Тук съм ама от много хойкане не ми остава време
Лу - и аз така като теб
Хайде да изчезвам, после ще се връщам да ви чета

Сами избра торта с Мечо пух по повода, ето да се почерпите и вие с нещо вкусно 

Поздрави и целувки на всички

За това и не сме почнали много сериозно с опитите. Е ще си останем без коремчета за някой друг месец 

Поне на нас нищо не са ни казали още.
Дано правилно съм се сетила за какво питаш.
). Сашо и той ще има открит урок по таекуондо, но във вторник. Освен това ще участват на някакво първенство с футболния им отбор, което ще е този месец в Зимния дворец. Ставало голям купон.
Раздадоха им екипите, той е номер 3. Онази вечер се шегувам и го подкачам: "Саше, как се пада за гол?" И нашият веднага демонстрира.
Май на същото първенство и мажоретките на Теди ще правят шоу. Абе ще видим. Иначе трябва да имат и т.нар. "абитуриентски бал" за завършване на годината с тържество, което за една бройка да се провали. Ще го има де, но имам усещането, че нещо около него се мъти и то нехубаво. Имаше доста напрежение по този повод, не ми се описва, защото беше доста грозна история.
.
. Преди няколко седмици му дадоха екип и той само където не спи с него
. Ех, колко бързо минава времето.
.
.

Оправи ли си фотото
Въобще това хомеопапатично се изписва при кожни проблеми на вирусна основа ,като варицелата например.
,Честита ви месечинка! 

Сигурно ,защото често разглеждам снимките на Димяни и още едно приятелско семейство с батко и две сладурки-близначки. Ние ще се пазим поне още половин година ,но дори само като си мечтая за това и ми е едно хууубаво! 

Дано да не е нещо опасно
Не бях чувала за такова нещо. Да не би да му пада кръвното
Абе дано се разминете леко, пък каквото и да е да отминава 
Но да не ви занимавам с моите проблеми