Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 871
  • 703
  •   1
Отговори
# 435
Не харесвам типажа на Нихал -все да става на неиното в началото бе дразнеща да смърт  Бюлент също е отглеждан по този начин но не е такъв  вмного от случаите той е по зрял от нея . За мене Нихал е една лигла която си мисли че света трябва да се върти около нея

# 436
Дъщеря ми е на годините на Нихал и  никога не се е държала по такъв начин

# 437
  • На изток от рая...
Къде видя, че съм написла, че заряза Елиф заради Хилми?
Казах, че ако тя не беше наранила мъжкото му его точно с Хилми, можеше и в нейното легло да се върне за един, два, три пъти. Просто защото така правят този тип мъже - когато, както и с когото им е удобно.

Разглезената и неуравновесена Нихал я видях много по-зряла и уравновесена в последнта серия,  в сравнение с тази, която уж трябваше да й бъде като майка. Тя не стои да тропа с краче и да иска Бехлюл на тепсия. Просто двете госпожи майка и дъщеря направиха всичко възможно, за да може Нихал да повярва, че мечтата й се е сбъднала и че Бехлюл я обича. И това единствено с цел да им е удобно на тях.

# 438

Общ въпрос

Възможно ли е един мъж да желае страстно една жена ,без да я обича и без да има някакво намерение да има връзка с нея ?
 Зависи колко страстно и да,може,но за кратко,защото каквото има,бързо ще се изчерпи.

Във всички случаи страстта свършва ,но не е като да отрежеш с нож

а спрямо Бих ,Бех почти му залязаха мераците с изключение на 1-2 /предизвикани ,а не търсени от него
 препламвания и то толкова слаби ,че само думичката Нихал му смрази горещото  smile3534"ГОЛЯМОТО ЖЕЛАНИЕ"

# 439
  За Елиф-не би се върнал в леглото й не заради Хилми,а защото може да бъде опасна за него,заради наранените си чувства /иначе вместо да сваля онази в дискотеката,можеше да отиде при нея/.
  Страстта изтлява,тя е пак вид чувство,но не от онези,които не можеш да отрежеш с нож и които са дълготрайни.
  Нихал преди една вечер точно тропаше с краче за Бех на Мадмоазел-образно казано. Фирдевс се постара много повече Нихал да повярва в онова,което тя точно искаше и да го реализира, а всички обстоятелства работеха в нейна полза.

# 440
Силвия -Мария-да възможно е и е много често срещано явление  в днешно    време за голямо съжаление .Страста и любовта понякога  не вървят ръка за ръка и във филма това се показва много ясно Бихтер го обича влюбена е в него ,беше готова да захвърли всичко .Бехлюл я желае но не се отказа от нищо и след като по късно  уж се влюбва  в Нихал значи чувствата му към Бихтер са само страст но не и любов
newsm10 newsm10 newsm10

# 441
шегичка ....цитат от интервю на един реален известен плейбой:

журналист;    Ти си много харесван от жените,а те на теб харесват ли ти?
Звездата :     Много ,а това не е хубаво
журналист:    Защо?
Звездата:      Защото харесвам всички хубави момичета и това ми докарва много проблеми #2gunfire

# 442
  Само  в подкрепа на теорията за плейбоя-видяхте ли снощи как "бройна" Джамиле,не може да стои мирен и това си е  Laughing

# 443
  • Бургас
Лелее, дотам ли?! Аз изтървах края, какво се е случило, и на Джамиле ли "посегна"?  Crazy Бехлюл е патологичен случай...

# 444
  • до една звездичка
Лелее, дотам ли?! Аз изтървах края, какво се е случило, и на Джамиле ли "посегна"?  Crazy Бехлюл е патологичен случай...

Малко пресилена интерпретация, според мен. Stop

Просто й метна ключовете за колата, да ги предаде на Бешир. Нищо по-различно от обичайното му надменно поведение към "слугите".

Но на Джамилето колко й трябва - веднага се разля в широка усмивка. 4470

# 445
  Не мисля,че чак й е "посегнал",но точно като си вкарваше колата тя беше на вратата и той й намигна,а после не й подаде ключовете,а й й ги подхвърли майсторски иззад гърба  Crazy Затова не можем да виним само Аднан как го  е възпитал,човекът си е просто такъв,за ужас на онези,които имат близки взаимоотношения  с него и за него самия.

# 446
# 447
Лелее, дотам ли?! Аз изтървах края, какво се е случило, и на Джамиле ли "посегна"?  Crazy Бехлюл е патологичен случай...

хахахах,
ем някои мъже/жени го могат
имам чувството, че се раждат с това си можене и от цялото им поведения струи да кажем "флирт".  Wink  
Но като се опари веднъж-дваж човек се разпознават от пръв поглед.

# 448
Аз пък не я разбирам Нихал.До вчера говореше против Фиредевс и се дразнеше от нейното присъствие,а сега и стана първа приятелка,защото и харесва това,което и говори-за влечението на Бехлюл към нея.

# 449
  • Бургас
Ееей, изтървала съм значи... Пошегувах се с "посегна". Много буквално се приемат думите тук, но това са рисковете на виртуалното общуване - не можем да си видим лицата, мимиките, усмивките. Ако всички бяхме от един град - супер срещичка щяхме да заформим, струва ми се.  Simple Smile Много ми е интересно да ви видя всички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт