как да повярвам отново в себе си?

• 5 119
  • 24
  •   1
Отговори
искам да ви попитам как да повярвам в себе си и да продължа напред след като идва края на една връзка?от къде да намеря сили да се изправя и да продължа,в момент когато вси4ко ми се струва трудно и объркано?как да си върна само4увствието на жена?? Cry

# 1
Забравяш един много важен факт- тук всички са с идеални връзки и идеални съпрузи Mr. Green
Сега сериозно- едва ли има кой да ти каже как да излезеш от собствената си криза.
Самочувствието на жена, въобще не е трябвало да си го губиш. Това че един мъж не те е оценил, не означава, че всички останали няма да те оценят.
Чисто по женски- промени си прическата, смени си гардероба, ако имаш възможност отиди някъде на почивка сама. Забрави всичко- проблемите на една връзка, свършват със самата връзка. Погледни напред и все ще намериш нещо, което да те вдъхнови. Пожелавам ти успех!

# 2
  • София
Колкото и клиширан да ти се струва отговорът, то той е "с времето". Яко раздялата е прясна, нормално и раните да са чувствителни.
Когато човек се оттърси от емоционалната част, си дава сметка до къде е допускал партньора и съответно какви грешки са направени.

# 3
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не можеш да излезеш, докато не станеш готова за това... то си идва с времето

Може би ще ти е по- лесно ако промениш ежедневието си ... и някакви навици, които имаш свързани с човека... промени деня си...

# 4
искам да ви попитам как да повярвам в себе си и да продължа напред след като идва края на една връзка?от къде да намеря сили да се изправя и да продължа,в момент когато вси4ко ми се струва трудно и объркано?как да си върна само4увствието на жена?? Cry

Няма рецепта. Не я чакай, не я търси.
Просто в даден момент, когато силата на чувствата ти намалее - сама ще се сетиш, че светът далеч не е свършил, заради някакъв си мъж  Peace
Мен раздяла за нещастие ме е държала над година.

# 5
  • Насред хаоса
Кофти е, но няма друг начин, освен да се оставиш на мъката да те разкъса изцяло. Друго не можеш да направиш. Колкото повече й се съпротивляваш, толкова повече ще те боли и ще продължи във времето. А така може и по-бързо да мине ...
А що се отнася до самочувствието ти на жена - права е poloni, че изобщо не е трябвало да го губиш. Да те боли заради човека - да, но да губиш самочувствието си?!

# 6
Естествено, че успехът е мерило и за самочувствието и увереността на една жена.

# 7
Както ще напишат повечето - след време няма да боли толкова и да е така безнадеждно.
НО, не е задължително да страдаш дълго и разкъсващо...
Спомням си един период от живота си, когато се разделях с "мъжа на живота си", с когото живяхме 6-7 години (направо изкарахме едни брак), та тогава светът сякаш свърши. Подготвях се да страдам дълго и безутешно...но не стана така. Първо, той не ми липсваше толкова и осъзнах, че всъщност връзката ни е била изчерпана и може би навикът е бил движещ. После взех живота си в свои ръце - започнах работа, запознах се с нови хора, нови мъже. Започнах да излизам, изобщо сложих начало на един нов, никак не лош етап и се почувствах отново щастлива по-скоро, отколкото предполагах.

# 8
Това дали вярваш в себе си или не няма нищо общо с това че си преживяла раздяла.Огледай се,усмихни се...Колкото и да е банално след време няма да боли така. Simple Smile

# 9
Промени нещо във външния си вид като за начало. Направи една качествена обиколка в мола и си купи всичко това, което ще те накара да се усмихнеш и да се чувстваш в кожата си. Купи си гримове, бижута, дрехи, обувки... Не е нужно да похарчиш цяла заплата, но това със сигурност ще ти даде едно добро начало за повдигане на самочувствието.
Края на една връзка по никакъв начин не значи края на света. А само края на животът, който си водила досега. Края на ежедневието което познаваш, краят на наранените сърца. Животът няма да спре. Всяка вечер ще заспиваш и всяка сутрин ще се будиш. И с всеки изминал ден ще остаряваш малко по малко. Не допускай отчаянието, напук на всичко живей пълноценно. Не забравяй, че няма да е последната ти връзка, и това зависи само от теб самата. Ако се занемариш никой няма да ти обърне внимание. Живей докато си още млада, излизай с приятели, купувай си дрехи, прави си прически, гримирай се, бъди предизвикателна и забележима. Напоследък все повече и повече се убеждавам, че живота е прекалено кратък, за да преживяваме дълго време една незаслужила (може би) младостта ни любов.
Тааа, не знам какъв съвет най-много ще ти допадне. Не зная как да продължиш, но със сигурност знам как не трябва да живееш. Не е вярно, че времето лекува. Ако сам не искаш да забравиш, няма как да стане. Ако всеки ден живееш само със спомените си, няма да те излекува времето. Така че, запълни младостта си със забавления и усмивки ! Няма място за тъга.  Hug

# 10

избягай! съвсем буквално избягай! не е нужно да е далече и да се откажеш от всичко - просто промени нещо, дори и само едно, което ще те накара да се почувстваш по-различно! само ти си знаеш кое може да е това нещо..
Simple Smile

иначе - една кофти връзка с един кофти мъж е способна страхотно да скапе самочувствието на жената! в такива случаи обаче помага да се огледаш в очите на други мъже.. може тъпо да звучи или пък дори използваческо някак, но, според мен, е метод, който работи!

# 11
благодаря ви моми4ета....въпрос на време е да заживеем по отделно но аз няма да губя време....запо4нах с ти4ане с ку4ето и топене на кг....грима става всекидневна грижа сутрин,както закуската на детето.....моя мъж ве4е се 4уди какво става,но аз нямам време за съжаления.
благодаря ви!!!!!!!!!!!!! Hug   bouquet

# 12
Един маникюр, хубава прическа, малко грим и няколко одобрителни мъжки погледи вършат чудеса.
Истината е в малките удоволствия.

# 13
Не зная защо за всички вас външната промяна би донесла и вътрешна такава  Rolling Eyes
Не казвам, че не е така, просто...на мен например това не ми действаше. Караше ме да се депресирам още повече - ето, хубава съм, заглеждат ме...ама ей го - точно тоя, дето искам - не ме иска ...

# 14
Засега толкова.
После ще дойде и вътрешната, но там е по-сложно, по-времеемко. Трябва си време да се поуталожи силата на емоцията, на нараненото его.
Аз съм силно на принципа, че клин клин избива, но не посмях да дам такъв съвет, защото не за всеки човек е приложим. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт