Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 111

• 99 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Мерси,Ласкова,точно това гледах и аз,ще пробвам,пък каквото стане.  Rolling Eyes
Ива,то и аз предпочитам,но...

# 586
Пак здравейте Grinning Пак, защото до сега писах, и то много, и точно преди да постна изчезна Twisted Evil Ще пробвам пак!
Ванче пералнята с Кайена е супер.
Цитат
ако може, сама да се разкритикувам, щото знам че вас нещо ви е страх да ме плюете
Дообрее, трябваше да разделиш страничните прозорци на Кайена за да не са като едно предно стъкло.  coolcool Какво става с грандиозната торта за племенника? Нали щеше да я замразяваш? Малкият сладур оздравя, нали?
Вал
и тук да кажа колко ме кефи футболната торта. Май месец ще трябва да правя торта на такава тематика (ще взаимствам????), но ще бъде ЛЕВСКИ Peace Кейкчетата с жабата са жестоки, особено лилиите са като истински coolcool
Панделките на последната ми торта съм ги купувала от Джъмбо. Те са комплект няколко цвята, нооо една панделка не е достатъчна да обходи стандартна подложка - наставях, недостигат няколко сантиметра
.
Нелка твоята торта е произведение на изкуството smile3501
Дитсан много хубава трапеза си спретнала, а днешната торта е жестока
Ивейн и тук да кажа: нямам думи за тортата - просто е жестока с всичките тези детайли. Важна е лявата част на снимката, допълва тортата Joy Joy Joy
Маги4а браво за трансфера. Аз все още му се каня, но ми се струва сложна работа
Принцескейк и Иренадубай си знаят. То при тях си е професионално и няма начин да има нещо не както трябва. Уникални са ви тортите
Копривка честит сайт! Много ми харесва и дизайна и подредбата
Свещичката капелинката е готина. Ръкавицата ми е вповечко, но тя е там с мисия (дупката). На мнението на Копривката съм за гънчици по нея.
Лайтблу Честит рожден ден на патерици!  bouquet Тортата ти е много стилна, а кейкчетата са уникални
Сладураната браво за бебешката торта
Мориета нарцисите са като истински
Мандаринказ преодоляла си гравитацията. Цветовете много ми харесаха
Албена твоята производителност е всеизвестна, а за качеството нямам думи

Сега пускам, а в отделен пост ще си пусна тортата за да не изчезне пак всичко

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 20:45 от Maninka

# 587
Ето:
][ftp]
Spring cake 2 by maninkailieva[/img]

Spring cake 2 maninkailieva

Мина ти определено за мен вече си в отбора на майсторките от този форум

# 588
Maninka - Уау, тортичката е невероятна Simple Smile А цветята, просто нямам думи Simple Smile Направо са си като истински Simple Smile

# 589
Манинка, много е красива и нежна!  Flutter

# 590
Манинка, прекрасна торта и страхотни цветя. Много са изпипани.  Hug

# 591
Здравейте на всички! Може би отдавна трябваше да се присъединя, както виждам, тук тече изключително полезен обмен на информация.  
Искам да попитам: какви блатове бихте използвали, ако искате да направите вита етажирана торта, колко точно се сиропира и укрепвате ли, за да не хлътнат етажите? Много станаха въпросите, но ми омръзна вече по метода на пробите и грешките Stop

Сега ще опитам да сложа снимка на нещо мое, но нали съм нова, може и да не успея. Дайте малко акъл как това да стане най-бързо и лесно Embarassed
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=203197009703465&set=o … 99731&theater

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 16:31 от qsmina

# 592
Ето я тортата за днешния рд на мъжа ми и моя,който е в неделя.Ще минем с една торта. Wink
Сложих неговия мотор,колата и боксовите ръкавици. Simple Smile

Eто ги детайлите.
А ТУК има и още снимки.
Малко е кривичка,има много кусури,ама за мене си е нормално. Laughing
Хайде лека вечер!

