Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 776
  • 703
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
charovnica, не мисля, че не е имало чувства между Елиф и Бехлюл. В началото на сериала, те вече имаха връзка и се съмнявам да са я започнали по инерция. Мястото на Елиф в живота на Бехлюл не е по-различно от това на Пейкер и т.н. върволица обичани от Бехлюл жени. Бихтер е по-различна от тях само с това, че е съпругата на чичо му и съответно - табу за него. Той я обича по същия начин както и другите. Просто моментът със забраната и всички обстоятелства около връзката им прави емоционалния заряд по-силен. Ако не бяха тези обстоятелства, твърде вероятно е вниманието на Бехлюл към Бихтер да не се задържи по-дълго отколкото към останалите му възлюбени. Какво чувства тя към него и силата на нейните емоции вече е съвсем друга тема.
djoleva, и аз недоумявам как Аднан може да бъде толкова заслепен по отношение на Бехлюл. Особено след като толкова дълго разиграва Елиф пред очите му и накрая и би шута. Особено след като вижда поведението му спрямо жените, а и въобще в живота... Обяснявам си го с това, че Бехлюл за Аднан е също толкова важен колкото и децата му - тоест недостатъците му остават по-скоро в сянка за сметка на обичта, щедростта и слабостта на Аднан към осиротелия племенник. Повечето родители са склонни да не забелязват негативите у децата си - поговорката "моето гардже е най-хубаво" важи с пълна сила в случая - в неговото съзнание той събира двете си обични деца и не вижда, че това е грешка.
Slawena, след твоите творения всички коментари са безсмислени - толкова умело чрез езика на хумора и лаконично успяваш да кажеш всичко.
  bouquet

# 226
   Юличка,казах  почти никакви  чувства.Поведението му по време на цялата им връзка за мен лично не показа,че я е обичал,държеше се много лошо с нея,а тя му прощаваше всеки път.Мястото й в живота му беше  на спасителния пояс от самия него и чувствата му,той я използваше,ако това означава,че я обича,значи е така.  Ако е имал  някакви чувства към нея щеше да отиде да я види след като излезе от болницата просто за да я пита как е ,а той отиде само за да се осведоми каква изненада да очаква от нея.За Бех и неговите чувства не ми се влиза в излишен спор,вече съм писала къде,защо и как Бихтер е различна за него. Но това е твоето мнение и аз го уважавам. Peace

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 13:32 от charovnica

# 227
Yulichka абсолютно съм съглсна стебе че Аднан обича Бехлюл колкото децата си и въпреки че всички донякъде идеализираме децата си неможе да си толкова сляп.Или може би го успокоява факта ,че Бехлюл е израснал с Нихал  обича я  и ще се постарае да я направи щастлива.Това е най голямата заблуда -Бехлюл не е обичал никоя истински  даже и Бихтер не обича-да иска да бъде с нея .но той много добре знае че не  единствения мъж в живота и а той не е свикнал да дели.Бехлюл за когото жените са били само забавление неможе да понесе мисълта ,че Бихтер  всеки момент може да се върне при мъжа си и да не го погледне повече

# 228
    Бехлюл е слабохарактерен и оттам идват абсолютно всички беди за него и останалите.Ако толкова много имаше нужда да се доказва в съревнование с други мъже,можеше да започне връзка с друга омъжена жена,а не точно със съпругата на чичо си.
   Мисълта,която Бех не може да понесе е ,че ще бъде разкрит-това е неговият кошмар и за да го предотврати  е готов на всичко.

# 229

djoleva, и аз недоумявам как Аднан може да бъде толкова заслепен по отношение на Бехлюл. Особено след като толкова дълго разиграва Елиф пред очите му и накрая и би шута. Особено след като вижда поведението му спрямо жените, а и въобще в живота... Обяснявам си го с това, че Бехлюл за Аднан е също толкова важен колкото и децата му - тоест недостатъците му остават по-скоро в сянка за сметка на обичта, щедростта и слабостта на Аднан към осиротелия племенник. Повечето родители са склонни да не забелязват негативите у децата си - поговорката "моето гардже е най-хубаво" важи с пълна сила в случая - в неговото съзнание той събира двете си обични деца и не вижда, че това е грешка.

Според мен Аднан дори на годежа още имаше резерви относно любовта на Бех към Нихал .
Но след 69 епизод Бехлюл се променя до неузнаваемост.............. като общо поведение
.
След 69 еп Бех  нито изглежда ,нито се държи като плейбой

Не само Аднан ,а и Фердефс,Бихтер,Бешир и всички в къщата виждат  newsm78влюбения Бехлюл-
тотално различен.
Бешир му повярва ,но го предаде ,защото разбра за тайна среща на Бех и Бих -последната серия,
а всъщност тогава
Бех тотално  загърби миналото с Бих с молба тя да го остави на мира.
Каза и ,че между тях е било грешка - само страст и че обича Нихал плачейки

Трудно е да се повярва ,че плейбой ще се се промени завинаги,
но Бех  определено опита  и  поиска да се промени заради Нихал

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 13:54 от silvia_maria

# 230
silvia_maria,ти само думите плейбой и кучка ли знаеш??????  Да не работиш в някой плейбой бар,та от там да си свикнала да ги употребяваш???

# 231
  • Бургас
Бешир е точно толкова предател, колкото са Б и Б. Поне за мен е така.
Бешир не харесва Бехлюл от доста време. Не е от както е с Бихтер. Той се конкурира с него. И това се вижда. Още в първите епизоди, когато Бех нещо  се майтапеше с Нихал, а тя го прие вътрешно, Бешир коментира грозно. Явно винаги е било така.
Вие ако знаете, че това се случва на баща ви, ще мълчите ли? Аз не бих.

