Лулу, Сашко е голям майтап, ама си е право детето.
.
.
. И Ники на наш'те им се кара да не ядат в колата, защото са големи прасета и всичко става в трохи.
. Едно време като се изнесох от града, той беше едно приказно кътче, а сега е жалка гледка
.
.
. Едно време като се изнесох от града, той беше едно приказно кътче, а сега е жалка гледка
.
За това и населението просто избяга. Всички млади бягат от тук. Точно за това протестирахме. Много ми се иска Марти да остане тук и да е щастлив от този факт. А не като един от изказалите се вчера съграждани, който каза: "Горд съм с това че съм еоден във Видин и ме е срам че живея във Видин". Както се казва - Тъжната действителност

Но детето лежи........3 годишно да лежи..все едно няма дете у дома.....еййййййй така се надявах да не боледува тук

Милото детенце.
Нагушкай го от мен. 

Но ако дойде моментът преди това - леко да е! 
Пожелавам ти каквото си пожелаеш!
Ха! Че аз сега разбирам, че в нашия няма сапун
Баткото вече 3-ти път му се появява - нашия педьо е Алерголог и всеки път ми казва, ами така е тя Уртикарията идва и си отива
никой не може да каже от какво е
Направо ви казвам ще взема да си отворя един кабинет тука и аз мога така - ако е болно детето със сополи и кашлица - капки за нос, сол за нос и сироп за кашлица - 5г.!!!!! не го смени тоя сироп тоя човек, ако е друго - казвам Ами така е то това идва и си отива
........... и аз мога да съм лекар в Германия

Няма ли как да го заведеш на лекар да му чуят гърдите преди да дадеш антибиотик? Аз сигурно съм приела тукашната практика, ама бих изчакала, ако температурата е само 37,3-4 и с гърдите и ушите всичко е ОК.Препоръчани теми