# 593
Искам да попитам: какви блатове бихте използвали, ако искате да направите вита етажирана торта, колко точно се сиропира и укрепвате ли, за да не хлътнат етажите? Много станаха въпросите, но ми омръзна вече по метода на пробите и грешките Stop

Използвай блатове за руло- дали готови или домашно приготвени - ти решаваш, според вкусовите си предпочитания. Слагат се подпорки (дървени шишчета) на всеки долен етаж. Симпатично торте си ни показала!

Манинка, и тук да кажа - много красиви цветя!

Дитсан, много е идейна тортата с тестените вкусотийки Simple Smile, много обичам тесто Simple Smile

Нелка - не знам какво да кажа за нея. Не е човек тя и аз много се надявам като се прибере във Варна да се запозная с нея и да ми предаде набързо няколко урока:)) Нелка, уникална си!

Ивейн също я коментирах във фликр, но и тук - страхотно въздействаща торта. Относно моята торта - много материал отива, отделно обличах етажите и отгоре правих диплите. Не писах тук, но това ми е втори опит за тази торта - в събота почти завършената ми торта буквално се срути и не можах да я спася по никакъв начин. Причината за срутването беше, че не облякох първите два етажа. Но аз нали съм си упорита - пак я направих. Само дето последния етаж на първата ми торта беше по-хубав, защото за лентите ползвах съхнеща маса, а втория път ме домързя да оцветявам съхнеща в този цвят. Което се оказа голяма грешка, защото лентите от несъхнещата маса се точиха и деформираха и поразвалиха малко търсения ефект.

Димитрина, обичам да смесвам разни кремове от заквасена сметана, маскарпоне, филаделфия, пресни плодове. Но започнаха да ми поръчват торти хора извън семейния кръг и повечето искат да е "нещо шоколадово". В този случай правя една любима комбинация от шоколадов бадемов крем с какаови блатове и винаги хората са възхитени.

# 594
Привет, момичета. Едва ли ме помни някой, от половин година не съм се вясвала насам. Но тази вечер реших да си почина и да не правя торта, и ето ме в темата Simple Smile) Не че ще успея да прочета последните 6 теми, но поне да ви поздравя Simple Smile Ето и малко от последните ми торти.

# 595
Днес отзад напред....

Кате,
ква а тая ударна вълна от теб! Замъкът е уникален, много хубав! Тия рози на роклята молд ли са?! Тортата за Жорко е върха, рисунката е супер готина. Харесва ми елипсата, как си я остигнала.

Пебс,

хубава ти е тортата, но малко празна ми се струва. Иска ми се да има повече фигури и детайли отгоре.

Манинка,

пролетна гладинка е изгряла у дома ти. Цветята ти са много изпипани, харесват ми лалетата ти.

Нелка,
то след твоя торта...дума не мога да продумна. Само точа лиги по екрана. То не са екстеншъни, роял айсинги и много, много талант. И много, много възторг!
Днес не съм ти казвала, че те обичам нали?!
Е, чакането на път Ж си остава Simple Smile
Страхотна си Нелка, прекланям се пред уменията ти да твориш и да се раздаваш на хората.

Леля Ог,
ето тук правих една торта ,не съм я пускала щото не е нищо особенно. Повече можеш да видиш Cooks and Bakes

# 596
Манинка,чудестна тортичка.Предполагам ,че ти е било много забавно да твориш тези красиви цветя. Hug
Ясмида ,добре дошла сред нас.Виждам че вече имаш отговор на въпросите.Тортичката която си показала е много свежа.
Пебс,честито ви рожденни дни и на двамата.Дай малко разяснение за мотора дето си напарвила ,много ми хареса.
Катя Сливен ,талант като теб не може да се забрави.Направо съм изумена от тортите които показваш.Роклята с обувките.  си я копирам и при удобен момент ще я правя да знаеш PeaceНевероятни торти  Hug Hug Hug
Дарилка,поздравявам те за представянето ти в телевизията.Справила си се отлично ,а че си се забавлявал личи от изражението ти.
Да ви покажа и една шоколадова торта с багер .Много ми беше интерестно дали ще се справя с тази машина ,но тя взе че се получи.

