Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 447
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Мацки, кажете ми добър детски шампоан, ама много да е добър  Sunglasses И балсам за детска коса има ли? Ако не, може ли да се ползва такъв за възрастни?
Косата на Мая е много тънка, стои на пръчки, като не се реше цял ден в градината и ме влудява. Трябва някак да я подобря  Mr. Green

# 61
Нели,не знам за момиченца,на Теди купувам шампоан бюбхен за момче(има и за момиченца розов и пише шампоан/балсам),приятно ухае и добре му измива косата Simple Smile

# 62
  • Stavanger,Norway/ Varna
Слънчо и аз имам същите дертове. Да ти кажа, косата на Йована стана най- хубаво, когато една вечер, след като забравих моя шампоан в душ кабината, се изкъпа с него. Как не й е лютяло на очите, незнам. Но косата и беше толкова хубава, пухкава и обемна и стоя дълго време такава. А от детските пампоани, много ги сменям, какъвто и да ползва, все й стои сплескана косата след като изсъхне. балсам не ти препоръчвам да слагаш, той тежи на косъма и пак ще се сплъстява.

Валеске, каква торта, какви 5 лв, кой ти има настроение за такива неща. Чувствам се ужасно днес  Confused

# 63
# 64
Бобченце,  Hug Моля, намери сили и забъркай едно нишесте или купи нещо тортообразно, боцнете с децата свещички и посрещнете новата ти рожденна година. Тя ще е по-добра, само радост ще ти носи, вярвай!   bouquet Отворих си бира и пия за твое здраве  Grinning
Проблемите са проблеми, но сме живи и трябва да си празнуваме живота, всеки ден - това разбрах

# 65
подкрепям Нели Peace Hug

# 66
Peace
Мацке..видеото е във фейса

# 67
  • Видин
Бобче, hug послушай Слънчо.

# 68

цъкам аз,но нищо не излиза,пак ще пробвам сега Grinning

Радееее,нещо си променила по настройките,не ми го дава Rolling Eyes

# 69
  • Stavanger,Norway/ Varna
Послушах я  Peace

Отидох и понеже за мен няма кой да купи подарък, купих на Йована подарък (тя естествено много се зарадва, че получава подарък на рожденния ми ден).
Опекохме си пица и сега седя и си пийвам винце за мое си здраве, а по- късно ще си хапнем ягодки със шоколад и така.
Ще се поглезим типично по женски  Crazy

# 70
Бобче, честит рожден ден мила  Hug Късметлийски ден е днес, ще знаеш!!! Освен,че момичетата ми стискаха палци, си е късметлийски!!!

Нещата минаха добре, но ще имам още нужда от палци, ще уведомя пак кога да стискате здраво! Здравословно съм го закъсала  Sad Не ми се изпада в подробности, дано нещата се подредят  Praynig Praynig Praynig

# 71
  • В светлината на слънцето
Бобче,  spoko Hug Само горе главата, всичко ще нареди. Hug
Фети, стискам палци. И силно се надявам стискането да ти донесе късмет и пак да имаш хубави новини. Hug
Слънчо, след като пробвах какво ли не - най-вече заради косата на Теди, която е под дупето откъм дължина, в крайна сметка се закотвих на ето този шампоан:
http://sladurite.com/product.php?ProductID=2315
Страхотна козметика и при това био! Казват, че в БГ малко трудно се намира, но около нас например, я откривам. Предполагам, че извън БГ ще е по-лесно. По принцип е немска и не е от най-високия ценови клас като за био козметика. Но съм супер доволна, просто няма равна!  Peace
Такаа... Откритият урок мина. Имам някакви снимки - може би не повече от 5-6, но понеже не са с моя апарат май не съм уцелила програмата, та не знам дали ще стават. Имам само филмче.  Grinning Урокът бе за уличното движение. Голяма веселба. Още с влизането два юнака видяха майките си и съответно надуха гайди яко. Crazy Оказа се, че красивите в групата не сме само ние.  Mr. Green Като взеха да задават въпросите, падна голяма красота.  hahaha Седят, мълчат и са само красиви.  Joy Имаше няколко по-активни, останалите бяха за цвят. Но после се поотпуснаха и взеха да казват по нещо. То си беше изпитване де, та имаше за какво да се притесняват. Голяма сценична треска падна. Нашият отговори на цели два въпроса - чудооооо!!!  Mr. Green Предвид големите уговорки от няколко дни. Та с две думи си заслужи подаръка-подкуп.  Whistling Единият му въпрос беше за светофара, но на другия ни заби тотално. Питат как се пътува в кола, съответно децата вдигат ръце и отговарят. Следва въпрос какво не трябва да се прави в кола. Децата изброяват: да се показва главата през прозореца, да се бута шофьора, да се яде... Вдигат нашия и го питат какво още не трябва да се прави в колата. А той най-сериозно отговаря: "Трохи!"  Naughty hahaha Да се смееш ли, да плачеш ли. Joy

# 72
  • Видин
Добро утро  bouquet

Много съм доволна от моите съграждани. Писна ни от нехайството на властта и вчера излязохме на протест. Ето на който му се чете:  http://bnt.bg/bg/news/view/49486/da_sprem_unishtojavaneto_na_vidin
Лулу, браво на Сашко Heart Eyes Еми то си е право детето, как така ще се правят трохи Mr. Green
Бобче, възхищавам се на силата ти Hug

# 73
Почерпете се за наше здраве, днес имаме годишнина от както сключихме граждански брак, 4 години, кога минаха  Crazy не ги усетих грам.. Crazy Heart Eyes  Отделно днес имам полурожден ден  Mr. Green  Whistling

Аз друга дата признавам повече, но колкото повече дати за празнуване, толкова повече подаръци и вино  Crazy Laughing

Хубав мартенски ден ви пожелавам!!!

# 74
Фети Heart Eyes

Лулу,ами така си е,трохи в колата Naughty

Общи условия

Активация на акаунт