# 232
Бешир е точно толкова предател, колкото са Б и Б. Поне за мен е така.
Бешир не харесва Бехлюл от доста време. Не е от както е с Бихтер. Той се конкурира с него. И това се вижда. Още в първите епизоди, когато Бех нещо  се майтапеше с Нихал, а тя го прие вътрешно, Бешир коментира грозно. Явно винаги е било така.
Вие ако знаете, че това се случва на баща ви, ще мълчите ли? Аз не бих.
Ако питаш в ,,семейни отношения"точно така ще те посъветват.

# 233
Дълбоко се съмнявам че Бехлюл ще се промени чак толкова ,но може би .Аможе би годежа му с Нихал е начин да се отърве от Бихтер и той се хвоща за това като  удавник за сламка   .Чаровница е права ,че най-големия му страх е да не го разкрият  и може би сгодяваики се за Нихал си мисли че по този начин се  е спасил

# 234
 newsm81 newsm81 newsm81

Aз Бихтер се наричам,
Тук казват,че на кучка приличам.
Моля,моля,думите си мерете
Може и кутренце да ме наречете.

Аз Бехлюл, се казвам,
Пелйбой ме наричат,
Е, от това не се отказвам.
Като знам след мен колко моми тичат.

moresmile

# 235
  • Бургас
На мен ми прави впечатление един тънък момент в характера (то по-скоро е липса на такъв, но както и да е) на Бехлюл. Той се страхува да не нарани и да не изгуби семейството си, но в същото време се отдава без скрупули на връзка с Бихтер. Виждаме, че в това отношение той изобщо не се измъчва - уговаря си срещи без да му мигне окото, че и терен си осигури. Не би се поколебал в началото, когато ухажваше бременната си бивша приятелка, ако тя се поддаде, да започне и с нея връзка. Явно за самите "забранени" връзки при него няма никакви терзания, но ако се стигне дотам да станат публично достояние, се превръщат в угризения и страхове да не нарани, видите ли, близките си - невинни хора. Поддържайки тайна сексуална връзка с жената на чичо си, той на практика наранява Аднан не по-малко. Но понеже е латентно, не се брои, нали?  Confused
 Бихтер поне се вижда, че има угризения - в последната излъчена серия дори плачеше, че се е превърнала в майка си и не е устояла на изкушението да се впусне в извънбрачна връзка. Жалко, жалко за всички около Бехлюл... Жалко дори за самия него - той никога не би могъл да бъде истински щастлив, доколкото подлостта и малодушието не биха му позволили.
silvia_maria, не мога да приема, че Бехлюл е способен на истински и дълбоки чувства. Мнението ми за него е устойчиво и понеже ми е особено противен, не се въздържам и досаждам в темата с мислите си за него, за което се извинявам.  Embarassed  Peace

# 236
silvia_maria,ти само думите плейбой и кучка ли знаеш??????  Да не работиш в някой плейбой бар,та от там да си свикнала да ги употребяваш???

Не съм аз,  smile3503

smile3521АВТОРА ги е определил като такива главните си герои

А който не му харесва филм за плейбой и кучка да гледа Ромео и Жулиета Hug

# 237
silvia_maria,дай линк там където автора ги е определил такива.

# 238
Силвия-Мария  напълно съм съгласна стебе че Бехлюл е плейбой да не кажа даже друга по лоша дума .Виж за Бихтер не съм съгласна че е кучка -да лоша е че изневерява на мъжа си и то не ского да е но тя все пак искаше да му признае искаше да прекрати тази лъжа ,но се спря според мен основно за да предпази страхливеца Бехлюл Не мога да нарека кучка жена която се измъчва за това което прави.

# 239
На мен ми прави впечатление един тънък момент в характера (то по-скоро е липса на такъв, но както и да е) на Бехлюл. Той се страхува да не нарани и да не изгуби семейството си, но в същото време се отдава без скрупули на връзка с Бихтер. Виждаме, че в това отношение той изобщо не се измъчва - уговаря си срещи без да му мигне окото, че и терен си осигури. Не би се поколебал в началото, когато ухажваше бременната си бивша приятелка, ако тя се поддаде, да започне и с нея връзка. Явно за самите "забранени" връзки при него няма никакви терзания, но ако се стигне дотам да станат публично достояние, се превръщат в угризения и страхове да не нарани, видите ли, близките си - невинни хора. Поддържайки тайна сексуална връзка с жената на чичо си, той на практика наранява Аднан не по-малко. Но понеже е латентно, не се брои, нали?  Confused
 Бихтер поне се вижда, че има угризения - в последната излъчена серия дори плачеше, че се е превърнала в майка си и не е устояла на изкушението да се впусне в извънбрачна връзка. Жалко, жалко за всички около Бехлюл... Жалко дори за самия него - той никога не би могъл да бъде истински щастлив, доколкото подлостта и малодушието не биха му позволили.
silvia_maria, не мога да приема, че Бехлюл е способен на истински и дълбоки чувства. Мнението ми за него е устойчиво и понеже ми е особено противен, не се въздържам и досаждам в темата с мислите си за него, за което се извинявам.  Embarassed  Peace

#2gunfireБехлюл е ТОТАЛНО безотговорен към всички жени /типично за плейбой/
Не го виня,защото не крие за това КАКЪВ Е  Hug
Аз също принципно не вярвам ,че Бехлюл за дълго ще остане верен ,на Нихал. newsm78
Автора обаче показва промени в поведението му ,които подсказват поне намерение newsm78

Общи условия

Активация на акаунт