Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 452
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте  Hug.
Яна, дано всичко е наред с изследванията и на Ицко нищо да му няма  Praynig.
Ния, бързо оздравяване на Марти Praynig.
Или, снощи и Дани вдигна Т, но само 37, 4 °С. Симптомите същите като при Яни. До 19 часа дивя на площадката с още 7- 8 деца и всичко беше наред. Прибрахме се, измих ги и започна да мрънка, че му е студено и, че много му се спи. Легна си в 20.30 часа, без да му давам температуропонижаващо лекарство и сутринта като стана беше като нов. Надявам се вдигането на Т да е било инцидентно Praynig. Стискам палци и Яни бързо да се оправи Praynig.
Мариетка, у нас маминия глезан е Дани. Той за най - дребното може такава гайда да надуе, че разбират хората от квартала ooooh!. А Ани е другата крайност. Вчера й беше влязло трънче в ръката и аз с една игличка се опитвах да го извадя и въпреки, че доста я болеше "гък" не каза Grinning.
Дезита, аз и да ти кажа с какво играе Ани едва ли ще ти е от полза hahaha. Иначе от унисекс игрите играе на Домино, но трябва някой да й помага. Обича и пъзели да реди, но от по - лесничките Laughing. Баща им и взе едни печати и сега това е хита у нас. Много се забавляват засега с тях.
Приятен ден   bouquet.

# 661
  • Germany
Морска, и ние сме фенове на лего карс, ама от дъжд на вятър  само, повече филма обича да гледа.
Ходихме в градчето Евиан - на минералната вода, което е на Женевското езеро. Голяма красота беше, и страхотно време хванахме. От там обиколихме всички градове около езерото, влюбих се  Crazy Агитирам мъжа ми да си търси работа в Женева  Laughing Laughing само не ми е ясно децата от български, немски как ще привключат на френски  Laughing Laughing Това в кръга на майтапа, аз съм си казала, че ако се местя от тук само в БГ, никъде другаде не отивам повече  Flutter Ние все се заканваме с мъжа ми да се прибираме и все със заканите си оставаме  Tired

# 662
  • В светлината на слънцето
Да не остана по назад, но и Сашундера е от надуващите гайда. Като при нас причините за рев са следните:
1. Теди му взема играчка.
2. Видял е синка или раничка на крака или ръката си (те естествено, може да са от часове, но е важен момента на забелязването  Wink).
3. Теди го опердашва за нещо.
4. Отказваме да отидем до мола заедно с него (целта е да се купи нещо).
5. Теди не му дава нейна играчка.
6. Категорично отказвам да му пусна на компютъра филмче.
7. Теди затваря вратата на стаята си и отказва да го пусне да играе при нея.
8. Не съобразявам и си прибирам хартиената разписка от банкомата, а той иска сам да я дръпне (тогава ревът е съпроводен и с подскоци на място с двата крака едновременно).
9. Теди го дразни умишлено.
Финал - "Мамо, имам сълзи. (Хлип-хлип-подсмрък) Избърши ми ги". Mr. Green

# 663
  • Germany

8. Не съобразявам и си прибирам хартиената разписка от банкомата, а той иска сам да я дръпне (тогава ревът е съпроводен и с подскоци на място с двата крака едновременно).

Лулу, не може и аз да го напиша по-точно - при нас точките се припокриват 100% с вашите, само дето нашто е батко  Laughing а 8 точка  я замествам със сутрепен рев във коридора на входа - нали се сещате как кънти във входовете, защото аз съм отворила първа вратата на бхода, а не той  Tired Tired

# 664
dezita, аууу, това с отварянето на входната врата го забравих. И при нас е страшна драмата с този тънък момент. Crazy #Crazy Mr. Green hahaha

# 665
  • ГОре на черешата...
Сълзичките при нас се трият поне 10 пъти, това съпроводено с махане и лъскане на очилата, щото се запотяват...
Аз може да докарам списъка до 50-тина точки, ама ще си трая, че няма да му намеря жена иначе Whistling...

# 666
Ох,най-после приключихме с изследванията.Невроложката не беше много словоухотлива.Точните и думи бяха"Засега няма място за притеснение .Ще ви изпиша сиропче за успокоение и след месец пак ще се видим."После ходихме пак при кардиолога.И окончателната диагноза на прост бг.език е :Ицко има лек шум на сърцето ,които изчезва с годините ,буйния му нрав обаче понякога изостря този шум и затова се получава това посиняване след силна преумора,затова сега лечението ще е със сироп за нервност"Киетюд"които успокоява съня (според ЕКГтогава са по големите отклонения)И не можах да разбера защо по време на сън са тези нарушения,колкото и да разпитвах.Честно казано ,не съм много успокоена и утре ще потърся още едно мнение и за двете изследвания.

# 667
  • ГОре на черешата...
Яна, мисля, че няма място за притеснеия - детския шум на сърцето се израства - доказателство - ММ - нищо му няма сега, дай Боже де, а е имал шум като бебе.
Киетюд е много хубав сироп, хомеопатичен при това.
Потърси второ мнение за твое успокоение, но мисля, че всичко е наред Peace!

# 668
Мариетка  Hug Hug Hugотпусна ми се душата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 669
  • София
Яна, и Дани се роди с шум на сърцето и кардиоложката тогава каза, че 60 % от децата се раждат с такъв проблем. При едни деца (както в нашия случай) проблема отшумява до към 6 - 12 месец, а при други на по - клъсен етап.
Стискам палци всичко да бъде наред оттук нататък Praynig.

# 670
Яна,  Hug Всичко ще бъде наред, не се притеснявай!  Hug

# 671
  • Germany
Яна, и аз малко да те успокоя - много бебета се раждат с шум на сърцето и до израстват - тук казват, че до към пубертета може да продължи израстването. На един приятел с шум на сърцето от бебе майка му и баща му, не му даваха да се запише да тренира баскетбол, и той обаче много добър беше и голямо желание, отиде на преглед с баба си и дядо си и док. му каза няма ти нищо, здрав си като камък, и тогава мама и тати мирясаха и го записаха. После спортно училище и т.н. Споко  Peace На всичкото отгоре е такъв флиртаджия, което пак с разлумкване на сърце е свързано Wink така че нямате грижи  Peace

# 672
Момичета благодаря ви много за всичката информация относно шума на сърцето .Много ме успокоихте . Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 673
Яна,много се радвам,че проблема се минимализира.

Аз пък,съм с пъпна херния,благодарение на бременноста с кюфтето ooooh!И сега изхода е операция,ама как да стане,като не трябва да се вдига тежко 2 м newsm78

# 674
Яна и аз съм от тези с шум в сърцето, добре съм си  Party  Crazy Мъжа ми и той така, често срещано е явно, всичко ще е наред  Hug

Ади и сега какво? Ама че неприятно! Мятайте се в Сандански хем на чист въздух, хем да ти помагат с Алекс  Peace Hug

Неди и той се сдухва много от рани  ooooh! Недай Боже да ме види мен ударена пък си изплаква очите буквално, реве, сърди се че съм ударена и само повтаря "сигурен съм, че никога няма да ти/ми мине"  Tired Tired Tired  Мъже!  Crazy

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 21:18 от feta cheese

Общи условия

Активация на акаунт