Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 458
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
[Фети, гадни капиталисти такива. Не стига, че си имате всичко там, ами и въшки си имате. Crossing Arms Mr. Green

Laughing Laughing Laughing Laughing Така си е Лулу  Joy
 Нали имаме един лаф "Въшливо богати", та и ние така..ама наблягаме на въшките Joy Joy Joy Joy

# 646
  • ГОре на черешата...
 hahaha hahaha hahaha

# 647
Здравейте момичета  Hug
Нямам време да чета  Embarassed Искам да ви питам някой давал ли е течен аналгин на дребните при температура.  Яни от вчера е с Т, не я качва повече от 38, само веднъж му дадох сироп, но за всеки случай взех още сироп от аптеката и аптекарката ме посъветва да дам ЕДНА ампула течен аналгин вечерта преди да си легне - смъквал температурата павно, но за по-дълго време. Цяла ампула течен аналгин ми се вижда АДСКИ много  Shocked не мислите ли?

# 648
Или, не му давай течен аналгин, ужасно е вреден за децата!!! Изобщо аналгина като цяло е супер вредно лекарство. Само в България, Румъния и няколко африкански републики се позволява купуването на аналгин без рецепта..Счита се за канцерогенно и т.н лекарство. Тая аптекрка луда  ooooh! При наличие на Нурофен и какво ли още не...Давай му Нурофен като по-силното от Панадола..Дори да е по-на често, по-добре него от колкото аналгин.  Peace Нурофена поне 6-7 часа държи  Peace

Успех и скоро оздравяване  Praynig Hug

# 649
  • ГОре на черешата...
Много е Stop.
Най-много половин.
И напротив - сваля бързо и наистина държи по-дълъг период.
За предпочитане е Хексалгин - пак е течен аналгин, но в удобно за дозиране флаконче - за нашите дребовци от него 10-15 капки.
Явно сега е бум на ангините, вкъщи всички минахме, последен беше събота и неделя малкият, вече е добре.
Бързо да ви минава и на вас Peace!

# 650
Благодаря, момичета! Изобщо няма да  му давам - още като ми каза тая и я изгледах ей така  Shocked
За ангина не знам - вчера цял ден е играл и бягал на слънце, та се надявам да е само от слънцето  Praynig Praynig Praynig
Айде и дребния дава зор да ви пише:  Laughing
ггхфхътхйу
 Heart Eyes

# 651
  • Germany
38 температура не е чак толкова високо да се дава изобщо каквото и да е .... ама това според мен, а и от детето зависи  Peace Дано скоро се оправяте  Peace

# 652
  • В светлината на слънцето
Или, изчакай малко, може да спадне сама. Аз 38 изобщо не я броя за температура и не давам нищо. А ако започне да вдига повече - Нурофен. Той не само сваля температурата симптоматично, а има и противовъзпалителен ефект. Панадол действа само симптоматично. А Нурофен и лекува. Но най-добре поизчакай, защото нищо чудно да е слънчасал.  Thinking Иначе в много, много, ама много крайни случаи хексалгин.

# 653
Или, изчакай малко, може да спадне сама. Аз 38 изобщо не я броя за температура и не давам нищо. А ако започне да вдига повече - Нурофен. Той не само сваля температурата симптоматично, а има и противовъзпалителен ефект. Панадол действа само симптоматично. А Нурофен и лекува. Но най-добре поизчакай, защото нищо чудно да е слънчасал.  Thinking Иначе в много, много, ама много крайни случаи хексалгин.

Миналия път като беше вдигнал Т и изкара 3 дена с 38 градуса, ама си беше живичък, а днес цял ден нищо не е ял, не иска да пие и никакви течности и само повтаря спинка ми се и едвам гледа и диша тежко и учестено  Sad Дано е само от слънчасване и да я смъкне тая температура, че ми е свито сърчицето като го гледам такъв  Cry
Хайде лека нощ и дано всичко е наред  Praynig

# 654
  • В светлината на слънцето
Или, сложи му на челото кърпа с оцет и дай нурофен. А ако продължи да е много отпаднал най-добре потърси и лекар, че със слънцето шега не бива. Confused Дано утре детенце да е вече по-добре. Praynig

# 655
Добро утро!!!

Кафенце:

Или,дано е само слънчасал,младежа Praynig
Иначе и аз до 38 не давам нищо,после Нурофен Peace

Яна,стискаме,стискаме много палци Praynig
Ицко е добре,ще видиш Hug

Фетиметни една въшка,на сам,ко са прайш,ся.Да видим как изглеждаха пък и бизнече може да завъртим,едно време нали си ги препродавахме в у-ще Joy
Майтапа на страна,ама дано сте се изчистили,че ти с твоето косище Crazy

Ния,бързо оздравяване на Марти Hug

Ена,добре завърнала се.Дано и вашите перипети са вече към края си Hug

Гита,Ивон ми беше с обрив мин.седмица.Аз реших,че е Варицела,защото пъпките излизаха на етапи,не на веднъж.педи каза,че е алергия към насекомо.Каза,ако ми е толкова належащо,да я мажа с Фенистил,за да завехнат по-бързо,но според нея е по-добре д се пребори сама,за да израсте организма сам алергията,не да чака на външна помощ при следващо ухапване.
Тест,каза след 5 годишна възраст,но при нас няма нужда,защото аз съм 100% сигурнна,че са гадните бълхи #2gunfire

Ние сме добре.Нищо интересно няма и май така ми е добре,че нещо напоследък от болести и безпаричие ми беше дошло в повече.Не,че сега сме забогатели,но поне сме здрави Mr. GreenНямам търпение да идва Юни и да си отидем на Санданки,дано там сме здрави.
Ал се събуди.Слънчев ден,дами Heart Eyes

# 656
  • ГОре на черешата...
Яна, стискам палци при Ицко да се окаже нещо дребно и съвсем безобидно Praynig Praynig Praynig!

Или, дано Яни вече е добре Hug!

Ади, не споменавай думата "бълхи"  Twisted Evil- една да има и изяжда направо Андриан, а той ги разчесва и стават на рани, мъкааааа Confused...

Да ви разкажа нещо смешно, малко настроение да внеса в този мрачен и дъждовен ден - до сряда го оставих вкъщи, че нали беше малко болен уикенда и вчера сме в парка. Спъна се и пльосна, но на тревата, стана, отупа се и продължи да беснее. Някъде след около 20 мин, качвайки се на пързалката, запретна ръкави и видя, че има рана на лакътя - малеееее, че като реввна, ама нарежда, ама сълзи, сополи, тръгнахме си веднага и до вкъщи рева ooooh!. После цял ден само хленца -ох, раната ми, ох защо се ударих - глезан ми е той, ама и явно никак не търпи на болка - батко му от друго тесто - миналата седмица като го заклещих - 10 мин дърпах един млечен зъб, че постоянният излязъл до него отстрани на венеца - как не каза едно "ох" това дете, баща му ако беше шеще да припадне Mr. Green...та така, глезотийка мамина ми е дребният...

Преди малко се сетих, че пъпчето му още стои завряно някъде по шкафовете...да взема да го хвърля някъде, ха дано прекъсна тази наистина огромна и вече обсебваща връзка между нас...двоумя се обаче къде  Thinking- в банка ли, в университет ли, пък май по чужбинско. Щото ако там само въшките са кусурът - прежалват се Laughing...

# 657
  • Germany
mari_eta, aз гласувам за Университет  Peace Къде ще набутваш детето при въшките  Laughing Майтап майтап но тук е фраш с въшки по училищата и градините след ваканциите  ooooh! Аз редовно се възмущавам от това, а тукашните майки като им кажа, че ние отдавна нямаме въшки, само при определени малцинства  Wink се чудят как можело, това било съвсем нормално в природата да има всякакви такива въшки и бълхи  ooooh! ooooh! Whistling Whistling
Симочо също е гевезе - винаги му е студено, все трябва да си почива, гушни ме, носи ме, боли ме корема, а като е уморен често казва "Болен съм, трябва да се гушна " ..... и при нас баткото ни е различен - за  него с пълна сила важи приказката: 'Луд умора няма"  Laughing Laughing Иначе и двамата са страхливи, вчера взимаха кръв от пръста на баткото - целия квартал разбра, и накрая взеха и да го майтапят сестрите....за едно боцване  ooooh!

Или, ако е слънчасал не е никак за подценяване - аз съм слънчасвала 2 пъти като дете - 3 дена поне съм с Т и повръщане.... никак не е розова картинката. Дано ндес да сте се събудили по-добре  Hug

Кажете с какво най-много обичат да си играят вашите дечица? Кои са им любимите игри? Ние напоследък играем Мемори, Домино и Уно. Преди това беше Лоти кароти, но тя толкова ми е писнала, че само като я видя и си намирам работа  Laughing Laughing

# 658
Ние редим пъзели  Tired

# 659
напълнила се темата, с въшки и бълхи Joy

Яна Praynig Flowers Four Leaf Clover

Дезита,къде пътешествахте този път?В къщи нямаме игри Rolling Eyes трябва да почна да купувам.По цял ден сме на вън,Теди играе от една площадка на друга,ходим в морската и т.н. Сам си измисля игрите,въображение голямо има,най много си играе с комплекта лего на колите Simple Smile Елица и тя колите бута,бръмчи,да не остане по назад от батко си Laughing

Здрави сме,пу,пу,пу Теди този месец не е на градина Grinning

у наше село отварят ДЖЪМБО Simple Smile

за глезльовците, в нас е Елица,явно по малките са такива Heart Eyes

Или,дано бързо му минава на Яни Hug

Общи условия

Активация на акаунт