Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 845
  • 703
  •   1
Отговори
# 60
tc tc tc!
постарали са се доФторите!
Joy Joy Joy Joy Joy
 за менм, ако има класация-Елиф е с по хубава фигура,въпрос на вкус,да не ме погнат почитателките на Берен #2gunfire #2gunfire

# 61
Е, Елиф си е модел, така или иначе.По-висока е, по-дълъг крак има  Laughing
На мен ми харесват такива жени, но някак ми идват малко в множко с тази височина.Повече харесвам по-мънчиките, по-фини, дребни девойки.Винаги са ми били много сладки(звуча като мъж? Shocked)Много щеше да ми харесва и Нихал, ако беше малко по-съразмерна от главата надолу

# 62
  Берен почти няма бюст,много  е плоска и я разбирам донякъде защо си е сложила силикон.Обаче за носа ми е много странно,как ли изглежда сега? Тя си има абсолютно правилни черти,ама кой знае  newsm78

tc tc tc!
постарали са се доФторите!

Явно и тя е доволна от резултата  Joy

# 63
в рекламите се вижда бюста и, не е прекалила, на мен ми допада. Но за носа и аз се учудвам

# 64
# 65
Е, Елиф си е модел, така или иначе.По-висока е, по-дълъг крак има  Laughing
На мен ми харесват такива жени, но някак ми идват малко в множко с тази височина.Повече харесвам по-мънчиките, по-фини, дребни девойки.Винаги са ми били много сладки(звуча като мъж? Shocked)Много щеше да ми харесва и Нихал, ако беше малко по-съразмерна от главата надолу

Аз като фен на Азра newsm10 не мога да повярвам ,че Кавънч я е изпуснал
За Елиф и Бих споделям общото мнение
За Нихал според мен тя е бъдеща супер звезда ,но засега режисьорите  употребяват детското и излъчване и ще потдържат този имидж колкото могат повече.
Сигурна съм,ще след време ще ни я покажат и  супер секси  

# 66
  Нихал може и да стане суперсекси,но просто тялото й не е съразмерно,за да се постигне това.Има и други ниски жени,които обаче имат правилни пропорции,ама тя не е от тях.Има миловидно и чисто излъчване,което ще запази,според мен.

в рекламите се вижда бюста и, не е прекалила, на мен ми допада. Но за носа и аз се учудвам
  Търсела е естествен вид,а не като нашите млеконадойни централи  hahaha,които са грозни и стоят смешно на суперслабите тела.

# 67
# 68
Бехлюл към фитнес-инструктора:
- Искам да впечателя едно хубаво момиче..коя машина да ползвам?
- Банкомата.

moresmile

# 69
- Банкомата.

Joy  Дава достъп до всичко и навсякъде  Joy hahaha
    Колкото смешно,толкова и тъжно,за жалост.

# 70
- Банкомата.

moresmile

Joy в случая на Бех, ако иска да впечатлия някоя мацка, отива при добрия стар банкомат Аднан, показва снимка(играеща ролята на карта) и ако банкомата одобри - пуска пари, ако не,  Бехлюл...изчезва  Laughing

# 71
GameOver ,като гледам банкомата Аднан-касичката е без ограничен лимит, и в материално и в роднинско естество.Ако му дотрябват пари при чичо,ако му забие хормона на една педя под пъпа при чинка,никой не засича и не отказва Mr. Green

# 72
GameOver ,като гледам банкомата Аднан-касичката е без ограничен лимит, и в материално и в роднинско естество.Ако му дотрябват пари при чичо,ако му забие хормона на една педя под пъпа при чинка,никой не засича и не отказва Mr. Green
 Аднан и Бихтер Зиягил-универсално задоволяват всякакви прищевки  Mr. Green,роднините са с предимство Mr. Green

# 73
Slawena  Joy
Това е явно банка с бонуси за най-редовните си клиенти.

# 74
Момичета да правя ли колажа за най-добър тоалет на Берен?

Общи условия

Активация на акаунт