Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 436
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София
яна, добре е , че не е нещо сложно...ще се справите ние също хидихмена такъв преглед, около 60-70% от децата са със съмнение за шум.

# 676
Яна , Hug Всичко ще се оправи! На Лъчо миналата година също му лепнаха такава диагноза  в спешното ,когато беше с висока температура и ние се бяхме ошашкали. Педиатърката много бързо ни успокои като каза ,че се чува шум когато се ускори пулса ,а при температура сърцето бие десет удара повече за всеки градус над нормата ,но това не значи ,че има шум ,просто сърцето бие твърде бързо.
  bouquet

# 677
Яна Hug всичко ще е наред Wink

а бе тези лъвчета,страшна работа,едни раними,ранимииии Laughing

Дезита,страхотно звучи,ако качиш и малко снимки да си изплакнем очите,грешка няма да имаш Sunglasses

Ади,неприятна работа,ццц две нормални раждания  и сега да те клъцнат Confused

хубав ден от нас Hug

# 678
Здравейте мацки
много дертове тука, и ние да не останем по назад...АЗ ,мъжо,Калата бяхме яко настинали,хреми,кашлици.Равносметката -аз на антибиотик,мъжо за първи път припари до лекарски кабинет.Вече се оправяме.Тъкмо си викам,ех дано Марти да се размине и хоп снощи в 2ч повърна три пъти. В ДГ три деца са с повръщане.Днес е добре,дано се разминем...
Много прегръдки на всички,притесненията да бягат далече далече
Ади ,кофти бре душо,ами много голям юнак.Синовете ако не направят някоя поразия на майката няма кой друг
Къде се губи ИВи?? имам проблем,не мога да си спра кърмата. Какво ли не пих,стяга се и пак има и това си е Cry Cry
фети ,какво става с въшките изтребихте ли ги?
Лулу,само до 10 си спряла...аз мога да пиша до безкрай.
При нас големия е ревльото,са най малкото нещо.Най- вече като не стане на неговата.А малкия е железен,той не плаче дори и да се удари.в неделя бяхме на Рд,малкия калпазанин да пипне свеща,загасил е с пръстче ,само се обърна  и избяга от тортата.Ако беше големия ,щеше да са драми Embarassed

Почерпете се за здравето на моя мъж ,днес помъдрява

Маги,Честит рожден ден и тук! Бъди жива и здрава!

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 14:16 от valeske

# 679
Нямаме въшки вече  Mr. Green

Ох аз съм избесняла от яд. Влиам да си кажа, че да не си го изкарам на детето  Tired
Отивам на пазар и решавам да си купя капучино да пийна по пътя. Давам на пачата касиерка 10 лири и й викам 1 капучино, тя ми връща 2.50 и аз  Rolling Eyes ама аз ви дадох 10, тя вика, не 5 ми дадохте!!! Аз й повтарям, че съм сигурна и тя отиде да си брои парите в касата, върна се и каза че всичко било ок, че съм й била дала 5!!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Подивях от яд.....трябваше да й чакам шефа до 3 часа  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Оххххххххххххх където и да си на този свят ще се намери кой да те вбеси, не ми е за парите, просто е дразнещо!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Поне ми вдигна кръвното и не ми се спи толкова  Mr. Green #Cussing out

# 680
..... Поне ми вдигна кръвното и не ми се спи толкова  Mr. Green #Cussing out

Joy  Joy .. сладурана ...  Hug
ама са и те ...
Яна и аз ви стискам палци  Simple Smile

# 681
  • В светлината на слънцето
Ади, их че гадост... Confused И за съжаление няма алтернатива на ножа.  Confused Освен да си чукнем една хернийна среща в Пирогов - ти в  основното отделение, аз в детското с Теди.
Фети, и аз оня ден имах подобни разправии, тъй че ти влизам в положението. Ама аз не за пари, а заради гадно поведение. Една кифла във Фантастикото на Скай сити, по-точно на щанда им с хляба, първо се мота сто часа насам-натам, а опашката вече стана огромна, а после като ни дойде нашия ред (с ревящ Сашо за компания ooooh!) и най-човешки я попитах хлебчетата, които искам дали са топли, ми се тросна злобно, че и ми плесна плика в лицето в буквалния смисъл на думата. Държа се нагло с всички наред, само защото една жена си позволи да попита дали няма все пак някой да дойде и да ни обслужи най-накрая. Аман значи от хора, които не са били никога в живота си без работа и без хляб.  Twisted Evil Така се ядосах, че аз, дето запазвам желязно спокойствие за всичко и гледам да погледна на такива случки от смешната страна, се вдигнах и намерих управителката на магазина и направих официално оплакване. Crossing Arms Уф, сега като те прочетох и се ядосах. Twisted Evil
Валеске, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав, и много да те обича и слуша.   bouquet

# 682
  • Germany
Сега като ви чета и се сещам веднъж как се вбесих ама още го помня - а аз съм си нервачка, но само на момента и после успокоявам топката. Отивам на фризьор, но моята фризьорка беше затворила по-рано и аз реших с цената на всичко да се пострижа  Whistling като съм си наумила нещо никой не може да ме разубеждава  ooooh! Отивам аз в един съседен салон. Някакви супер студено се държаха, даже и малко пренебрежително ми се стори. Става време за плащане и аз си казвам, като много знаете да се надувате няма бакшиши - плащам с кр. карта. Те като чуха, ами не може трябва да си покажете паспорта иначе не става, това е политика на салона. Показвам си го, това не ми се е случвало ама никога друг път - те гледат снимката - ами това не сте вие на снимаката  Shocked Shocked И ги питам ами ОК, вие както искате го разбирайте ама аз имам тази карта и ще платя с нея. Те се въртят сучат се - а аз имам уговорка, вече се изнервям - казвам им да повикат собственика - обаждат се - ама не пред мен, аз не чувам, и казват трябва да изчакате поне 2-3 часа докато дойде Шефа.  Twisted Evil Моляяя, ама не сте познали - и ме гледат нагло и аз им казвам: Ами викайте полиция тогава да ме провери  Laughing Laughing Laughing Тия бяха  newsm09 newsm09 Ама как полиция...., ей така и си вадя телефона и им казва, аз ще ги извикам ,нямам време да ви чакам за 15 евро. Касовата бележка получих, само докато си отключвах телефона, довиждане и така  Twisted Evil

# 683
Ау Лулу, пък ти и в компанията на Сашко  ooooh! Иначе,браво, то така трябва, мен ме е яд, че не дочаках шефа им, да ги уволнят тъпите дрисли  #2gunfire Тук има толкова работна ръка, че за такова нещо като нищо биха ги изритали. Ами ако тези пари ми трябваха на живот и смърт?!?!?!  ooooh!

Дезита, това със студеното отношение в салон ми е много познато  Tired Но на мен ми се е случвало основно в София, в случайни салони.....Ей иде ми на моменти да стана от стола, да ги напсувам и да си изляза с наполовина подстригана коса  Crossing Arms Много е дразнещо  Sick

Мен още не ми е минало от одеве, ама вече в това кафе няма да стъпя  Naughty

# 684
  • Germany
Всичко щеше да си мине по мед и масло, ако не бяха решили да се престарават и да се правят на интересни  Peace Щях да си платя и да си ходим кой от къде е, но има и такива, които просто преиграват и ме нервят  Peace

А в София на какви кифли може човек да се нахънти ако не му е познат салонаааа  ooooh! ooooh! Whistling ОМГ само ще кажа и ще замълча  Laughing Laughing Laughing

Обаче искрено се забавлявам когато мъжа ми отиде на фризьор, то са съвети, то са напътствия, от тук малко си взела, от тук по филирано, абе ти не виждаш ли сега, че трябва по високо да ме вземеш  ooooh! ooooh! Whistling Whistling жените нищо не струват Twisted Evil  връща се в нас и връхлита на огледалото с една ножица и машинка да се дооправя, че напоследък и мен въвлича в тая дейност и става страшно  Sunglasses  Mr. Green Mr. Green

# 685
Здравейте , нямах комп една камара време  #2gunfire
Не съм ви забравила ще се връщам да чета
 Hug

# 686
  • В светлината на слънцето
А аз днес пак съм отговорник по мажоретки. Tired Много ги харесаха нашите и ще повтарят довечера пак в Зимния дворец. То няма лошо, ама пак трябва по никое време да тичам до там с такси да прибирам Теди. Thinking И като казах такси, да се оплача: колата ни нещо се сдуха и през почивните дни ще си стоим в София. Confused А така се бях настроила да излезем малко на чист въздух и природа. Sad Сега ще трябва да оправям кола. Уф... Confused

# 687
Здравейте, мацки!!!

По въпроса с хернията,ми какво,както е казала Лу,ще се видим в Пирогов.Сега няма да правя нищо,докато Ал не навърши поне 3 год и се очовечи.Не мога да не го вдигам,нито него,нито количката.Няма такъв вариянт просто.Повече ме притеснява факта,че няма никаква гаранция,че няма да се появи пак и след операцията.
Тя моята е много мъничка де,изглежда общо взето като по-изкочило пъпче,но си е херния ooooh!
Вале,те хората са измислили безкръвни операций вече,за мое щастие Mr. Green
Пък и при двете ми нормални раждания игра посестримата на ножа......ама какво да се прави Rolling Eyes

За безочието и наглостта на обслужващият персонал,направо не ми се говори.Както и за хората които ме гледаха миналата седмица как катеря количката по стълбите на метростанция Сердика и никой не се и опита да помогне,а ме заобикаляха все едно съм прокажена ooooh!
Лошто е,че работата май не е само българска...... Tired

Валеске,за спирането на кърмата идеално те разбирам.Аз брах същите ядове с Ивон.Пих два пъти хапове,омотавах се в бинтове,но най-много ми помогнаха зелевите листа.През 2 часа налагах на гърдите и за седмица спря.Това упражнение обаче,се извършваше денонощно ooooh!

# 688
Уффф, голямо четене му изчетох...Последно толкова май на някоя сесия ще да е било... Mr. Green

Дезитка, къща край к-с Бониния казваш...Там някъде трябва да съм израсла... Wink

Яни, не се тревожи, миличко...Ицката е просто по-темпераментно момченце и си мисля, че тези "симптоми" са си точно от емоционален, а не органичен характер. Hug

За спането на някой от страниците видях, че говорите. Ние спим. По много. И вкупом. Най-много а. Blush През почивните дни се будим около девет, после между три и пет спим и накрая към единадесет пак Joy Много обичам съботите и неделите. Лягам с Кали с идеята да чета, докато тя спи и се събуждам без да съм сигурна коя от нас е заспала първа. Като започне да дише равно, равно до мен и съм отишлА... Heart Eyes

# 689
Привет!
Ади много гадно ,че се налага да те режат.
Днес ходихме на още един кардиолог .Диагнозата е същата лек шум който ще изчезне с времето.
Той ни посъветва много да го пазим от слънце това лято или поне да ходи винаги с шапка.Добре ,че ни се размина процедурата с вадене на сливици.
Габи излиза във ваканция ура избутахме го тоя първи клас.И Ицата и той се стяга за ваканция ама няма да го огрее ще си ходи на градина това лято ще си бачкам отпуска найн.

Общи условия

Активация на акаунт