И балсам за детска коса има ли? Ако не, може ли да се ползва такъв за възрастни?Косата на Мая е много тънка, стои на пръчки, като не се реше цял ден в градината и ме влудява. Трябва някак да я подобря
Моля, намери сили и забъркай едно нишесте или купи нещо тортообразно, боцнете с децата свещички и посрещнете новата ти рожденна година. Тя ще е по-добра, само радост ще ти носи, вярвай!
Отворих си бира и пия за твое здраве 

Късметлийски ден е днес, ще знаеш!!! Освен,че момичетата ми стискаха палци, си е късметлийски!!!
Не ми се изпада в подробности, дано нещата се подредят
Само горе главата, всичко ще нареди. 

Урокът бе за уличното движение. Голяма веселба. Още с влизането два юнака видяха майките си и съответно надуха гайди яко.
Оказа се, че красивите в групата не сме само ние.
Седят, мълчат и са само красиви.
Имаше няколко по-активни, останалите бяха за цвят. Но после се поотпуснаха и взеха да казват по нещо. То си беше изпитване де, та имаше за какво да се притесняват. Голяма сценична треска падна. Нашият отговори на цели два въпроса - чудооооо!!!
Единият му въпрос беше за светофара, но на другия ни заби тотално. Питат как се пътува в кола, съответно децата вдигат ръце и отговарят. Следва въпрос какво не трябва да се прави в кола. Децата изброяват: да се показва главата през прозореца, да се бута шофьора, да се яде... Вдигат нашия и го питат какво още не трябва да се прави в колата. А той най-сериозно отговаря: "Трохи!"
Да се смееш ли, да плачеш ли.

Еми то си е право детето, как така ще се правят трохи
не ги усетих грам..
Отделно днес имам полурожден ден 

Препоръчани теми