Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 843
  • 703
  •   1
Отговори
# 150
Snejka   bouquet
Да, не е смела, защото "обича" и чичо Аднан ....като портмоне с мноооого прегради.

# 151

Бех също обича искрено Бихтер,но не  е смел колкото нея.
Не мисля,че някой от тях обича искрено.
Защото ако тяхната,,любов"издигнем,то любовта на останалите направо я пращаме в калта.
 Никой не праща никого в калта,това са различните лица на Любовта и никой  не може да отрича едното или другото.
  Бих може и да не е достатъчно смела,но него определено никакъв го няма.
  Колкото до Аднан-тя наистина изпитва чувства към него като към скъп човек,като към баща/макар че го предава,затова се и терзае-предала е себе си и принципите си,никога не е вярвала,че ще изневери като Фирдевс,че дори това е възможно,но ето че ще стигне и много по-далеч от нея/.По същия начин Бехлюл обича и Нихал-като близък човек и сестра.Тази вечер аз лично си отговорих на въпроса какво изпитва Бех към Них-това което и Бих към Аднан.И не може да се твърди,че те двамата /Б и Б/ се обичат повече отколкото изпитват чувства към половинките си,просто ги обичат по коренно различен начин.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 23:01 от charovnica

# 152
charovnicha, моля те престани с това кой има думата и кой не. Моля те!
Тук всеки има думата, и всеки има правото на избор, затова по-добре прескачай нейните мнения и дискусията ще продължава гладко.

# 153
  Силвиа_Мариа тази вечер просто нямаш  думата,с най-добри чувства.
  Бех също обича искрено Бихтер,но не  е смел колкото нея.
  Простете ми,че не виждам в Бихтер само развратната чинка,а виждам влюбената жена,която се измъчва от изневярата и предателството си,която губи себе си в Любовта,която губи контрола и точно в този момент е готова да прости на всички и да бъде добронамерена.

много точно казано, подкрепян напълно това мнение  Peace

# 154
 Простете ми,че не виждам в Бихтер само развратната чинка,а виждам влюбената жена,която се измъчва от изневярата и предателството си,която губи себе си в Любовта,която губи контрола и точно в този момент е готова да прости на всички и да бъде добронамерена.
Хахахах, готова да прости на всички? На кои всички?
Кой пък трябва да ти прощава?  Shocked Това е твоето мнение и толкова.

# 155
   Никой,изказах се така,защото обикновено критиките към нея са меко казано безпощадни и неподлежащи обсъждане  Peace  Бихтер е готова да прости на майка си-това никак не е малко.
    Lady Vi-както кажеш  Peace

# 156
dterziiska ,  Heart Eyes как ми липсваше твоят разказ в картинки !Благодаря ти , че си тук , мила !  bouquet
За мен е без значение в момента , че и на двамата не им стигна смелост до края , това е факт ! Единственото , което е важно , е това , което Бехлюл каза : " Това се нарича Любов "!
И не мисля ,че ако "издигнем " тяхната любов , хвърляме другите в калта ! Просто има различни видове любов за мен - тиха и нежна , като любовта , която Нихал изпитва към Бехлюл и изпепеляваща и страстна - като тази на Бихтер и Бехлюл ! Никой не знае коя в какъв момент ще го споходи ! Peace Това мисля и по въпроса със самоконтрола - не знам  за какъв самоконтрол можем да говорим , когато сме влюбени .Вярно е , че Бихтер не го може , но като гледам и Нихал как се самоконтролира ..... Crazy

# 157
За пръв път гледах този епизод и не проумявам как някои не виждат ехидния поглед на Бех в определени моменти.

JoyТакива срещи Бех е имал достатъчно много за да е добил рутината с която подхожда към Бихтер

hahahaЖена ,която е влюбена и в обятията  на любимия мъж не би се сетила за друг,още по-малко да му говори за любовта си към другия smile3511в леглото -най -долнопробен ку.... номер-предизвикателство

А страстта и сантименталните вричания ,те са колкото повече и по-силни,толкова по фалшиви.
Истински влюбените си говорят за общото бъдеще ,а не ,че горят или умират от любов smile3521

Типична любовна среща на плейбой с женена жена без ангажименти,а сантименталните обяснения за винаги задължителни,защото без тях ще прилича за фитнес Hug

# 158
Филмът затова е интересен, защото предизвиква размисли.
Всеки тук намира своята си любов - тази, която е преживял; тази, която иска или тази, която в момента изживява. Може би и тази, която желае, но няма толкова смелост.... newsm78
Хубаво е да си коментираме и споделяме, но да не се вкарваме прекалено много във филма! Peace

# 159
Хайде да не се правим тук на големи моралистки от миналия век.Бихтер такава,Бихтер онакава,но ако бяхте в нейното положение,щяха да постъпите също като нея,защото никой не може да избяга от сърцето си - иска,не иска...чувствата,желанието,тръпката преследват.Така го чувства,така го е направила.

# 160
Тази вечер Бихтер сподели с Бехлюл нещо много важно- най-големите ни страхове се сбъдват.Тя просто си даде сметка,че прилича на майка си.Поне аз така схванах нейното откровение,а не като прошка към Фирдевс.

# 161
 Бих му говори за Аднан,защото чувства вина-че отново и отново го предава-него,любовта му ,доверието му и брака им.
    Gospojata-това за самоконтрола,когато сме влюбени,на едно мнение сме  Peace Когато обичаш те водят чувствата и сърцето,а не ума,иначе нямаше да е Любов.
  Прошката към Фирдевс беше в отношението й,сутринта на закуска,изповедта пред Бех беше нейната оценка за самата нея.  За първи път от целия сериал/поне лично за мен/ Бихтер показа радост от това,че майка й я има,че е до нея и че може просто да й се порадва,ако това не е прошка,не знам кое е. Изключително силна серия.Ревността в тези сини очи,когато Бих говори с Аднан,желанието му леко да я накара да ревнува чрез Нихал,желанието да установи границите /Б-Н/,силата на чувството е невероятно,то руши граници в самите тях и им помага да стигнат нови,непознати състояния.

# 162
Бих му говори за Аднан,защото чувства вина-че отново и отново го предава-него,любовта му ,доверието му и брака им.
    Gospojata-това за самоконтрола,когато сме влюбени,на едно мнение сме  Peace Когато обичаш те водят чувствата и сърцето,а не ума,иначе нямаше да е Любов.
  Прошката към Фирдевс беше в отношението й,сутринта на закуска,изповедта пред Бех беше нейната оценка за самата нея.  За първи път от целия сериал/поне лично за мен/ Бихтер показа радост от това,че майка й я има,че е до нея и че може просто д ай с епорадва,ако това не е прошка,не знам кое е

А откъде намери сили за самоконтрол Бих да сгоди Бех за Елиф.
Тогава тя обичаше  ли ?или бе долнопробна манипулаторка на чувствата  ? /или страстта си/

# 163
# 164
И сега колко серии този диск ще се разхожда надолу нагоре? Simple Smile)))))))))

Бихтер ако наистина обича Бехлюл щеше да се раздели с Аднан, той е почтен човек и няма да я остави без издръжка ако я е било страх, че ще остане гладна. Не приемам такава любов, в една къща, по този начин....Любовта ако е истинска и красива не може да търпи толкова лицемерие и непочтенност. Обича Аднан ама само с Б. се вижда в леглото.... Айде на него му свикнахме, но тя можеше да бъде честна спрямо Аднан, да се раздели с него пък после ако ще от леглото да не става Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт