Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 460
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, същото го има и големият ми син - нарича се Уртикария!! Много мръсно нещенце, правихме всички тестове, няма никакви алегрии, и обяснение от какво се появява няма.... Упех   bouquet  bouquet

И какво правите с тази гадост? Или просто трябва да я търпим? Поне да не я сърбеше.........

# 631
  • Stavanger,Norway/ Varna
и Йована мина през това тази зима.Проявяваше се около седмица без някаква причина и изчезна. Отянуари насам не е имала  Thinking

# 632
  • Germany
Ами 1 месец се бяхме побъркали, ту се появява, ту изчезва.... аз станах почти експерт. Има няколко теории - 1. комбинация от няколко храни го предизвикват; 2. четох, че антихистаминова диета помага - приложих я  - и нещата определено се подобриха; 3. тук докторите казват, че това не било нищо опасно, не било алергия, просто така се появявало в определен момент тялото реагирало остро на нещо, ако не било храна, то може би нещо от заобикалящата среда - на нас ни казаха, че много вероятно полените, то при нас пика беше точно тогава.... с една дума сложна работа  Thinking Но минава  Praynig Praynig Praynig Ще отмине скоро, стискам палци  Praynig Praynig Praynig

А сега се сетих - самосиндикално си взех от аптеката Апис Мелфика май беше, после Уртика, това е все хомеопатия, но не видях някакъв кой знае какъв ефект. а иначе през цялото време се пие антиалергично лекарство  Peace

# 633
Здрасти!

Ново "20" при нас, днес сутринта намерих въшка в косата на Неди  Laughing Laughing Laughing ooooh! Веднага го подстригах, намазахме се всички с лосион и сега ги требим  Crazy Как е възможно не знам, вече си имам чувството, че живеем не в Лондон, ами в някоя африканска изостанала провинция  Joy Joy Joy За сега ми е смешно..дано лесно ги преборим, че с моето косище, ще е купон  hahaha ooooh! Crazy

Ох, хайде спорна седмица от утре   bouquet

# 634
  • Germany
Фета, и моето изумление беше същото като тук започнах да получавам писма, че в градината/ училището има въшки. За въшки не бях чувала от дете....
Ако искаш иди до аптеката там имат един шампоан. При вас не знам как ли ще се казва, но питай при въшки какво дават. С него 30 минути седиш намазан. После плакнеш и решеш с едно специално гребенче, към шампоана го продавали, този шампоан отлепвал всички гадове и после гребена ги махал. После още 30 минути се седи намазан, къпеш и би трябвало да нямаш. Да чукам на дърво не ми се е налагало все още да правя тази процедура, но майки са ми обяснявали много подробно. После си купуваш олио/ масло от чаено дърво - има го по дрогериите и мазваш сутрин зад ушите на Неди или му удряш един гребен намазан с това олио и няма и пиле да прехвръкне повече в косата му, камо ли въшка. Това с олиото го правя от скоро , като се чуе, че има въшки  Peace Успех  bowuu

# 635
Дезита, точно го намазах с един, не точно шампоан, а лосион, седи се 8 часа с него и после с въпросното гребенче ги решеш и падали, наричат го детектор за гниди и въшки  Sick Бе купон. Crazy Ние с мъжа ми се чешем като крастави от както хванахме въшока  Laughing Предполагам е психологически момента, но е доста неприятно..Това с маслото от чаено дърво ще го пробвам, имам си едно шишенце..Мерси за съвета  Hug

# 636
  • София
Здравейте  Hug.
Гита, ако ще правите на Емма тестове за алергия, най - добре я заведете в "Александровска" - клиниката по алергология. Ако имаш направление, не плащаш прегледа, но самите тестове се плащат. По 1,90 лв. е на алерген. На Ани й правиха тестове с 14 алергена и платихме малко под 27 лв. А ако сте без направление прегледа при алерголога е 35. Когато водих Ани, на смяна беше д - р Рачева и се държа много мило и любезно. За да отидете, обаче трябва предварително да се обадиш и да запишеш час, защото ако идете направо, може и да не ви приемат, защото има много деца.
Другия вариант е да я заведете в частния кабинет на Мустаков, но там цените (доколото разбрах от една позната) са доста главозамайващи Whistling. Дано да е нещо безобидно и Емма да го израстне Praynig.
Фети, ти ме уби с тия въшки Crazy. То тук вече не се срещат и не мога да си представя, че може в Лондон да има #Crazy. Хайде дано да е била само една и да сте й разказали играта Mr. Green.

