Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 478
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,мами!!!

Първо:ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВ ДЕН НА ВСИЧКИ НА ПРАЗНУВАЛИ  bouquetМалкона патерица,за което се извинявам Blush

Елис,имаш време бре душа,за къде бързаш.Още 10-ина дни....... Whistling
Леко и безпроблемно да минава и скоро да покажеш снимка да новото попълнение.

Сонитке,покажи се малко и при нас HugКак е Давид?Сами как реагира на бебчето и изобщо да кажеш как сте Hug

Бобче,разглеждах снимки във Фейса и просто съм изумена колко много и приличат Мила и Йована като бебета.Да са ти живи и здрави Hug

За нас:Алексче се сдоби с два горни резеца,което ни костваше 2 седмици неспане,много плач и Кърмаческа стачка за капак CryСпециални благодарности на Иви Heart Eyes
Направо не съм предполагала,колко трудно ще ми е,когато се отбие,но..........не може все да сме залепени Laughing
Ивон пак е във фаза на инати и тръшкане.Тя "добрата" и фаза,май трае по кратко от секунда CrazyВсичко е "не",реве когато я водя на ДГ,не играе с децата,ами ми стои залепена до полата,абе......
Вчера цял ден изкарахме с Алекс и едни дружки в Борисовата градина,та малко се отпуснах сред зеленината и слънчицето.Имах нужда от някакъв релакс,че вече ми беше дошло малко в повечко.

Хайде,усмихнат ден,момичета Heart Eyes

# 556
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, жени!

Честито на всички, които са празнували нещо   Mr. Green !

Елис
, благородно ти завиждам за това, което те чака (не за самото раждане, де  Crazy)
Марти, не видях да си писала след посещението ви при Куфарджиева. Почти съм убедена, че си останала доволна или поне не знам човек до момента, който да не е доволен от тази Лекарка. Уникален Човек и Професионалист.

При нас нищо ново - Емма на градина, Танти на у-ще, аз на работа, баща им без работа  Tired
Вчера ходихме в Музея Земята и Хората, та гледахме малко себеподобни - най-отровните змии. Леко скучновати за гледане, само едната мамба се виеше в клетката, та беше интересна за гледане.

В нашата градина също има варицела и леко се надявам и Емма да я хване, докато е малка. Констанца прихвана на последната възможна карантина, като бях в 5-6месец бременна. Доста леко я мина, без да е вдигала темп, няколко дни с пъпки, които с хомеопатия почти не са я сърбяли.

# 557
Фети пусни снимчици.Аз като не съм мърдала от Бг и всичко ми е интересно.

Във фейс бук съм пуснла албумче  Hug

# 558
Здравейте, мацки  Hug
Кафенце?

По някаква случайност днес пак съм почивка и пак не можах да си поспя  Tired Но от както съм станала пооправих вкъщи, пуснах пералня и сега остана да изяза да напазарувам докато не е заваляло и да се прибирам да готвя  cook Това ужасно време ми действа много гадно  Confused Искам вече да е топло и слънчево   Nature Sun With Face
Гита и при нас положението е като при вас - дребен на градина, майка му на бачкане, баща му... без работа  Confused Дано се оправят нещата и то много скоро, че направо не виждам как ще я караме  #Crazy Като те видях се сетих да те питам- знаеш ли нещо за новата градина, мисля че в Младост 3 се води. Минах преди няколко дни и видях , че са наслагали люлки и всякакви катерушки, изглежда ми съвсем готова. Опитвам в интернет да намеря някаква информация за прием там и кога ще я отварят, но намирам само статии за първата копка на градината  Rolling Eyes

Хайде прекрасен ден желая на всички   bouquet

# 559
  • София
Здравейте  Hug.
Уф, добре че свършиха празниците за да си отпочина най - сетне Mr. Green. С две хлапета и един мъж вкъщи не си е работа Whistling.
Марти, не видях да си писала след посещението ви при Куфарджиева. Почти съм убедена, че си останала доволна или поне не знам човек до момента, който да не е доволен от тази Лекарка. Уникален Човек и Професионалист.
Наистина Куфарджиева е мила, но направих грешка като й разказах за диагнозата поставена от другия лекар и тя като че ли се подведе, защото почти през цялото време ме питаше какво е казал колегата й и аз като й казвах, тя се съгласяваше. Накрая на прегледа видя и резултатите от изследвания каза, че всичко е в норма и няма място за притеснение, при което аз си отдъхнах, но отдъхването ми беше само за минутка две, защото след това каза, че Ани е с лека форма на астма. Попитах я след като изследванията са й добри, защо диагнозата е такава и тя каза, че за нея моя разказ бил по - важен, отколкото резултатите от изследването Rolling Eyes. Тук не мога да се съглася с нея, защото колкото и достоверно и подробно да представя анамнезата, не може изследванията току така да се пренебрегнат, все пак нали се правят за да се докаже има ли или няма някакво заболяване. На следващия ден с всичките бумаги отидох при педиатърката, за да направи рецептурна книжка на Ани (лекарството за астма се изписва безплатно) и тя остана меко казано изненадана като разбра каква диагноза е поставила Куфарджиева. Разгледа и изследванията и каза, че за нея изследаванията са много добри и, че не може да се съгласи, че Ани има астма пък била тя и в лека форма. Въпреки това ми издаде рецепта за "Сингулара" , аз го взех, но още не сме го давали на Аничка, защото Ани от 10 - ина дни вече не кашля и от днес е и на градина Grinning Ох, улях се с разказа за наш'те проблеми, за което ви се извинявам.
Елис, бебока си знае работата, когато му дойде времето ще се появи на бял свят. А ти се наслаждавай на почивката Hug.
Борил, миналата седмица изчеох темата за астмата и видях, че пишеш в нея. Стискам палци на Борил оттук нататък да е здрав Praynig.
Слънчо, дано баба Шарка вече е избягала Praynig.
Хайде да свършвам, че няма кой да ми изчете писанията. Аз като не съм писала цяла седмица и сега нямам спирка Mr. Green.
Приятен ден   bouquet.

# 560
Марти,радвам се,че сте добре Hug

И ние днес пак ходихме при педи.Ивон от вчера е цялата в пъпки и аз реших ,че е с варицела.Оказа се,алергия към охапване от някакво насекомо.Освен това има и отток на сливиците и един постоянен теч в носоглъдката,който не знам с какво ще оправяме.Явно прави някаква алергия,но от какво  Thinking

# 561
  • Видин
Eхоооооооо, тук съм Mr. Green
Лелка, браво на Теди и честита ви награда  bouquet
Елис, още малко остана, до най-много месец ще гушкаш сладко и добро бебе.
Или, Гита стискам палци съвсем скоро татковците да си намерят работа, хубава и с перспектива Praynig
Ние сме добре. Ходихме на село с сестра ми братовчедка ми, и още малко от родата. Децата се натичаха на воля, ние се веселохме. Супер си беше с изключение на това, че вчера стана много студено #2gunfire
Ади, Марти, стискам палци всичко да се оправи възможно най-бързо Hug
Да ви питам: Някоя пила ли Оргаментрил и след колко време ви дойде МЦ?

# 562
Ния, аз съм пила доста време Оргаметрил навремето. Доколкото помня, се пиеше по схема, като противозачатъчните и МЦ идваше на 28-мия ден. Но може и да си зависи от това за какво е предписан...

# 563
  • Видин
Слънчо, благодаря за отговора Hug
Отидох до доки за всеки случай. Прегледа ме обстойно, тъй като матката ми беше в горните граници, но на вагиналния не се видя нищо. Каза, че чакаме още 5 дни. Е малко се надявах, но все пак ние почти не бебеправим Blush
Айде чао за сега, че имам  доста работа ooooh!

# 564
  • В светлината на слънцето
Чета ви, но нещо нямам настроение да пиша. Confused Гадости са ми се стоварили над главата от всички посоки..., та затова.  Sad Ама ще мине, няма къде да ходи.

# 565
Луspoko Дано всичко мине скоро  Praynig, разкажи като намериш сили, олеква.. Hug

# 566
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай пак

Марти
, лошо, честно казано, за пръв път срещам някой недоволен или поне не сигурен в Куфарджиева  Thinking Ама знам ли

~Илияна~
, съвсем скоро разбрах от колежка, че там правят градина. В тази част на Младост-ите не съм ходила отдавна.

Niya_Petrova
, мерсаж за пожеланието. Ха, дано, ама надали. Днес, за да е по-готино, ни съобщиха и на нас, че намаляват заплатите на целия офис  Crazy

# 567
  • Видин
Лулу, мила, дано всичко да мине възможно  най-скоро Praynig Ако имаш нужда да ти олекне сподели, ако не, те прегръщаме Hug
Гита, много гадно ooooh! ОСвен кураж и вяра в по-добро бъдеще не знам какво друго да ти пожелая Hug

# 568
# 569
  • ГОре на черешата...
Сонитка, не се смей, а бързо разказвай...

Общи условия

Активация на акаунт