Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 467
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Яна ,ако наистина много много силно е тичал е нормална ,според мен, такава реакция. Най-вероятно на организма не му достига достатъчно кислород ,заради учестения пулс и му трябва време ,докато се нормализира дишането.
В едно от представленията ,в което участвам ,имам един номер ,където тичам ,скачам и се въртя адски бързо и така почти 2 минути. Като изляза от сцената се свличам ,защото сърцето ми бие лудо и не мога да си поема достатъчно въздух - избива ми студена пот ,имам усещането ,че ще припадна и дори ми се повдига.При колежката ми ,която ми е огледален образ положението е същото. След около минута всичко си идва на мястото!
За посиняването на устните - може да е дори заради студеното време и ако диша през устата.Ти забелязвала ли си тези симптоми? На него прилошавало ли му е в такива моменти? А кръвното му мериха ли? Вярвам ,че всичко ще е наред и довечера ще похвалиш Ицко! Grinning

# 586
  • В светлината на слънцето
Яна, стискам много, много силно палци прегледът да покаже, че на Ицето му няма нищо. Praynig Praynig Praynig Сигурна съм, че всичко с детенце е наред. Гушни го от мен.  Hug И аз си мисля, че просто не му достига въздух от бясно изразходваните дози енергия. Но друго си е лекар да види и каже - така и на теб ще ти е по-спокойно.
Ния, оправихме го, така че се надявам да има и подобаващ снимков материал. Grinning То всъщност се оказа, че машинката си е съвсем наред, а проблемът е бил в зареждащите се батериии. Embarassed А аз даже се бях настроила, ако не го оправят навреме да помъкна голямата техника. Което ще рече разни фини ръчни настройки на бленди, скорости, светлина и т.н. Абе не е за мен тая работа. С малкото си стават пак чудни снимки - бързо, удобно и най-важното не отнема много място в чантата. Wink
Кроки,  Heart Eyes Та значи какво казваш - да стискаме палци след половин година. Heart Eyes
Фети, какво стана с палцестискането? Имаше ли ефект?

# 587
  • София
Яна, и от мен едни палчета за Ицко Praynig. Дано всичко да бъде наред и притесненията да се окажат напразни Praynig.

# 588
Така ето новините.На слушалки се долавя лека тахикардия.Утре сме на детски кардиолог за ехография за да се разбере точно каква е тахикардията(педи ми обясни ,че има няколко вида ).Така утре след изследването ще се знае със сигурност дали му има нещо. Много съм притеснена не знам как ще изкарам до утре.Баща ми беше сърдечно болен и ме притеснява дали няма някаква наследствена обремененост.

# 589
yanakr  Hug и аз стискам палци, съветвам те да си максимално спокойна, не мисли най-лошото  Hug Hug Hug Hug Може пък нищо да му няма, пожелавам ти го  Hug

# 590
Охххх,Яна душата ми се сви,като прочетох.Стискам всички налични палци,всичко да ви е наред.Ужасно е да чакаш диагноза и да минават какви ли не щуротии през главата ти.

Кроки,завехнаха пъпките,обаче сливиците са зачервени,както ти описваш и доста уголемени.Я кажи,как се пие този Рус Токсикодендрон ooooh!Благодарско,предварително Hug

И да отчета Ал.Вчера бяхме на консултация:12 200 кг/77 см са ни манекенските размери.Честно да ви кажа,като я нося Ивон ми е по-лека.
Да е жив и здрав де,все така да върви Heart Eyes

Лу,дано неприятностите около тържеството останат в миналото и денят да остане незабравим за Теди Hug

Ставам,че каката пак е във фаза Crazy

# 591
Яна Praynig Hug

Какво правите маймуни,аз от много разходки,домашна работа,не ми остава време да драсна два реда Flutter

Теди този месец го спряхме от градина,изкара някакъв супер гаден вирус с висока Т ,отпадналост и болки в ставите,тъкмо се оправи пуснахме го на градина и го повтори....отслабна и си го задържах в къщи. Simple Smile

Елица,расте и дяволиите и с нея Heart Eyes днес я водих на консултация 8300кг и 73 см,пораснала е с 500г (за нея това е двойна порция) и 3 см,доволна съм,хапва,спи,играе,нямам оплаквания.На път е да избие второто зъбче Grinning

Ади,голям мъж си отглеждаш,да е жив и здрав Hug

Тан Heart Eyes

Лулу,ще чакам снимков материал Grinning

Крокодил,ццццц чакам си аз да пишеш за билети...то минало представлението....

