Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 450
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фети, честито   bouquet

Лулу, Сашко е голям майтап, ама си е право детето.  Laughing Големи са сладури на тази възраст  Heart Eyes

# 76
  • Видин
Фети, честит празник. Още много години семен живот и щастие. Права си че колкото повече празници, толкова повече вино и подаръщи. Абе повод да има Mr. Green

# 77
  • София
Здравейте  Hug.
Фети, честита годишнина. Още много, много години по толкова  bouquet.
Лу, сладурчо си е Сашко Heart Eyes. И Ники на наш'те им се кара да не ядат в колата, защото са големи прасета и всичко става в трохи.
Ния, останах изумена от разрушените пътища на Видин Shocked. То все едно бонбардировки е имало ooooh!. Едно време като се изнесох от града, той беше едно приказно кътче, а сега е жалка гледка Tired.
Слънчо, аз хлапетата ги къпя с бебешкия Бюбхен - тялото с лосиона, косата с шампоана (в сините шишета) и съм доволна  Peace.

# 78
  • Видин
Ния, останах изумена от разрушените пътища на Видин Shocked. То все едно бонбардировки е имало ooooh!. Едно време като се изнесох от града, той беше едно приказно кътче, а сега е жалка гледка Tired.
Точно така е, за огромно съжаление Cry За това и населението просто избяга. Всички млади бягат от тук. Точно за това протестирахме. Много ми се иска Марти да остане тук и да е щастлив от този факт. А не като един от изказалите се вчера съграждани, който каза: "Горд съм с това че съм еоден във Видин и ме е срам че живея във Видин". Както се казва - Тъжната действителност Rolling Eyes Но аз си обичам града и мисля да остана докато имам сили да се боря bowuu

# 79
Със синия Бюбхен и аз я къпя Йована и точно от него после й е сплескана косата, но то явно е до коса.На Йована косъма е много тънък и самата й косичка е като бебешка, много рехава, много лесно се къса и заплита  Rolling Eyes

# 80
Неди ме зарадва с температура по случай празника Wink

Той 2 дни беше с Т, после се оправи, пуснах го на градина 1 ден и днес е с 37.3-4 сууууууууууууууупер отпаднал и с една такава влажна гадна кашлица, не на често..

Обадих се на лелята на мъжо-педиатърка и ме съветва да дам АБ, според нея е бактериална инфекция, щом е с 2-ри пик......

Оф как мразя за да давам АБ  Cry Но детето лежи........3 годишно да лежи..все едно няма дете у дома.....еййййййй така се надявах да не боледува тук Sad

# 81
Сами не ходи на градина ве4е втора седмица и още не можем да изчистим сополките! Снощи пак мрънка, рева и спа при нас! Не знам защо поръчахме нови стаи, трябваше да купим направо едно огрооомни легло и всичките там  Laughing

Както в Найк, така и в Адидас имаша доста артикули със сериозни намаления. Най-сладурската ми покупка е за бебето- минимаратончици найк плюс шапка от 53 на 19 франка /около 14 евро/!!! Сами пък се скъса да иска портфейл, щото трябвало да си държи парите и кредитната карта - откъде му е дошло на ум не знам  Joy

# 82
  • В светлината на слънцето
ФЕТИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ОЩЕ МНОГО ТАКИВА ДА ПРАЗНУВАТЕ В ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!

Стискам палци Неди бързо да пребори болестта. Дано не е бактериална инфекция. Praynig Милото детенце. Sad Нагушкай го от мен. Hug
Сонитка, какво правиш още тук? Я, бързо към болницата и те искаме вече с бебе на ръце. Heart Eyes Hug
Ния, страшно направо. Shocked Добре сте се организирали, но дано да има ефект от всичко това. Thinking

# 83

Сонитка, какво правиш още тук? Я, бързо към болницата и те искаме вече с бебе на ръце. Heart Eyes Hug

виж как ме разбираш  Wink

Честито на Фети и от мен   bouquet

# 84
Със синия Бюбхен и аз я къпя Йована и точно от него после й е сплескана косата, но то явно е до коса.На Йована косъма е много тънък и самата й косичка е като бебешка, много рехава, много лесно се къса и заплита  Rolling Eyes
Точно същият ни е шампоанът и случаят, та затова искам да сменя Бюбхена (не че той ми е виновен за типа коса на детето).
Лулу, благодаря, ще пробвам и шампоана на тази марка. През зимата ползвахме кремчето против студ и останах доволна. Ама не се сетих, че имат и шампоан  Laughing
Сонитка, я си стой на д-то до края и поспивай повечко; цели 2 седмици почти няма да чуваш рев, наслади се Wink Но ако дойде моментът преди това - леко да е!  Peace
Фети, честит празник!   bouquet Пожелавам ти каквото си пожелаеш!

# 85
Кой той синия бюбхен ,я го покажете?

http://papa-bebe.com/kozmetika/k_ban/bubchen7.jpg това е на Теди

тук са другите http://papa-bebe.com/kozmetika/kozmetika_bebe_bubchen2.html

# 86
На Мая е такъв - http://papa-bebe.com/kozmetika/k_ban/bubchen55.jpg Може да не съм подбрала най добрия  Thinking Ха! Че аз сега разбирам, че в нашия няма сапун  Laughing
Морска, мерси за линка, ще разгледам всички и ще пробвам и с друг Бюбхен. (Странно ми е, че тук я няма тая марка и купувам от Словения)

# 87

Ей с такъв, и Мила и Йована с едно и също ги къпя и съм голяма патка, чак сега след толкова време, виждам, че това е за вана  ooooh!, а не шампоан  Crazy

# 88
  • Germany
Морска, ние тия дни свършихме синия Бубхен с футболната топка и сега взехме един лилав с динозаври - много хубаво мирише  Crazy

Някой има ли лек и обяснение за Уртикария.  Praynig  Баткото вече 3-ти път му се появява - нашия педьо е Алерголог и всеки път ми казва, ами така е тя Уртикарията идва и си отива  ooooh! никой не може да каже от какво е  Twisted Evil пийте си хапчетата и да видим  Tired Tired Tired  Направо ви казвам ще взема да си отворя един кабинет тука и аз мога така - ако е болно детето със сополи и кашлица - капки за нос, сол за нос и сироп за кашлица - 5г.!!!!! не го смени тоя сироп тоя човек, ако е друго - казвам Ами така е то това идва и си отива  ooooh! ........... и аз мога да съм лекар в Германия  #Cussing out

# 89
Бобче, е пак на време, де, споко; то разликата едва ли е кой знае каква Wink
Фети, може вирусът да го повтаря. Мая беше така последния път, с 2 температури по над 39 една след друга (с един ден ОК състояние) и лекарката каза, че вирусът така правел, връщал се  Crazy Няма ли как да го заведеш на лекар да му чуят гърдите преди да дадеш антибиотик? Аз сигурно съм приела тукашната практика, ама бих изчакала, ако температурата е само 37,3-4 и с гърдите и ушите всичко е ОК.
dezita, за уртикарията (и дали е това) можеш да питаш в този форум, като прикачиш снимки. Birdie е от немската школа, но може пък да помогне поне със съвет. Помагал ни е адекватно за атопичния дерматит на мойта Убусница.

Общи условия

Активация на акаунт