Пазаруване от www.asos.com - 10

• 38 762
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
 някой има ли този модел 29 regular да ми премери дължината? аз получих 30, но май са ми широки. А по принцип различните номера имат различна дължина. 30 са ми с дължина като на манекенката и ако 29 са по-къси, то вече ще са ми прекалено къси Confused

последните поръчки:
1- доста ефирно трико, приятно, аз си взех номер по-голяма, че да си личат наборите, а не да опъва, хубав цвят.
2- интересен модел, но малко неудобен... ластика е доста стегнат и имам чувството, че ще се плъзне към врата; и материята леко боцка. Май ще я връщам.
3- в цвят ash- клони към кафяво. Много хубав цвят и много фина хубава материя. Направо е прекрасна блузата.
4 рокля за клубове. от снимката е ясна както материята така и цвета.
5 със сив панталон стои чудесно.
6 този е като на снимката. изкуствена материя, малко проблемни са за гладене ръкавите.
7 и този е от изкуствена материя с проблемни за гладене ръкави.
8дънките са страхотни.
9- стои страхотно
10- много хубава материя и лилавото е хубав цвят, но моделът май е умален- поне аз в М не се побрах и я върнах

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:24 от Azalee

# 676
  • Пазарджик
и чаках това
http://www.asos.com//Wrangler/Wrangler-Spencer-Tapered-Leg-Jeans … .aspx?iid=1279733
но дойде подобно. И за това искам да питам - разликите са много малки,в шевовете най-вече, и може би цвета, това, което дойде шевовете са със светъл конец  Rolling Eyes различно е, виждам го, и в емблемата има разлика. Как да кажа сега на асосци, че е различно? Имат ли някъде референтни номера? И плюс това въпросния 26-ти номер., в който се чудех как ще стане номера да вляза, ми е голям в дупето и леко в краката  Laughing

AquaElite, и аз поръчах 26 ти размер от дънките днес са шипнати даже, но както изглежда ще плувам в тях, аз съм 158 см и 47 кг .Може ли да помоля за размери, май ще трябва да ги връщам.
И да попитам : нали може да се връщат неща от 2 поръчки с една пратка, защото имам една рокля размер 8, която ще връщам, получих я вчера.

Някой поръчвал ли е от сектора ASOS Petite, как върви там номерацията?

# 677
Някой питаше за очилата French Connection - имам линк към черни от тях и често се появяват сутрин налични  Peace
[/quote]
 Аз питах. А може ли да го пуснеш тук или на лични ( като не са налични как ще стане...)?
А виждала ли си ги на "живо"?

# 678
nadusha както и за АниК съм измерила дънките, но май с твоите размери наистина ще ти е доста голямо  Rolling Eyes
Ширина колан - 39см. (доста са дълбочки тези, които получих аз, ще сложа и снимки)
Ширина чатал - 56см.
От горната част на колана до чатала - 30см. (дълбочината)
Ширина бедро (е най-широката част) - 23см.
http://prikachi.com/images/181/3216181H.jpg
http://prikachi.com/images/184/3216184c.jpg

А относно блузката на Мис 60 със сутиен също стои добре, става ми, не ми е тясна, но пак казвам моите гърди не са кой знае колко големи, ако е за някоя мацка с по-пищен бюст е по-добре да се вземе по-голям номер.
Там размерите са - ширината между рамената е 38см. , като плата не е много разтеглив.  Peace

А за Петит аз и малко по-напред съм изказала моето скромно мнение, т.к нещата са умалени за джобни мацки Grinning аз лично от тук нататък бих си взимала номер по-голям (от 8 на 10 за рокли специално и блузи) т.к имам една рокличка, много сладурска, която още не съм обличала, много ми е къс модела, а и ми е леко тясна в ръцете Simple Smile Дано да съм била от полза Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 09:41 от AquaElite