Вчера бяхме на футболния турнир и отбора на Дани се класира за финалите, след 2 седмици Grinning. Моя човек не вкара гол, защото батко Боби (треньора) първо го беше сложил вратар, а после защитник, но толкова щастлив не го бях виждала от много време. От вчера следобед насам само за победата говори и както и очаквах започна да брои дните до 29 - и hahaha. Дано и тогава да имат късмет и да победят, защото ако не успеят сигурно ще бъде доста разочарован.
Приятен ден   bouquet.

# 637
  • В светлината на слънцето
Привет  Grinning
Да почна с палцестискането.
Гита, дано Емка израсте тази гадост.  PraynigИ аз си мисля, че най-добре е тест за алергии в Александровска. Но пък съм чувала, че реални резултати тестът показва едва след навършване на 5 години.  Thinking Преди време проверявах за Теди, защото получи доста сериозен обрив от ухапване от комар и тогава така ми отговориха. Беше точно на 3,5 години. Казаха, че не е проблем да направят, но няма да бъде реално и само ще ми вземат парите. Препоръчаха ми да изчакам до 5-годишна възраст и ако не израсте проблема, тоест той си остане, тогава да правя тест. Thinking
Фети, направо ме разби с тези въшки. Shocked Дано сте изтребили гадовете до крак.
Марти, на нас тепърва ни предстои тази емоция. Теди - като мажоретка, ще се развява утре вечер, а отбора на Сашо ще се състезава на 25-и. Лошото е, че утре емоциите малко съвпадат, защото по същото време Сашко има първи открит урок по таекуондо, та ще трябва да се разделим някакси.
Елис, как си? Ако все още четеш, да знаеш че ти изпращам най-хубавите си мисли. Hug Hug Hug

# 638
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
сутринта реших да споделя с гжата на Емма, за да не се шашка, ако им се случи, още повече че до миналата седмица бяха с карантина заради Варицела и да не я набедят. Мале, че като се притесния оная ми ти жена, чак се зачуди дали да я извеждат и ми нададоха зор със сестрата да я водя на лекар. Тук моя колежка ми препоръча д-р Йордан Мирчев, звъннах му и сега остава да се наканим да идем. За тестовете и аз знам, че като са малки, не са особено показателни, ама знам ли.

# 639
Здравейте!
Гита дано бързо се оправи Ека. Praynig
А сега новини за нас.Днес излязаха резултатите от 24-часовото ЕКГ и кръвта.Кръвта е перфектна няма ревматизъм няма да се налага и да вадим сливиците.ЕКГ-то обаче не е наред има отклонения когато е бил в покой тоест по време на сън.Сега утре не предстои ново изследване което също е притеснително ще му правят ЕЕГ на главата за да се види дали там не е проблема.Ицата е много палав и доста често си удрял главата.
Ако не е и главата  тогава ще минаваме някакви по специфични изследвания за които засега не ни обясниха само намекна лекарката ,че се правят в отделението тоест може да се наложи престои в болница.
Утре в 13 часа сме на изследване стискайте палци. Praynig

# 640
  • ГОре на черешата...
Яна, пращам  ти много, много добри мисли Hug! Дано всичко с Ицко е наред Praynig!

# 641
  • Видин
Айде и аз да се "похваля". Ние сме с вирусна ангина и сме си в къщи за една седмица. Днес при педи чакахме 2ч. Преди нас имаше 10 деца, а като си тръгнахме чакаха още 7 Tired
Гита, дано бързо се оправя Емка Praynig
Марти, браво на баткото, дано все така ентусиезиран да е Hug

# 642
  • Germany
Яна, стискам ви палци!  Praynig Praynig Praynig Всичко ще е наред  Hug

# 643
Яна  Praynig Hug

Смаяхте ли се с въшките ни  Mr. Green Ами така е то, в Лондон има всичко, дори английски въшки  Laughing Mr. Green Crazy Мисля, че ги изчистихме, ама да видим де, има време, дано няма повече  Praynig Тук, разбрах, е съвсем нормално семейството периодично да въшлясва  Crazy Joy Няма нищо срамно  Mr. Green  Crazy

Тук времето стана много шашаво, променливо и мен кръвното ми пада ли пааааааааада, та чак се загубва на моменти  Tired Хайде по кафе от мен следобедно

Здравички да са всички   bouquet

# 644
  • В светлината на слънцето
Яна, имаш много, много силно стиснати палци и от мен. Praynig Praynig Praynig Дано открият проблема и той да бъде съвсем, съвсем безобиден. Praynig Praynig Praynig Една голяяяма прегръдка на Ицето. Hug
Ния, така е то, това шантаво време ей такива гадни неща ще докара.  Thinking Да се оправя бързо Марти. Praynig
Фети, гадни капиталисти такива. Не стига, че си имате всичко там, ами и въшки си имате. Crossing Arms Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт