Всичко ще се оправи! На Лъчо миналата година също му лепнаха такава диагноза в спешното ,когато беше с висока температура и ние се бяхме ошашкали. Педиатърката много бързо ни успокои като каза ,че се чува шум когато се ускори пулса ,а при температура сърцето бие десет удара повече за всеки градус над нормата ,но това не значи ,че има шум ,просто сърцето бие твърде бързо.

Подивях от яд.....трябваше да й чакам шефа до 3 часа
Оххххххххххххх където и да си на този свят ще се намери кой да те вбеси, не ми е за парите, просто е дразнещо!!!!
Поне ми вдигна кръвното и не ми се спи толкова

.. сладурана ... 
) и най-човешки я попитах хлебчетата, които искам дали са топли, ми се тросна злобно, че и ми плесна плика в лицето в буквалния смисъл на думата. Държа се нагло с всички наред, само защото една жена си позволи да попита дали няма все пак някой да дойде и да ни обслужи най-накрая. Аман значи от хора, които не са били никога в живота си без работа и без хляб.
Уф, сега като те прочетох и се ядосах. 
като съм си наумила нещо никой не може да ме разубеждава
Отивам аз в един съседен салон. Някакви супер студено се държаха, даже и малко пренебрежително ми се стори. Става време за плащане и аз си казвам, като много знаете да се надувате няма бакшиши - плащам с кр. карта. Те като чуха, ами не може трябва да си покажете паспорта иначе не става, това е политика на салона. Показвам си го, това не ми се е случвало ама никога друг път - те гледат снимката - ами това не сте вие на снимаката
Ама как полиция...., ей така и си вадя телефона и им казва, аз ще ги извикам ,нямам време да ви чакам за 15 евро. Касовата бележка получих, само докато си отключвах телефона, довиждане и така
Иначе,браво, то така трябва, мен ме е яд, че не дочаках шефа им, да ги уволнят тъпите дрисли
Тук има толкова работна ръка, че за такова нещо като нищо биха ги изритали. Ами ако тези пари ми трябваха на живот и смърт?!?!?! 
Но на мен ми се е случвало основно в София, в случайни салони.....Ей иде ми на моменти да стана от стола, да ги напсувам и да си изляза с наполовина подстригана коса
Много е дразнещо 
Щях да си платя и да си ходим кой от къде е, но има и такива, които просто преиграват и ме нервят 
ОМГ само ще кажа и ще замълча
жените нищо не струват
Много ги харесаха нашите и ще повтарят довечера пак в Зимния дворец. То няма лошо, ама пак трябва по никое време да тичам до там с такси да прибирам Теди.
И като казах такси, да се оплача: колата ни нещо се сдуха и през почивните дни ще си стоим в София.
Сега ще трябва да оправям кола. Уф... 

През почивните дни се будим около девет, после между три и пет спим и накрая към единадесет пак
Много обичам съботите и неделите. Лягам с Кали с идеята да чета, докато тя спи и се събуждам без да съм сигурна коя от нас е заспала първа. Като започне да дише равно, равно до мен и съм отишлА... 
Препоръчани теми