# 679
  • Sofia
Аз да се изкажа за PETITE - размерите са същите, само дължината е по-малка и има 4-ка, което е супер малко. Аз съм 160см/43-44кг и си взимам 6-ца на PETITE - единствените дънки и панталони, които не се налага да скъсявам  Peace Заради една приятелка ги питах каква е разликата в размерите на нормалните и малките и те потвърдиха, че е само в дължината.
Ако забелязвате якетата и тренчовете в двата сектора са с 1см разлика само (даже някои с половин)
nadusha, с тези мерки си за 24-25 на М60  Peace Аз си взимам 24 и даже тези "чарлстоните" леко ми се смъкват.

sasi6, понеже нямах нужда от черни очила, тези ги взех за приятелкам, а за мен от ТЕЗИ
Като видях първите (черните), реших, че имам нужда от такива  Joy Стояха ми много по-добре от вторите, които също са разкошни очила, но по-широки и на моето тясно лице стърчат доста настрани.
Преди малко бяха активни черните и съм метнала едни в кошницата - ще ги държа там, ако някой иска Peace

Очила в кяфявата гама чакама ТЕЗИ, но не смея нищо да кажа, докато не ги получа. Имам някакъв пакет в пощата, но не знам дали е поръчката с тях  Rolling Eyes

# 680
Здравейте момичета!
Как стои въпроса с връщането? Става въпрос за тази
http://www.asos.com/Hilfiger-Denim/Hilfiger-Denim-Eli-Logo-T-Shi … ger%20denim%20eli
Размера е XL, но му е малка. Ако някой я иска да ми пише на лични.

# 681
някой има ли този модел 29 regular да ми премери дължината? аз получих 30, но май са ми широки...

Моля те,ако имаш възможност да ми дадеш размери за номер 30. Praynig

# 682
  • Пловдив
Момичета, вчера пуснах две поръчки. Една сутринта на английски адрес с дрехи на Mango и една вечерта на български. Сутришната поръчка е още в състояние на обработка, а вечерната вече е шипната. Какво означава това забавяне дали ще ми я изпратят въобще?

# 683
ican  на мен са ми забавяли шипването с 3 дни, няма страшно, сигурно покрай намаленията имат доста работа. До сега не са ми отказвали поръчка, не, че имам кой знае какъв опит, де  Laughing но да си кажа  Sunglasses
А коя агенция ползва и как те таксува? Може и на лични , да не спамим темата  Grinning

# 684
  • Sofia
Момичета, а който е връщал, горе-долу в какъв срок връщат парите? Надявам се за седмица-2 пратките да стигат до тях.
Аз плащам само с ПП Rolling Eyes

# 685
О-ф-ф-a!
И аз днеска пуснах поръчка, не знам каво там наштраках Embarassed но ще видим, най обидно е, че вчера опитвах се заплатя с пейпал, но не ставаше, а днеска леко и бързо но няколко артикули вече няма в наличноста Twisted Evil
Ще видим, ще видим - какво ще имам

# 686
Момичета, а който е връщал, горе-долу в какъв срок връщат парите? Надявам се за седмица-2 пратките да стигат до тях.
Аз плащам само с ПП Rolling Eyes

Когато получат нещата, ти изпращат мейл, и след 2-3 дни си получаваш и парите.  Peace

# 687
Сега получих това палто, само че бялото
http://www.asos.com//Chilli-Pepper/Chilli-Pepper-Detachable-Scar … .aspx?iid=1099635

Много съм доволна  newsm44, хубаво е и е качествена изработка.
Поръчката е от 8-ми и същия ден е изпратена и днес е тук, доста бързо ...  неочаквах за 3 работни дни да го доставят.

# 688
# 689
Anik, моля те кажи като получиш кафевите очила, как са? А тези в червено, много ли са червени или клонят към кафяво? Черните много ми харесват, но се чудя дали ще ми стои добре черното, че съм доста бяла и много контрастно изглеждам с черни очила.

Общи условия

Активация на акаунт