и не мисля,че може да бъде обвинявана точно за това. Дори в последната серия не считам,че го е притиснала толкова много.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 11:37 от charovnica

# 412
  • На изток от рая...
Тя може да си разбира любовта както иска, но като видя, че Бехлюл я "разбира" по по-различен начин и превъртя - или с мен, или с никоя друга.
Още повече, че не се запознава сега с него, познава го отдавна покрай Пейкер. Живее с мисълта, че ще го промени, но няма как да стане. Тя просто не е по-различна от Пейкер, от Елиф и всичките му останали жени и не може да се примири с това.

# 413
  Нима,когато човек обича не вярва в силата на чувствата и че те могат да променят другия човек,стига обаче и той да го иска?  Това,което е твоя основа обаче не може да бъде променено
  Като не е толкова по-различна от останалите,защо просто не спира  да я забелязва,защо не е щастлив с Нихал,весел,след като тя е една от многото и я е загърбил?/Сравнение Елиф-Бихтер дори само като отношение е невъзможно/. Тя не го оставя на мира,ще бъде отговорът,но не мисля,че е само и единствено това.Припка за среща в хотела,стои на яхата,обаче срещата в парка е показателна и т.н. Защо не е толкова безсърдечен с Бихтер,както  с Елиф,защо се интерсува от нея? Бихтер не може да се примири,че той никога  няма да има смелост да е с нея в нормална и открита връзка,че жертва нея,чувствата им и самия себе си заради семейството и интереса си,ей това тя не може да приеме.Оттам губи смисъл цялото й съществуване.Вероятно поведението й няма да е много нормално,обаче да я изкарваме само една истерясала отхвърлена жена,както и в момента  развратна чинка,ми се вижда плъзгане само по повърхността.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 12:23 от charovnica

# 414
Напълно съм съгласна с мнението на Чаровница ,че Бихтер има право да изисква нещо от Бехлюл и че не само тя има някаква вина за ставащото.Тя вече усеща че нещата излизат от релси  и е поставена в безизходица-от една страна интригите на майка и от друга страна страха на Бехлюл .Непрекъснато пита Аднан какво смята да прави отново от страх защото усеща ,че Бехлюл много лесно може да се скрие зад Нихал

# 415
  djoleva   bouquet
Тя предупреждава Бехлюл,обясни му всичко  какво може да очаква от майка й,защо Аднан се е отказал от делото,разшифрова му цялата ситуация,а той пак седи като ударен с мокър парцал.Вярно,че се опита снощи да обясни на Нихал,обаче точно с половин уста,както се казва,чуди се как да се измъкне сух от водата. Понеже е пълен мухъл Фирдевс усети какво ще й каже и ще го изпревари,така ще извърти нещата,че ще убеди Аднан,че е искал да й се обясни в любов,убедена съм.Понеже е нерешителен ще се озове в тотален капан,от който  почти няма измъкване.

# 416
Всички знаем ,че не всяка любов е завинаги
Понякога и двамата кроят планове и пак не се получава.
Б и Б се различават по нещо много съществено .
Бихтер иска Бехлюл и се вижда двойка с него и в бъдеще време
Бехлюл силно желае Бихтер ,но мисли  само за себе си  и бъдещето си без нея Hug

# 417
  Че мисли предимно за себе си,това е вярно,нея я има в бъдещето му,но не открито.По-големият егоист от двамата за мен, е той. 

# 418
 Нима,когато човек обича не вярва в силата на чувствата и че те могат да променят другия човек,стига обаче и той да го иска?  Това,което е твоя основа обаче не може да бъде променено
  Като не е толкова по-различна от останалите,защо просто не спира  да я забелязва,защо не е щастлив с Нихал,весел,след като тя е една от многото и я е загърбил?/Сравнение Елиф-Бихтер дори само като отношение е невъзможно/. Тя не го оставя на мира,ще бъде отговорът,но не мисля,че е само и единствено това.Припка за среща в хотела,стои на яхата,обаче срещата в парка е показателна и т.н. Защо не е толкова безсърдечен с Бихтер,както  с Елиф,защо се интерсува от нея? Бихтер не може да се примири,че той никога  няма да има смелост да е с нея в нормална и открита връзка.

-Защото я желае страстно/но не достатъчно за да я пожелае завинаги....,а и от опит знае ,че страстта е до време
-Бехлюл не си позволява да е с Нихал до 68 еп,
но след 69 еп. я желае истински .  Страстта им се вижда,без да я филмират  на клипчета  ,
много щастлив е и единственото му нещастие е
кошмара от вампирясалата Бихтер

# 419
Мисля че Фирдевс е най-големия познавач на човешката природа в този филм .Много бързо разбра характерите на всеки един ,силните ислабите им места техните страхове. Тя досна е вряла и кипяла много умна и хитра дама е. Много бързо усети ,че Бехлюл е пъзльо и спретна интригата с Нихал. без никой да се усети вкара всички в тоя сценарии без мадмоазел.Предварително предугажда реакцията на всеки и знае как да отреагира. Може някои от вас да не са съгласни но аз лично много я харесвам.не одобрявам някой деисвия но все пак я харесвам

Общи условия

Активация на акаунт