Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 483
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • ГОре на черешата...
Елисе, стискаме вече палци да мине бързо и леко Praynig.

Борил, много прегръдки на малкото юначе  Hug и дано това е било последното му сериозно боледуване! Вярвам и знам, че с израстването ще се закрепи и здравето Peace!

# 541
  • В светлината на слънцето
Борил, и от мен едни голеееееми и много топли прегръдки за малкият юнак.  Hug Пожелавам ви от сърце това да е била последната ви среща с доктори и болници и оттук нататък само хубави емоции да ви радват. Сигурна съм, че всичко ще е вече наред.  Hug Hug Hug
Елис, с теб сме.  Hug Ако трябва свирка кога дружески да започнем виртуално да напъваме.  Grinning
Фети, чудни снимки.  Peace Ей, най-после и аз да се доредя до тях. Ох, как ми се доходи пак... Blush Даже започнах да чертая едни прелестни планове за догодина да направим една щура комбинация на Барселона и Португалия, барабар с децата. Ох, чак се зарових в нета за хотели и лау-кост полети. Blush
Тъй, да ви се похваля сега малко - днес направих едно невероятно топло интервю с една уникална жена - внучката на Нина Ричи (в момента е в България). Невероятна жена - изключително елегантна, одухотворена, харизматична. След такава среща човек се чувства щастлив. Blush
И сега, съвсем на финала на деня разбрах, че днес имало именици. Embarassed

Та, Ирка, честит ти имен ден мила! От здраве, късмет, любов и щастие да не се отървеш!

# 542
Лулу, поздравления за интервюто  Hug Аз бих ли могла да те чета онлайн?  Thinking

Барселона с деца....няма да е същата Барселона  Crazy Embarassed Ако и децата ги избива на простотии само от въздуха, както възрастните, не ми се мисли  Crazy Embarassed Laughing

Аз обмилям лятото да се приберем за 2 седмици в България, да направим една Рила примерно и да празнуваме рд на Неди. Ще се радвам на съфорумско присъствие  Hug, ще сигнализирам като имам яснота.

Хайде от мен по един голям джин с тоник и резен лимон  beer За бременни и кърмчки по две големи от същото  bowuu Hug

# 543
Фети, тц, нямаме право в България на он-лайн издание. А за Барселона си права, че с децата ще е голяма олелия. Ама ми се иска да ги заведа в парка Гюел - такова приказно и същевременно шантаво място е, че сякаш попадаш в друг свят там. Аз все още се ослушвам за пътувания извън страната с тях. Все ми се иска да пътуваме вече с тях, за да им покажем неща и места, които сме видели и почувствали със сърцата си, а и заедно да открием нови красоти. И все се въздържам с мисълта, че са още твърде малки, за да разберат онова, което ще видят. А мен ми се иска не само да гледат и се впечатляват, а и да го разберат и оценят. Ако сега например, ги заведем в Петербург със сигурност ще изпаднат в щур възторг от фонтаните на Петродворец или разходката с лодка в езерото на Царское село. Ще разгледат и Ермитажа, ще ги впечатлят доста неща там, но ще запомнят именно първите две преживявания. Не знам де, може и да не съм права и като че ли леко да се съмнявам в уникалността на децата да разбират света на възрастните, понякога по-добре и от самите възрастни.  Thinking
Ох, отивам да лягам, че нещо много се разписах. Малкият дзвер тъкмо заспа. Ще го видим утре кога ще отвори очи. Напоследък не му се става сутрин за градина, но тъй като утре е почивен ден, с мъж ми се хванахме на бас в колко часа ще стане - той твърде, че ще е към 6.30, аз давам толеранс и гласувам за 7.00.  Crazy Утре ще докладвам. Mr. Green

# 544
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 545
Честит празник на всички именници, включително и на моят мъж, да сте живи и здрави!!!

Лу, според мен Теди вече е на възраст за екскурзии, но Сашко е малък още  Peace Неди го мъкнем с нас редовно по забележителности, но го впечатляват прекалено странични неща  Rolling Eyes Примерно няма да забравя като ходихме на Стоун Хендж, той се изкефи на пасящите крави в далечината и ни изврънка да ходим пеша да ги видим  Crazy Laughing Разбира се отидохме и се любувахме на гледката отдалече....  Crazy Още 2-3 години и ще са идеални за странстване, особно твоите като са и двама..

