Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 469
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
ЗДравейте  Hug
Тук съм ама от много хойкане не ми остава време  Mr. Green
Лу  - и аз така като теб  Confused, ама все се скатавам като не обичам да се оплаквам, пък и не ми олеква даже......ама здраве да е  Hug

Хайде да изчезвам, после ще се връщам да ви чета  Peace

# 571
Ехо как сте мацки  Crazy
Докато се наканя да пиша и хоооп станали сме на един месец  Simple Smile Сами избра торта с Мечо пух по повода, ето да се почерпите и вие с нещо вкусно Wink

Иначе, ние сме добре, на смесено хранене сме от началото на месеца и ве4е успяхме да достигнем и задминем теглото си от раждането, тъй като 20 дни след раждането бяхме все още на теглото от изписването  Rolling Eyes Дано не му е навредил този застой, въпреки че първите 10-ина дни само ядеше и спеше и беше супер спокоен.
Другото е, че си имаме бебешко акне !!! Няма лек, нали? Май е от хормоните, от мама на бебе.
Сами ревнува на моменти, иначе се включва като къпя бебето или го преобличам - така се чувства едно цяло с нас и е по-добре. Мисля да го пускам на градина от другата седмица, да видим как ще е, че и без това юни затварят. Чакам една приятелка с нейното 2-годишно мом4енце и ще ходим в парка- добре че ми е точно пред нас, слизам с количката- едното играе, другото спи- аз в интернет или на задушевни разговори  Grinning
Ния, да не си бременна  Mr. Green Хайде че и Елис като роди ще си останем без коремчета  Wink
Мммм, какво друго, слънце и топло време тук  Flutter  Поздрави и целувки на всички   bouquet

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 17:11 от sonita

# 572
  • Видин
Ния, да не си бременна  Mr. Green Хайде че и Елис като роди ще си останем без коремчета  Wink
За съжаление не. И този месец изпуснахме. Още си чакам постоянния договор, вече 2м Tired За това и не сме почнали много сериозно с опитите. Е ще си останем без коремчета за някой друг месец Mr. Green Пък после ако не ми мине котка път и всичко е наред, а не като преди 2г., и аз ще съм с коремче. Ох толкова много искам вече Blush
Айде отивам да взема Марти от градина.
До утре сутрин Hug

# 573
  • В светлината на слънцето
 newsm51

# 574

Добро утро, пожелавам ви прекрасен ден, пожелайте ми успех за днес  Hug

П.П спешно ми е  Praynig

# 575
Добро утро
Фети fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Сонита,малкия също ми беше с бебешко акне. Води го на кожен и там я поставиха диагнозата.Преди това с какво ли не мазах и нямаше никакъв резултат. Кожната изписа някаква тинктура която се приготвя,мазахме с нея 2м.,но се оправи.Тя ни предупреди ,че с амного упорити ,но ако сме постоянни и упорити и ние ,ще го преборим.Сега от време на време мажа с Physiogel.
Не знам дали ще ти свърши работа ,мога да ти пратя рец. на лични.Но дали ще можеш да го направиш без  ориг. рецепта???
Ния,хайде скачай в дълбокото
при нас нищо ново.Не ми се пише /налегнал ме е мързела/,с това гадно време и на мен ми е смачкано
Лулу,какво стана с онази работа...?

# 576
Фети, стискам много, много, много силно палци!  Praynig Praynig Praynig Hug
Сонитка, нацелувай момчетата от мен, особено онова малкото и пухкаво едномесечно сладурче.  Hug Hug Hug
Валеске, няма никакви новини още. Май ще го отлагат за есента. newsm78 Поне на нас нищо не са ни казали още. Thinking Дано правилно съм се сетила за какво питаш. Embarassed
Около нас няма новости. Утре Теди ще има за последно открит урок по таекуондо и като за финал на тези й занимания в детската градина щели да трошат с крака някакви тухли (от стиропор де, не истински Wink). Сашо и той ще има открит урок по таекуондо, но във вторник. Освен това ще участват на някакво първенство с футболния им отбор, което ще е този месец в Зимния дворец. Ставало голям купон. Grinning Раздадоха им екипите, той е номер 3. Онази вечер се шегувам и го подкачам: "Саше, как се пада за гол?" И нашият веднага демонстрира. Mr. Green Ей, това са бг футболистите - от детската градина и вече знаят как да мамят. Wink Май на същото първенство и мажоретките на Теди ще правят шоу. Абе ще видим. Иначе трябва да имат и т.нар. "абитуриентски бал" за завършване на годината с тържество, което за една бройка да се провали. Ще го има де, но имам усещането, че нещо около него се мъти и то нехубаво. Имаше доста напрежение по този повод, не ми се описва, защото беше доста грозна история. Confused Абе важното е децата да изкарат хубаво. Надявам се! Praynig

# 577
  • София
Здравейте  Hug.
Лу, и Дани в събота ще има футболен турнир в НСА и няма по - щастлив от него Grinning. Преди няколко седмици му дадоха екип и той само където не спи с него  Laughing. Иначе за купона, наистина е много весело и децата много се забавляват. Той моя затова от 3 месеца брои дните Mr. Green.
Сонитка, кога роди, кога малчо на 1 месец стана Party. Ех, колко бързо минава времето.
ФетиPraynig.
Приятен ден   bouquet.

# 578
  • Видин
Фети,  Praynig Praynig Praynig Hug
Лулу, и моята племенница ще имат някакъв турнир от ДГ на мъжоретките. Даже уикенда ни изнесе програмата, та и Мартин я понаучи. Абе мажурет си имам Mr. Green
Ния,хайде скачай в дълбокото
Слушам bowuu Blush Mr. Green

# 579
Нашият футболен турнир ще е във вторник в Зимния дворец, в комплект с мажоретно шоу. Ще докладвам после. Mr. Green

# 580
  • Видин
Нашият футболен турнир ще е във вторник в Зимния дворец, в комплект с мажоретно шоу. Ще докладвам после. Mr. Green
А снимки Crossing Arms Оправи ли си фотото newsm78

# 581
Ади , какви са пъпките на Ивон? Да не би да са предимно по ръцете ,ходилата и сгъвките на краката и ръцете? Защото Лъчо получи такива януари месец ,които за мен изглеждаха варицелни ,но се оказа някаква разновидност на вируса Херпангина. Гърлото беше леко неспокойно ,с набъбнали сливици и едва забележими прозрачни пъпчици. Изписаха ни АБ ,но с rhus toxicodendron 30CH се оправихме!  Simple Smile Въобще това хомеопапатично се изписва при кожни проблеми на вирусна основа ,като варицелата например.
Сонитка Hug ,Честита ви месечинка!  bouquet
Ния ,Лулу ,успех на децата в спортните им изяви! Simple Smile
Ния ,и аз много взех да мечтая за бебче. Даже и едни момиченца сънувам... newsm06  Сигурно ,защото често разглеждам снимките на Димяни и още едно приятелско семейство с батко и две сладурки-близначки. Ние ще се пазим поне още половин година ,но дори само като си мечтая за това и ми е едно хууубаво! Heart Eyes

# 582
Привет момичета!Моля ви имам нужда от много  Praynig Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Вчера както и още няколко пъти през последните два месеца Ицко когата много тича и се измори му посиняват устничките и целия пребледнява.Вчера така станало в Д.Г.  като се прибрали от игра на двора.Сестрата му слушала сърцето и не чула нищо обезпокоително обаче каза ,че задължително трябва да отидем на лекар.Та днес след градина ще го водя дано няма нищо ,много съм притеснена.

# 583
  • Видин
Яна, дано всичко е наред с Ицко Praynig Praynig Praynig Дано да не е нещо опасно Praynig Не бях чувала за такова нещо. Да не би да му пада кръвното newsm78 Абе дано се разминете леко, пък каквото и да е да отминава Hug
Кроки, би било много хубаво пак да бременеем заедно. То и ние нямаме много сериозни опити, тъй като още си чакам постоянния договор, вече 2м ме мотат, а имам само 3м докато се върне колежката която замествам. Искам поне да знам предварително и да съм настроена, какво да правя. Да стоя ли спокойно или да си търся нова работа Tired Но да не ви занимавам с моите проблеми Mr. Green
Приятен ден на всички, все пак е четвъртък  bouquet

# 584
  • ГОре на черешата...
Яна стискам палци, опитай се да се успокоиш...моите и двамата като се заморят пък пребледняват около носа и устата, но само толкова...дано и при вас е така!
Пиши като мине прегледа, дотогава знай, че Ицко е в мислите ни Praynig Heart Eyes Peace!

Общи условия

Активация на акаунт