# 597
Здравейте,момичета Hug  ! Толкова красиви неща видях тук ,че забравих какво щях да пиша  Grinning

Отдавна ,отдавна не съм писала в този форум ...почти съм забравила как става това ...

От около месец се опитвам да правя декорирани торти ...крайно време беше да опитам ... Ще ви ги покажа,за да чуя мнението ви и критиките ви ...Ще ми е изключително приятно да си бъбрим на тази тема   bouquet

# 598
Торти, градинки, цветчета и замъци...рокли, машини и всякакви красоти, заредили ме с енергия за днешния ден. Да не кажа и за утре  Hug
gaby_s, много ми е интересно на какво са закачени пеперудите от шоколадовата ти торта? Много са красиви тортите!
Аз за жалост не мога да правя торти с такова темпо, но при възможност ще се включвам със снимки.
Лек и слънчев ден от нас  Hug

# 599
Ето, че ми остана време да попиша малко Simple Smile
Първо, искам да благодаря на всички за коментарите!  Hug Валерия, и на мен ми дойде по-голям втория етаж, но вече беше късно, а и трябваше да побера определен брой парчета. Даже ми развали първоначалната идея за подреждане на фигурките, но импровизирах в движение.
patriyani, възхищавам се на производителността ти! 7-10 торти на седмица си е направо рекорд, особено ако работиш сама! Страхотни са тортите!
r.i.angelova, на мен лилавата торта много ми харесва. Аз много обичам тъмни цветове, но досега не съм опитвала да оцветявам отгоре, за да ги постигна.
irenadubai, ами какво да кажа... Пуховските торти ги обожавам, излишно е да казвам, че това ми са любимите герои.
Пепи, страхотни са! Смятай, че бебчето отсега си е хванало занаята  Hug
Свещичка, капелата ми напомня за онези безобразно романтични отминали дни, в които дамите са се киприли така и са си ходели на гости на бяло сладко Simple Smile
nin4e, смела торта! Аз лично Мики не съм правила и ще потренирам още доста, докато се осмеля
Леля Ог, стилът ти е очарователен! Успяваш да придадеш нежност и финес на всякаква тематика! Поздравления
михаела73, чудесна интерпретация на сексуално-докторска тематика! А кошницата с хризантемите се връщам постоянно да я гледам. Това са ми любимите цветя и ти си успяла да ги направиш като истински. Даже в началото си помислих, че шмекеруваш Simple Smile
Албена, наистина си майстор!
Мина, просто ме остави безмълвна! Захарта наистина те слуша! Ако можеш да споделиш с какви бои работиш, за да докараш такива цветове? Дизайнът на тортата е убийствен просто!
sunny-n , замириса ми на лято и море
Либи, миниатюрата е страхотна - цветовете, подредбата, страхотно.
lightblue, честит ти рожден ден на патеричка! Направила си си страхотен подарък! А мъфините - ами не бих ги яла, ами бих си ги сложила вовеки като част от украсата вкъщи!
Като сме на тема мъфини - Мариета, великолепни са!
Меги4а, поздравления!
Ивейн, как да коментирам, като погледът ми все се отплесва към оригинала  Mr. Green
van444eto, взе ми се акъла - правих 30 мини тортета за празника на децата в градината.
Нелка.нелка - ..... освен това, мога да напиша и това  Shocked Shocked Shocked Друго - нямам толкова думи в речника си Simple Smile
ditsan, чудна масичка си подредила! Да ти е жив и здрав рожденника!
Maninka, много пролетно настроение лъха от твоята торта. А цветята са ти чудни
Пебс, честит ви двоен празник! Мотора си го докарала супер. Малко са ти накриво етажите, но иначе много ми аресва Simple Smile
Катя (Сливен) , роклето много ми харесва, иска ми се и аз такава (истинска) да си ушия
gaby_s, шоколадовата ти ме грабна! Не мога да видя какви са животинките отгоре.
Уморих се Simple Smile

Аз тия дни правих това:

и това

Общи условия

Активация на акаунт