Хубав слънчев ден   bouquet

# 546
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на  всички  именници - бъдете живи и здрави, щастливи и обичани!

# 547
Обедно време стана, за кафе е късно, но за агнето - таман! Нека е от мен.
Гергана пиле шарено има имен ден Heart Eyes

Живи и здрави да са всички, които празнуват днес. Весело и светло да им е в очите и душите! Hug

# 548
Curlicue, здрава и щастлива да ви е Гергана!   bouquet
Здраве и радости на всички празнуващи днес!   bouquet

Влизам да споделя за едно направо магическо средство при варицела. Педиатърката ни даде спрей Цителиум на А-дерма - много е добър: облекчава сърбежа и изсушава пъпката, като едновременно действа и антибактериално. Скъп е в сравнение с ментоловия спирт, който знам, че се използва в БГ, но пък си струва, мисля. Мая засега няма много пъпки, 30-40 да са общо, но има още време - знам, че и утре ще избиват.
Или, благодаря  Hug
Сега ще правя питка с мед и орехи, че да бяга Баба Шарка  Laughing

# 549
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! НЯМА ДА ВИ ИЗБРОЯВАМ ПОИМЕННО, ЧЕ СИГУРНО ЩЕ ПРОПУСНА НЯКОЙ! ЗАТОВА ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ - ДА СА ЗДРАВИ, ДА СЕ РАДВАТ НА КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ, И ДА ПОЛУЧАВАТ ОТ ВСИЧКО ХУБАВО В ЖИВОТА ПО МНОООООГО!

# 550
  • вкъщи
Здравейте мацки!
Ние сме добре,на работа мн бач,нооо вчера имахме страхотна емоция     с Теди.Нали участва във вокалната група в училище,та те се явиха на конкурса "Сладкопоина чучулига'' и станаха втори newsm44 newsm44 newsm44!Бяха страхотно забавни,зареждащи и сладки!Хем не са професионалисти,но изпълнението им беше невероятно позитивно,публиката и журито направо бяха запленени.Първо място спечелиха професионална формация,пееха на 3 гласа,но за мен не носеха такъв заряд,защото нашите момичета имаха и хореография,и освен,че пееха и танцуваха.
Та така,похвалих ви се,сега отивам на курса по английски.

# 551
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лелка, (да вземеш да си смениш ника  Naughty), гледах аз видеото вчера. Браво на децата, наистина големи сладури  Peace

# 552
Добро утро!

Аз съм си още тук. Към септември-октомври може и да родя  Crazy.

# 553
Елис, хич не се учудвам. И моята девойка бързаше много да излиза, та се появи месец по-рано, докато бандитът си кротуваше и преносих. Момчешка им работа. Mr. Green Целувки и стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно.  Hug
Лелка, браво на децата.   bouquet
Не мога тия дни изобщо да стигна до ФБ, защото не ме пускат до компютъра. Докъде я докарахме - да дебна децата, та да си открадна и за мен 5 минутки. Crazy Ето, и сега трябва да ставам, защото Сашо иска "Оги и хлебарките".  ooooh!

# 554
  • Пловдив
Елис тъкмо за теб си мисля тези дни  Hug
Съвсем малко ти остава.Остави го бебо да порасне в коремчето,да се гледате по-лесно.Успех!
Борил много неприятно.Дано от тук нататък е здраво детенцето.
Лелка честито ви постижение.
Фети пусни снимчици.Аз като не съм мърдала от Бг и всичко ми е интересно.
Лулу да ти завиди човек,че покрай работата имаш възможност да се срещаш с такива внушителни личности.
При нас е все едно и също.
Аз и за това не пиша.Гледаме се със Стили.Малко лош е станал от презадоволеност,но по-добре с характер,отколкото вечно болен и на градина.
Иначе ми е много миличък.Като казва ''Чао'' на децата повтаря по сто пъти,колко ги обича всички.
Весел ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт