Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 807
  • 703
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро:)

Фирдевс снощи се изяви като голяма манипулаторка. То не, че Бехлюл е трудна цел Simple Smile Но и Фирдевс не си поплюва.
И сега какво- Бехлюл под натиска й ще признае на чичо си за чувства, които изобщо не изпитва ли?
Бехлюл ще признае , защото е страхливец...
Аднан ще повярва, защото в неговия свят всичко е прекрасно и розово...
Нихал ще полети в небесата, защото е влюбена и наивна...
Мадмоазел с ужас ще чака мига, в който страховете и ще се сбъднат...
Фирдевс ще се усмихва доволно, мислейки че е постигнала главната си цел- да отдалечи Бехлюл от дъщеря си и да гарантира целостта на брака и...
А Бихтер... тя въобще не е за коментиране

# 496
                    bouquet       Добър ден,  smile3503

Какъв хубав ден ,а се натъжих за тези ,които клоунът не е повод за радост и усмивка
              ,а им носи негативни емоции smile3518
              Радвам се ,че провокациите ми успяват да изкарат злобата ,на някои от феновете
              на Бихтер тук във форума и не  да я насочват към хората с които живеят като Бихтер
              Обещавам да ползвам опцията проверка на правопис  Banghead

Джоджо ,оттук до края на сериала ни чакат само радостни серии и злобната Бихтер
              постепенно ще си получи заспуженото от този ,който може най-силно да я нарани.
              Като начало Бих ще започне да излиза с Нихал.
              ще отбягва срещи с Бих
              ще се крие от нея
              ще прекрати връзката си с Бих
              няма да пожелае детето от нея
              ще види каква е всъщност и ще и каже ,че е истинска дъщеря на Фердефс
              ще я презре и окончателно ще скъса с нея
              Ще започне да се влюбва в Нихал
              Ще се промени плейбойя в него и безгрижието му,но  не заради Бих
              Ще обикне истински за 1-ви път в живита си ,но не  Бих
              Ще пожелае да е с друга завинаги и далеч от Бихтер
              Окончателно ще разбие сърцето на злобната Бих и
              Бехлюл ще гледа безучастно, как Бих се прострелва в сърцето си ,а той ще мисли за друга
              При толкова радостни емоции от вълнение може да пропусна някоя грешка и
              предварително моля за извинение smile3503

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 16:05 от silvia_maria

# 497
  • ...край Дунава
Върнах се 15 стр. назад и не открих снимката, където Бихтер е на колене пред Фирдевс и плаче. Моля някой да ми я покаже  bouquet

# 498
  • Бургас
Аз не мога да разбера какви са тези спорове, че и лични нападки? Дали Бехлюл обича Бихтер? Дали Бехлюл обича Нихал?
Всяка има мнение. Не виждам причина да се нахвърляте.
Аз лично смятам, че каквото и да има между Б и Б, то не е любов. За Нихал не знам. Определено страст, желание....,, но не и любов.
За брака си с Аднан, носи отговорност само тя. Не Бехлюл. И двамата са много виновни. Лошото е, че когато единият се опита да излезе и да подреди нещата, другият го дърпа надолу.
Гледах епизодите когато Бихтер вампиряса...и от този момент за мен тя е просто анти-жена. Може да е хубава, но уви само толкова.

# 499
                   bouquet       Добър ден,  smile3503

Какъв хубав ден ,а се натъжих за тези ,които клоунът не е повод за радост и усмивка
              ,а им носи негативни емоции smile3518
              Радвам се ,че провокациите ми успяват да изкарат злобата ,на някои от феновете
              на Бихтер тук във форума и не  да я насочват към хората с които живеят като Бихтер
              Обещавам да ползвам опцията проверка на правопис  Banghead

Джоджо ,оттук до края на сериала ни чакат само радостни серии и злобната Бихтер
              постепенно ще си получи заспуженото от този ,който може най-силно да я нарани.
              Като начало Бих ще започне да излиза с Нихал.много си права скъпа от коя серия започват тези повратности в живота на Бех
              ще отбягва срещи с Бих
              ще се крие от нея
              ще прекрати връзката си с Бих
              няма да пожелае детето от нея
              ще види каква е всъщност и ще и каже ,че е истинска дъщеря на Фердефс
              ще я презре и окончателно ще скъса с нея
              Ще започне да се влюбва в Нихал
              Ще се промени плейбойя в него и безгрижието му,но  не заради Бих
              Ще обикне истински за 1-ви път в живита си ,но не  Бих
              Ще пожелае да е с друга завинаги и далеч от Бихтер
              Окончателно ще разбие сърцето на злобната Бих и
              Бехлюл ще гледа безучастно, как Бих се прострелва в сърцето си ,а той ще мисли за друга
              При толкова радостни емоции от вълнение може да пропусна някоя грешка и
              предварително моля за извинение smile3503

# 500
напълно сам сагласна с силвия защо да не спорим тогава за какво да пишем за това какво ще ядем днес ли?

# 501
Баш сега е момента за 'Бехлюл изчезва' Ама ние какво ще гледаме и коментираме

# 502
Баш сега е момента за 'Бехлюл изчезва' Ама ние какво ще гледаме и коментираме
това много ме кефи сурер си Емилка

# 503
Благодаря маги нади Embarassed

# 504
Кажете сега ако сте гледали напред родителите на Нихат-Айнур и Хилми развеждат ли се? И другият ми въпрос е дали по-нататък дават нещо за Елиф?

# 505
Sisley83  ,ето

http://www.izlesene.com/video/anne-ben-oluyorum-yardim-et!-ask-i-memnu/2001555

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 20:00 от emely

# 506
Момичета,обърнахте хубавата тема в кочина,в която мноооого взе да мирише ooooh!Заради вас не влизат хората,които правеха това място прекрасно.Жалко,много жалко! #Puppy dog

# 507
Биска,кои сме момичетата обърнали темата на кочина? Аз лично нямам спомен да съм спорила с потребителки,да съм обиждала или да са ме обиждали,нито пък съм използвала нецензурен език.Така,че моля те конкретизирай се!

# 508
  • sofia
Не става дума за обиди и лични нападки. Иде реч за друго и е жалко, че така и не го проумявате.
Филмът си е филм, той си върви , тук сме , за да го обсъждаме, всичко е чудесно...не е чудесен начинът, по който това се случва - тази е вампир, онази е крокодил, кучки и всякаквъ тъпоти.  Не казвам, че е нужно да си със завършено академично образование, за да напишеш мнението си, но четейки мнения, направо се хващам за главата. Циклене на едно място теми наред, плоски обиди на героите, пак циклене, отвреме-навреме смъртъфръцваме Силвия Мария и така до сто и едно и обратно...
Чета тук, защото гледам филма и защото мнението на някои от момичетата ми е много интересно. Все по-рядко ми се пише и доста често чета по диагонал. Не виждам никакъв смисъл. Именно поради тази причина, тук наистина не пишат доста от пишещите преди...да си кон с капаци не е положително качество, ама хич. Четейки доста мнения, оставам с впечателение, че част от списващите живеят под някакъв странен похлупак....

# 509
  • Пловдив
Биска,кои сме момичетата обърнали темата на кочина? Аз лично нямам спомен да съм спорила с потребителки,да съм обиждала или да са ме обиждали,нито пък съм използвала нецензурен език.Така,че моля те конкретизирай се!

Само да поясня - наистина ли не разбирате за какво става въпрос. Може ли да се водят толкова
безсмислени разговори. По добре кажи какво ще вечеряш, вместо да изпълвате темата с коментари които нямат смисъл. Всички стойностни дами не влизат. Не става въпрос за обиди, а за една въртележка от безмислици.
Наистина жалко за хубавата тема - вече в минало време.

Общи условия

Активация на акаунт