Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 111

• 99 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Габи с,чудестни неща показваш.Таланта ти е безпорен.
Мишока ,винаги се възхищавам когато видя украсени кексчета.За мен това е голям майсторлък и много търпение. Hug

# 601
Благодаря Манинка .Мошока.  bouquet
Мишока,масата е за клиент.А сега ще пусна тортата за РД на дъщеря ми която става на 25 г,а свекър и свекърва ми имат днес Златна сватба.Тяхната торта ще пусна по-късно че има още малко за довършване.
Снимките са ужасни но са със DSM защото по принцип дъщерята снима а тя незнае за тортата и не искам засега да разбира-изненада е!

Ще коментирам по-късно че сега няма време.

# 602
Мина, благодаря за отговора, подозирах че се слагат шишове(аз всъщност използвам обикновени сламки, които режа до необходимия размер). Но се чудех, тъй като тортата е вита, подпорите не влизат ли в пространствата на горния етаж, където е крема или все пак се получава укрепването. Сиропираш ли? Ако имаш изпробвана домашна рецепта за блатове за руло, ще ти бъда благодарна, ако я споделиш!
Gаby s, страхотни свежи цветове! Според мен имаш заложби в декорирането, не се отказвай!

# 603
Но се чудех, тъй като тортата е вита, подпорите не влизат ли в пространствата на горния етаж, където е крема или все пак се получава укрепването.

Горният етаж е поставен и той на подложка, с размера на тортата, така, че няма как да влязат подпорите в него.

Кате,
ква а тая ударна вълна от теб! Замъкът е уникален, много хубав! Тия рози на роклята молд ли са?! Тортата за Жорко е върха, рисунката е супер готина. Харесва ми елипсата, как си я остигнала.
Мерси Simple Smile Ква вълна, то цяло цунами при мен Simple Smile) Не знам до кога ще издържа и аз така, по цял ден на работа, а през останалото време торти правя, не помня откога не съм си почивала събота и неделя. Розите на роклята са patchwork cutter. Изрязани и залепени върху роклята. Елипсата просто я изрязах с нож Simple Smile)

Албена, благодаря за хубавите думи  Hug

габи, чудни са тортите.

Mishoka, страхотни мини тортички. Голяма играчка е било.

ditsan, да ти е жива и здрава щерката. Много е хубава тортата й.

# 604
  • Варна
Здравейте момичета една бърза питанка - какво трябва да е съотношението на шоколад и сметана за ганаш, който искам да ползвам и за под чаршаф

# 605
Но се чудех, тъй като тортата е вита, подпорите не влизат ли в пространствата на горния етаж, където е крема или все пак се получава укрепването.

Горният етаж е поставен и той на подложка, с размера на тортата, така, че няма как да влязат подпорите в него.

Много глупаво от моя страна Embarassedразбира се, че има подложка Laughing

# 606
Дарилка,наистина си права,но аз не бях подготвила никакви фигурки за тортата,всичко правих вчера (предната вечер само сглобих и измазах с ганаш) и за толкова ми стигнаха силите.Плюс това имах да правя и вечери и т.н. Иначе и на мен ми се стори 'голичка',но мъжа ми беше толкова впечатлен от мотора,че друго не погледна.  Laughing
Албенка,за мотора-намалих една реална снимка,принтирах я,изрязах и после по нея изрязах тестото.Тъй като нямам цветове бои,го изрязах целия жълт/оранжев (много странен цвят,едва го нагласих  Mr. Green) и после смесих по няколко капки лилава и жълта боя и се получи много тъмно кафяво.Рисувах с него. Simple Smile Мъжа ми после ме пита защо не съм го направила триизмерен. Laughing Викам му-ти луд ли си?!!Аз едва така го докарах,ти и претенции.Знам,че ти ги правиш много хубави,но не знам дали ще се престраша да направя 3Д. Rolling Eyes Багера наистина се е получил отлично! Simple Smile
Мишок,мерси,видях аз,че са на криво,ама чак на снимките.  Mr. Green Много са готини кексчетата. Peace
Габи,какви критики?!!Всички торти са страхотни!На Катя (Сливен) роклята с обувките също мнооооого ми хареса!
До тука помня. Rolling Eyes Извинявам се,че не коментирам всички,но ще стане километричен пост.

# 607
  • ГОре на черешата...
Лелеее, гголям съм идиот....забравих да снимам тортата и си я взеха...извинете за спама, ама не се побирам в кожата си, как може да съм толкова загубена ooooh! Outta Joint Tired...

# 608
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, пратих мъж ми да вземе глюкоза и тъй като в големите магазини е нямало, е отишъл до аптеката. От там са му дали глюкоза в банка...Аптекарката е казала, че е по-силна и да си я разтворим ако трябва. Проблем ли ще е да я използвам при направата на тортата или няма проблеми? И ако се наложи да я разреждам, как да го направя, с какво количество вода? Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 609
  • Norge
Манинка, прекрасен, богата венец. Харесва ми не единствено подборът на цветове за самите цветя, но и това наситено, но меко зелено на основата. Много хубаво.

Пебс, сама така весело си е изкоментирала, че какво повече да каже човек. Идеята за съчетаването на два празника е добра.

Мина, толкова си талантлива  bouquet и такива фантастично хубави неща правиш, че остава под въпрос кой кого ще учи един ден във Варна. С удоволствие чакам всяко ново твое нещо, уникална си. Hug  bouquet

Кате, хайде дано вземаш повече такива решения за почивни дни...или вечери. Всичко показано е добро, както винаги при теб. Харесва ми много акварелният ефект при рисунката.

Дани Heart Eyes, в името на нашите любовни отношения Embarassed и предвид апетита ти към сладичко, заповядай, моля ти се, едно парченце.

...

Уточнение: "перличките" са шприцован айсинг.
Магистрала Жъ си остава актуална. Wink
А за обикновената ти тортичка ти изпратих един възторжен коментар, бих искала той да беше десетина пъти по_ ...

Албенка, с трактора не само си се справила, ами даже отлично. Никога не съм се опитвала да правя подобно нещо, струва ми се адски трудно.

Габи, много искаш от нас: хем да се радваме на хубавите неща, които си показала, хем да критикуваме, къде дават така? Няма място за критики.

Мишок, разбрах причината за "дизайна", развеселяващ елемент. Не знам как успявате да правите и торта, и всички други красоти в допълнение...

Дитсан, хубавите изненади се приемат и снети с телефон. Хубав празник и още поводи за нови красоти.

Мариета, това беше върхът, извинявай, ама на мен ми е така: Joy Hug

СВЩИЧКИ и ВАЛКИ Heart Eyes, хайде деееее, не може да няма нещо ново Sad. Не съм надничала из Фликр последните дни, надявам се да ви видя поне тук. Hug Прегръдки, момичета. