И какво правите с тази гадост? Или просто трябва да я търпим? Поне да не я сърбеше.........

Но минава
Ще отмине скоро, стискам палци
Веднага го подстригах, намазахме се всички с лосион и сега ги требим
Как е възможно не знам, вече си имам чувството, че живеем не в Лондон, ами в някоя африканска изостанала провинция
За сега ми е смешно..дано лесно ги преборим, че с моето косище, ще е купон

Успех
Бе купон.
Ние с мъжа ми се чешем като крастави от както хванахме въшока
.
. Дано да е нещо безобидно и Емма да го израстне
.
. То тук вече не се срещат и не мога да си представя, че може в Лондон да има
. Хайде дано да е била само една и да сте й разказали играта
. Моя човек не вкара гол, защото батко Боби (треньора) първо го беше сложил вратар, а после защитник, но толкова щастлив не го бях виждала от много време. От вчера следобед насам само за победата говори и както и очаквах започна да брои дните до 29 - и
. Дано и тогава да имат късмет и да победят, защото ако не успеят сигурно ще бъде доста разочарован.
. 
И аз си мисля, че най-добре е тест за алергии в Александровска. Но пък съм чувала, че реални резултати тестът показва едва след навършване на 5 години.
Преди време проверявах за Теди, защото получи доста сериозен обрив от ухапване от комар и тогава така ми отговориха. Беше точно на 3,5 години. Казаха, че не е проблем да направят, но няма да бъде реално и само ще ми вземат парите. Препоръчаха ми да изчакам до 5-годишна възраст и ако не израсте проблема, тоест той си остане, тогава да правя тест. 

Мисля, че ги изчистихме, ама да видим де, има време, дано няма повече
Тук, разбрах, е съвсем нормално семейството периодично да въшлясва
Няма нищо срамно 
Хайде по кафе от мен следобедно
Дано открият проблема и той да бъде съвсем, съвсем безобиден.
Една голяяяма прегръдка на Ицето. 
Да се оправя бързо Марти.