Първо:ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВ ДЕН НА ВСИЧКИ НА ПРАЗНУВАЛИ
Малкона патерица,за което се извинявам 
Елис,имаш време бре душа,за къде бързаш.Още 10-ина дни.......

Леко и безпроблемно да минава и скоро да покажеш снимка да новото попълнение.
Сонитке,покажи се малко и при нас
Как е Давид?Сами как реагира на бебчето и изобщо да кажеш как сте 
Бобче,разглеждах снимки във Фейса и просто съм изумена колко много и приличат Мила и Йована като бебета.Да са ти живи и здрави

За нас:Алексче се сдоби с два горни резеца,което ни костваше 2 седмици неспане,много плач и Кърмаческа стачка за капак
Специални благодарности на Иви 
Направо не съм предполагала,колко трудно ще ми е,когато се отбие,но..........не може все да сме залепени
Ивон пак е във фаза на инати и тръшкане.Тя "добрата" и фаза,май трае по кратко от секунда
Всичко е "не",реве когато я водя на ДГ,не играе с децата,ами ми стои залепена до полата,абе......Вчера цял ден изкарахме с Алекс и едни дружки в Борисовата градина,та малко се отпуснах сред зеленината и слънчицето.Имах нужда от някакъв релакс,че вече ми беше дошло малко в повечко.
Хайде,усмихнат ден,момичета

Това ужасно време ми действа много гадно 
Като те видях се сетих да те питам- знаеш ли нещо за новата градина, мисля че в Младост 3 се води. Минах преди няколко дни и видях , че са наслагали люлки и всякакви катерушки, изглежда ми съвсем готова. Опитвам в интернет да намеря някаква информация за прием там и кога ще я отварят, но намирам само статии за първата копка на градината
Ох, улях се с разказа за наш'те проблеми, за което ви се извинявам.
.

Ама ще мине, няма къде да ходи.
Дано всичко мине скоро