Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 894
  • 703
  •   1
Отговори
# 465
" Живот без любов не е живот! Не се питай, към каква любов се стремиш - духовна или материална, божествена или земна, източна или западна... Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.
Любовта е жива вода, а влюбеният е душа от огън!
Светът се върти по друг начин, когато ОГЪНЯТ обикне ВОДАТА ! "
smile3525

# 466
 Нима,когато човек обича не вярва в силата на чувствата и че те могат да променят другия човек,стига обаче и той да го иска?  Това,което е твоя основа обаче не може да бъде променено
  Като не е толкова по-различна от останалите,защо просто не спира  да я забелязва,защо не е щастлив с Нихал,весел,след като тя е една от многото и я е загърбил?/Сравнение Елиф-Бихтер дори само като отношение е невъзможно/. Тя не го оставя на мира,ще бъде отговорът,но не мисля,че е само и единствено това.Припка за среща в хотела,стои на яхата,обаче срещата в парка е показателна и т.н. Защо не е толкова безсърдечен с Бихтер,както  с Елиф,защо се интерсува от нея? Бихтер не може да се примири,че той никога  няма да има смелост да е с нея в нормална и открита връзка,че жертва нея,чувствата им и самия себе си заради семейството и интереса си,ей това тя не може да приеме.Оттам губи смисъл цялото й съществуване.Вероятно поведението й няма да е много нормално,обаче да я изкарваме само една истерясала отхвърлена жена,както и в момента  развратна чинка,ми се вижда плъзгане само по повърхността.
smile3501Виждам ,че са позатворили кучкарника,но сега пък се появиха "вампири"Хайде стига толкава,момичета! ooooh!

# 467
Колкото до въпроса защо всички треперят над Нихал -мога да кажа че първо не е толкова голяма второ според мен е много неуравновесена и незряла В началото се държеше като 12 годишна  не че сега е много по различна
Ина мен цялото и държание ми е отвратително!За мен тя наистина каточе ли е останала на 12 год.Имам дъщеря на почти 14 год. и има по-зряло държание и мислене от колкото"СВЕТА ВОДА"Нихал!А и артиската не харесвам.Гледах я и в "Ангел-хранител"ами нищо особенно,без да се обиждат фенките и. smile3533

# 468
 "Умът и любовта са от различно тесто. Умът привързва човека и не се излага на никакви опасности, докато любовта разплита всички възли и излага на опасност всичко. Умът винаги е предпазлив и съветва: „Пази се от прекалено въодушевление“, докато любовта казва: „О, карай! Престраши се!“. Умът не се прекършва лесно, докато любовта може в миг да се превърне в отломъци. Но именно сред развалините са скрити съкровища. Едно разбито сърце крие в себе си несметни богатства. "

Biskaa ,   bouquet !Радвам се ,че ти хареса !  Толкова много отговори има в тези няколко думи , нали ?  Горният цитат също е невероятен , според мен и показателен за това дали любовта или разумът , са водещи , когато човек обича ! Peace

# 469
  Gospojata,невероятни са  цитатите newsm51 .То е ясно кое ни води като  обичаме дори да грешим. Откъде са тези цитати?
  Biskaa Hug... има малка смяна на животинските видове,разнообразие да става  Mr. Green

# 470
"Умът и любовта са от различно тесто. Умът привързва човека и не се излага на никакви опасности, докато любовта разплита всички възли и излага на опасност всичко. Умът винаги е предпазлив и съветва: „Пази се от прекалено въодушевление“, докато любовта казва: „О, карай! Престраши се!“. Умът не се прекършва лесно, докато любовта може в миг да се превърне в отломъци. Но именно сред развалините са скрити съкровища. Едно разбито сърце крие в себе си несметни богатства. "

Biskaa ,   bouquet !Радвам се ,че ти хареса !  Толкова много отговори има в тези няколко думи , нали ?  Горният цитат също е невероятен , според мен и показателен за това дали любовта или разумът , са водещи , когато човек обича ! Peace
Много мъдри думи! newsm10

# 471
Някои са прекалили с гледането на екшъни и трилари и филми на ужасите Laughing

# 472

Кучка е вид женски характер

Вампир е същество,което вреди  /пие кръв/ на  хората за да се чувства  то добре

# 473

Кучка е вид женски характер

Вампир е същество,което вреди  /пие кръв/ на  хората за да се чувства  то добре
smile3532 smile3532 smile3532

# 474
Цитатите са от" Четиридесетте правила на Любовта " - Елиф Шафак !   Hug
Днес е Блоговещение ! Пожелавам ви здраве и само благи вести да ви стигат ! Hug

Хубаво щеше да е и тук поне днес малко по- благи думи да има ....
 Хубава вечер и приятно гледане на филмчето !   bouquet

# 475
Тази Фирдефс! Няма да се спре с интригите .Обаче прави,струва но името на нейното дете не споменава. Иначе чуждото- кучета го яли. Ще жертва него за да спаси според себе си своето .То и затова става така накрая -'каква я мислех каква стана'

# 476
Фердефс великият комбинатор

С  връзка между БиН тя ще удоволетвори всички

1 ще спаси брака на Бих и собствения си конфорт
2.Ще изпълни желанието на Нихал
3.Ще спаси Бихтер от Бех ,който няма да се ангажира с нея и ще и съсипе живота
4.Бехлюл ще се влюби в Нихал и ще стои далеч от Бих

# 477
# 478
  • ...край Дунава

.....................

1 ще спаси брака на Бих и собствения си коМфорт
............

Няма нужда от натрапчивите ти таблици, спри се Shocked

# 479
 smile3521Днес е нощта ,в която трябва да се правят деца.
 newsm10

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 11:58 от silvia_maria

Общи условия

Активация на акаунт