# 592
Фети, какво стана с палцестискането? Имаше ли ефект?

Ами търпение и късмет ще трябва и за напред, няма да е лесно, но пък се надявам, че ще ме отмине гадостта  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Мерси за палците  Hug Ще са ми нужни и за напред... Hug Единственото "хубаво" в цялата работа е, че проблема ми е супер рядко срещан и ако не бяхме дошли тук, в Бг би било по-страшно положението......... Tired Дай Боже скоро да ви се похваля, че всичко си е на мястото  Praynig Praynig Praynig

Гледам за бебета сте се размечтали  Grinning И аз се замислям все повече, не за друго ами заради Неди, не искам да е сам...Не бих могла да си представя живота си без сестра ми, прекрасно е да си имаш брат/сестра  Peace Нооо...първо да оздравея, после да се отърся от стреса и надявам се да имаме и друго човече  Praynig Heart Eyes

Много е странно, но колкото повече расте, толкова повече го обичам и оценявам факта, че го имам - детето де  Crazy Вчера ми го похвалиха от градината, че имал голям напредък, че много се стараел да комуникира, да се вписва в колектива, пеел, говорел на бг  Mr. Green и малко инглиш  Crazy Абе много ми стана приятно и гордо  Sunglasses Blush Прекрасно е да си родител /малко патетизми/, но е така, благословени сме, че сме дарени с дечица  Heart Eyes

Хайде лека   bouquet

# 593
  • ГОре на черешата...
Яна, още по-силно стискам палци и се моля Ицко да е здравичък Praynig!

Фети, стискам халци и на теб - бързо да отмине каквото и да е и скоро да зарадвате Неди с братче/сестриче Grinning.

Така е - най-ценното на този свят са децата, а когато са повече -2, 3 сме наистина богати Peace. Честно казано ако нямах здравословен проблем май вече щях да съм си родила трето, но...колкото - толкова.

Днес Калоян се връща от училище и се хвърля да ме прегръща и да се гуши в мен /можете да си представите колко е мечешка тази прегръдка - аз съм 59 кила, той вече 48 Whistling.../ - "Мамо, благодаря ти, че ме излекува!" - а всъщност го болеше гърлото и му давам таблетки...подкосиха ми се коленете и се размазах от щастие Blush...

# 594
Яна, ще стискам още по-силно палци и ще се моля проблемът да се окаже или едва забележим и незначителен, или просто излишно лекарско притеснение. Дано му няма нищо на човечето. Късмет!  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Фети, всичко ще отмине, мила. Hug Важното е, че си силна и гледаш с хубавото напред. Стискам палци и скоро да ни се похвалиш с тотално отшумяване на нездравословието. А после и с братче/сестриче на Неди, най-добре и с братче и сестриче едновременно. Hug
Морска, мернах малката дяволка на едни снимки във ФБ, но от бързане нямах време да се задълбоча. Да я нацелуваш и нащипеш двете бузки край сладката усмивка!  Heart Eyes
Ади, голямото си е голямо, и това си е.  Heart Eyes Бузанчо расте и не се шегува. Да го нагушкаш от мен! Hug
Опппа, отивам да умиротворявам, че нещо като буря се задава. Mr. Green Crazy

# 595
Яна  Praynig не се хвърляй във филм още сега!Стискам палци да е най-безобидното ,което може да излезе!  bouquet fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Фети ,чудно си го написала за щастието да си родител! newsm76
Мариетка ,сина ти и мен ме размаза от умиление!Браво на него ,че е толкова сърдечен! Heart Eyes
Морска , крокодилска му работа ,забравихме да ти се обадим ,че няма билети ,отдавна били изкупени. Crazy Още на следващия ден сутринта разбрахме как стоят нещата  Embarassed Просто много търсено представление.
Аз май не се похвалих ,че карам шофьорски курсове. Листовките ги взех вече и сега карам всеки ден.След 2 седмици съм на изпит.Такъв кеф ми е!Учителя ми е номер едно!Едър мъжага на възраст ,който е толкова взискателен ,че едва ли няма да си взема изпита. Sunglasses
Адюши , щом ви завяхват пъпките ,значи лекувайте с нещо гърлото ,каквото педиатърката каже.Може и Тонзилотрен да вземете. При нас пъпките се олющиха накрая и извезстно време имаше белези. Направо като шарка си беше ,но не го сърбяха пъпките ,а бяха толкова много!Между пръстите бяха така нагъсто ,че не можеше да си ги събере ooooh!

# 596
Умиротворих.  Mr. Green
Мариетка, и мен ме разтопи момчето ти от умиление.  Blush
Кроки, айде скоро да пожелаваме лека и безаварийна.  Grinning

# 597
  • ГОре на черешата...
За Ицето и Яна и за добри новини от тях днес - !

# 598
  • Видин
Добро утро момичета Hug
Яна, дано да е възможно най-леката форма, или по-добре изобщо нищо да няма. Ти гледай да си възможно най-спокойна, защото Ицко ще усети Peace
Мариетка, много сладък твоя младеж, ама наистина мечешка прегръдка си е било Heart Eyes
Ади, браво на вас. Догодина на размери ще го докара като първолаче, а дамите са си по финни (ако не гледате мен Mr. Green), пооне на Ивон няма да й се налагат диети Mr. Green
Морска, перфектни мерски си има твоята Елица Blush
Фети, радвам се че Неди бързо възприема градината. А това че говори на бг е много сладко, сигурно лелките се шашкат понякога hahaha
Кроки, честити листовки, ще стискаме палци и за курмуването Praynig Hug
Я колко кандидат бремелинки се очертават в близката 1г baby_neutral Mr. Green
Аз да похваля Марти. Вчера за една задача в училище получи първото си "браво" Heart Eyes На него не му пука, но аз много се зарадвах Mr. Green И ми казва снощи: "Мамо, отиди до магазина и купи гел да ми направиш приНческа", при което аз  Shocked. После ми каза, че Данчо (приятеля му в градината) имал такава прическа и той искал. Е тази сутрин го намокрих с вода и той беше безумно щастлив Heart Eyes
И като за последно

# 599
  • София
Здравейте  Hug.
Яна, стискам палци новините да са добри и нищо да му няма на Ицко Praynig. Бъди възможно най - спокойна, че децата много усещат, когато сме напрегнати.
Фети, дано скоро и твоите проблеми се разрешат  Praynig.
Кроки, ще чакаме след 2 седмици да се похвалиш, че вече си шофьор Simple Smile.
Мариетка, при такива думи няма начин да не се разтопи човек от щастие Grinning.
Ади, Морска, все така да растат и да ви радват бебчовците Peace.
Ния, голям сладур е адаша Joy. Сега ще го залъгваш с вода, ама скоро няма да минава номера hahaha. От опит ти го казвам, вЕрвай ми. Понякога си мисля, че имам две момичета като се започне с тия прически  ooooh!.

При нас няма нищо кой знае колко интересно. Ани вече не иска да спи на обяд и едната госпожа ми каза, че вчера й се скарала, защото пречела на другите да спят. Вкъщи по празниците също имаше борба със спането и накрая аз се предадох и казах, че повече няма да спи, а тя само това и чакаше Mr. Green. Сега през уикенда пак ще пробвам да я сложа да спи и ако успея добре, ако ли не явно приключва с обедния сън Confused. Ох, така ми се иска да спи, че това е времето през което успявам да свърша по - голяма част от това което имам да правя, но никой не ме пита Rolling Eyes.
Хайде приятен ден   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт