Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 798
  • 703
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Пловдив
Slawena, bomboto

# 512
Славенче,страхотен подпис имаш:)
След последната серия направо съм в шах и мат,как може възрастни хора да допускат да стават жертва на нечии интриги EmbarassedДано да е само във филмите....
Фирдевс си е такава,но все пак тя го прави заради дъщеря си..или поне така си мисли..
Нихал наивна,Аднан и той..но Мадам newsm78винаги е била наясно как да се справи с дадена ситуация,а сега дори тя се предава,знаейки че всички са жертва на интрига..не вярвам да е повярвала на тази история с "влюбения Бехлюл"..може по нататък във филма и да се влюби,но сега е пешка в шахматната дъска на Фирдевс.

# 513
Разбрах,множественотото ти число-не разбрахте ми показва и че и аз съм част от" богонеибраните пишещи" в тези теми.Аз също гледам филма и също влизам във форума защото ми е интересно да прочета различни гледни точки.Друг е въпросът,че преди няколко страници лично ти обиди човека правещ темите.

# 514
  • Бургас
Реших, че в темата мога да си обсъждам филма, но уви не се получава. Дори когато става дума за постове, където се говори, че не се правят лични нападки, се правят такива.
"четейки доста мнения, оставам с впечатление, че част от списващите живеят под някакъв странен похлупак...." . Цитирам, защото за мен това е един такъв пост. ОК. И така да е. Коя за кого е вампир, лоша, грозна...въпрос на лична преценка. Уважавайте събеседниците си. Дори и да не ви харесва начина им на изказ и мнението им. Различните мнения, внасят различни гледни точки.
Сигурно 3-та тема подред гледам как се лее мозък на Силвия. А тя просто има различна гледна точка. Вижда се и обратното. Все едно сме застанали на двете страни на мост и се стреляме. Определено това превръща темата в неприятно място за писане. А има какво да се каже по този филм.

# 515
  • Пловдив

Добро утро. Нека и настроението и размислите днес да са само добри и смислени.

# 516
ДОБРО УТРО

# 517
Добър ден!

@Дари@,   bouquet

dterziiska,много хубави снимки   bouquet  bouquet

# 518
Добър ден и от мен !  bouquet
Честито ни лятно часово време ! Wink

dterziiska,  Heart Eyes благодаря за снимките - много се е вталило нашето момче , изглежда страхотно ! Peace
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден ! И повечко дъга ! Wink

# 519
Снимките са от летището на Баку -Азербайджан и може би от хотела  където той беше на посещение на 11 и 12 март

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 18:11 от dterziiska

# 520
В тази тема да го е страх да пише вече човек. Да не развали нещо.

Не съм наясно какво толкова сте обсъждали в предни теми и как се стигна до отказване на 'приятните списващи' от изказване на ценните им мнения.
Или може би сте се били събрали само защитниците на 'любовта' между 2те Б-та.
Е, сорка, филма напредна, гледат и се изказват повече потребителки, осъждащи видимо параноичната егоистка Бихтер.
Да се извиняваме, че имаме друго разбиране за живота и човешките ценности ли?
И на кого:)

# 521
Поздрав с това парче на Тойгар Ишикли (който е писал музиката и на З.П HugМИР Hug

# 522
Oще музика от Тойгар Hug

# 523
  • София
Моля за инфо от прочелите романа - припадъците на Нихал "вписани" ли са, или са екстра на сценаристите!?
Благодаря предварително! Laughing

# 524
Моля за инфо от прочелите романа - припадъците на Нихал "вписани" ли са, или са екстра на сценаристите!?
Благодаря предварително! Laughing

Да, да споменато е за тях и в книгата, yav4e_mrav4e Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт