Пазаруване от www.asos.com - 10

• 38 802
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Някой може ли да ми каже за 10 или за 12 съм.По френската съм 38, но по таблицата в сайта съм за 12. ГО-90, Х-74 Т-93

siqnie
Аз съм с подобни мерки: 92:69:95 и си поръчах номер 10 - като пристигнат ще пиша дали ми стават.
Дано съм се уцелила!

# 46
# 47
Цитат
Всички пратки от Асос пуснати през ДПД имат еднакви цифри отпред :0765.
Така ги разпознават.Аз съм си търсила пратка пратена чрез  ДПД  от Асос и ми трябваше Airway bill number,който е именно този започващ с 0765.Трябваше да се свържа с Асос,за да ми го дадат,защото никъде в проследяването го нямаше. Peace
Как се свърза с тях никъде не намирам

# 48
Цитат
Всички пратки от Асос пуснати през ДПД имат еднакви цифри отпред :0765.
Така ги разпознават.Аз съм си търсила пратка пратена чрез  ДПД  от Асос и ми трябваше Airway bill number,който е именно този започващ с 0765.Трябваше да се свържа с Асос,за да ми го дадат,защото никъде в проследяването го нямаше. Peace
Как се свърза с тях никъде не намирам
ДПД - България
070010660
0035928170644

# 49
  • София
Да не ви изтърва и аз.  Grinning

# 50
http://www.asos.com/Lacoste/Lacoste-Valini-Trainer-Pump-Shoe/Pro … =-1&clr=Black - пише че са 14 лири - а излиза 31 лири  ...........защо.......

# 51
zdravejte ... mn spesho se nujdaq ot otgovor zashtoto iskam da pory4am edna roklq,no ne moga da precenq dali uk 8 kato razmer shte mi e dobre,a nqma uk 10. visoka sym 168 i nosq obiknoveno S,ponqko M ... za bust sym 75 B . nqkoj ima li ideq dali uk 8 shte mi e malka? tova e roklqta,pritesnqva me 4e v busta shte mi e malka:
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1330000

# 52
Аз съм 75В 168см, взимам си 10-ка и винаги опъвам на макс роклите, но пък 12 вече ще ми е много широко  Peace
Според мен в 8-ца съвсем няма да влезеш...

# 53

Преди нямаше номера и бяха на толкова. Аз имам един такъв сутиен от преди в кощницата и показва, че е 9, но после става на 11. Така че грешка няма. Тези твоите обувки са си на 31

# 54
Аз съм 75В 168см, взимам си 10-ка и винаги опъвам на макс роклите, но пък 12 вече ще ми е много широко  Peace

Nadia и аз съм 75В, 168 с мерки 86/62/92. По френската номерация съм 34/36 блузи и 36 панталони. Сега си прегледах редутските дрехи и на етикетите 34/36 френска пише, че отговаря 6/8 англ., а на панталоните 36 френска номерация отговаря 8 английска.

Но поста ти ме вкара в размисъл... Грешно ли съм се ориентирала?

Използвам да питам дали някой е получавал този панталон и дали е много дълбок. Ама тука имало много хубави работи  Crazy съжалявам че съм го пренебрегвала досега този сайт.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 17:45 от Stefoni

# 55
Аз съм 75В 168см, взимам си 10-ка и винаги опъвам на макс роклите, но пък 12 вече ще ми е много широко  Peace

И аз съм 168 см. висока, 80Б - сутиените, но съм и 61-62 кг. Моля да ми кажете какъв номер да взема, защото ще ми е за първа поръчка от този сайт. По френските напоследък влизам в 40 номер, но някои 38 също ми стават.
Предварително ви благодаря!

# 56
Аз бих заложила на 8ца при тези мерки  Peace

Случвало ли се е на някого да се забавите доста със вземането на пратка и да не ви я дадат от пощата? Моята приятелка днес като отишла да си взима поръчката, са й казали че като минат 20 календарни дни и ги пращат обратно, така и са направили тъй като тя е закъсняла и са го върнали към асос, дали ще се съгласят да го пратят наново асосци? писахме им мейл, но още няма отговор...

# 57
  • София
Хайде и аз за размери - все си мислех, че ще съм 10 най-много, ама като чета.  ooooh!
По френската съм 36 горно, 38 панталони.  Praynig

# 58
Случвало ли се е на някого да се забавите доста със вземането на пратка и да не ви я дадат от пощата? Моята приятелка днес като отишла да си взима поръчката, са й казали че като минат 20 календарни дни и ги пращат обратно, така и са направили тъй като тя е закъсняла и са го върнали към асос, дали ще се съгласят да го пратят наново асосци? писахме им мейл, но още няма отговор...

С всички пратки, от чужбина или България, е така-не вземеш ли 20 дни се връща, откакто помня пощите си е било така, След ден 5 се начислява магазинаж или нещо подобно, че ти я съхраняват  Rolling Eyes

# 59
европейската номерация (която май включва и френската) 36, съответства на 8 английска и на 4 американска.

по американската 4 и 6 е S размер, ако това също може да ви е от помощ.

аз съм 170 висока, около 55 кг и нося 10 от асос. имам и рокля 8 размер, която също ми е добре, но съм си за 10.

Общи условия

Активация на акаунт