Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 811
  • 703
  •   1
Отговори
# 480
smile3521Днес е ноща ,в която трябва да се правят деца.
 newsm10

silvia_maria, нищо лично, но понякога не разбирам какво пишеш, толкова много правописни грешки имаш. Долу, непосредствено до бутона "Публикувай", има такъв за проверка на правописа. Пак казвам, само като съвет го давам.  Peace

# 481
Здравейте, момичета!
Не можах да гледам последните 2 епизода, пропуснала съм и засега само ви чета.Като наваксам, ще си кажа мнението.Но днес хванах малко от края...Фирдевс защо така дебнеше Бехлюл, май с пълна сила й се осъщестява плана?

# 482
silvia_maria, нищо лично, но понякога не разбирам какво пишеш.......................

не ми е ясно защо продължавате да обръщате внимание на този клоун   costumed034
престанете да я "храните" и тя ще спре да "лае"

# 483
     Добър вечер,предположението ми за шантажа на Фирдевс се оказа вярно-тя му сложи вилата на врата,ха се е отрекъл от думите си,ха тя веднага ще подскаже на Аднан какво става.А тя е способна така да извърти нещата,че да изкара само него виновен за всичко. Поставям се на нейно място-ако имам две дъщери и един и същи човек нарани първо едната,а после обърква живота и на другата сигурно ще искам да го скалпирам./не че и Бихтер няма вина,ама нали винаги собственото дете се оневинява,а чуждото-вкл.Нихал-кучета го яли,както се изрази Емилка/.Тя опита първо с добро-говори и на двамата,не стана,сега минава на хард варианта.Мисля си,че по този начин,принуждавайки ги го да бъде с Нихал,тя го наказва за всичко до сега и честно си мисля,че го ненавижда. Жалко е,че въвлича невинно момиче в това,което ще страда заради грешките на другите.  Тя няма да го остави на мира,докато не го застави да се откаже от Бихтер.Заплахата й ясно пролича в стаята й,готова е на всичко,а на Бех толкова му трябва.Много ми е смешен като гледа като уплашено кученце-и следа няма от наперения мъжкар.
      Бешир-много мъчно ми стана за него.Това момче си няма абсолютно никого.Не стига любовната му мъка,която му къса сърцето,но няма майка или баща,на които да сподели и да поплаче,а като знам и че ще се разболее-просто жестоко.
     Бехлюл-въпреки че Аднан му е като баща,реално и той е сам като Бешир.Аднан смята,че като задоволява  всичките им капризи и работата е цветя и рози.Той представа си няма ккаво става във вътрешния свят на децата му,затова и все нищо не е разбрал и усетил.Пак поради същата причина изтълкува грешно със задна дата изповедта на Бешир,въобще какво да кажа.Живее  десетки години с едни и същи хора,пък грам не ги познава.Толкова повърхностен да го изкарват ми е странно.
     Бихтер-все по-осезаемо усеща бурята и как почти нищо не зависи от нея.
     Aднан-мислех го за по-широко скроен,но като разбра причината за заминаването на Бешир,го изостави/дори не иска да знае къде е/,а му каза в колата,че му е като син.Много силно пристрастен е и се видя ясно огромната бариера между долния и горния етаж.Сега осъзнавам,че въпреки доброто му отношение към тях,той ги приема  за слуги и за по-долна категория хора.Може би и затова  е стоял настрани от Мадмоазел,въпреки всичко тя е само една гувернантка и не би била достойна за него,колко глупаво и ограничено. Иначе не мога да си обясня тази рязка промяна спрямо Бешир-да,влюбил се е в Нихал,не е подходящо, тръгнал си е без да обели дума,но нима заради това трябва да бъде низвергнат,някой,който си отгледал от дете и към който уж си привързан силно и ?
    Сега ви желая лека нощ и сладки сънища!
    Gospojata-благодаря за информацията за книгата  Hug

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 23:33 от charovnica

# 484
  • Асеновград
Момичета,много се извинявам,някой може ли да ми даде линк към днешният епизод,дали вече са го качили  Praynig Praynig

# 485
Краси,виж в Гледай сериали.

# 486
# 487
  • Пловдив

Добро утро.

# 488
Добро утро:)

Фирдевс снощи се изяви като голяма манипулаторка. То не, че Бехлюл е трудна цел Simple Smile Но и Фирдевс не си поплюва.
И сега какво- Бехлюл под натиска й ще признае на чичо си за чувства, които изобщо не изпитва ли?

# 489
  • Пловдив
"Умът и любовта са от различно тесто. Умът привързва човека и не се излага на никакви опасности, докато любовта разплита всички възли и излага на опасност всичко. Умът винаги е предпазлив и съветва: „Пази се от прекалено въодушевление“, докато любовта казва: „О, карай! Престраши се!“. Умът не се прекършва лесно, докато любовта може в миг да се превърне в отломъци. Но именно сред развалините са скрити съкровища. Едно разбито сърце крие в себе си несметни богатства. "

Biskaa ,   bouquet !Радвам се ,че ти хареса !  Толкова много отговори има в тези няколко думи , нали ?  Горният цитат също е невероятен , според мен и показателен за това дали любовта или разумът , са водещи , когато човек обича ! Peace

Разумът е водещ, а чувствата са лош съветник. Това съм го писала поне 100 пъти в тази тема. Но чувствата са велико нещо. Човек трябва да ги изживее, иначе защо се е родил.
Отделен въпрос е кой как ги показва и кой как ги разказва пред другите.

# 490
Добро утро!

Любовта е красива нотка,
от която струната страда.
Омразата пък е котка,
а котка по гръб не пада.

И нека да знаят другите,
и ние да знаем нека -
любовта е само за лудите,
омразата е за всеки.

С ръждиви пирони в дланите,
с венец от кървави тръни
ние не вярваме в раните,
но, уви, вярват в смъртта ни.

С души като от камък
по някаквa висша команда
изгаряме в кървав пламък,
но ние сме саламандри...

Ние сме просто различни
и нямаме чувства зрими
и щом като не обичаме,
значи сме неуязвими.

И нека да знаят другите,
и ние да знаем нека -
любовта е само за лудите,
омразата е за всеки.

Автор:Валентина Драгнева

# 491
# 492
Привет !  Hug
 Slawena ,  newsm51! Страхотно е стихчето ! Един от любимите ми цитати е на Кърт Вонегът : "Не трябва да сте непременно луд за да работите при нас , но все пак помага ! " Wink Та и аз така - определено съм от онези "лудите ! Crazy
alexandra_l  , много , много ти благодаря за това , което правиш за нас !   love001

# 493
днес май всички са навън и няма кой да пише

# 494
днес май всички са навън и няма кой да пише
Така е.
И аз сега се прибрах,и не смея да пиша това което мисля....

Егати гадните хора-майка и дъщеря.
Съсипват живота на едно щастливо сплотено семейство.
Разделиха ги от хората на които могат да разчитат.
И Дениз,и Бешир си дадоха сметка,,къде им е мястото".
А тази долна мизерница,дето не може да държи дупето си в един креват,ще се мери със,,бавачката".

Излях се душата,а сега ме  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт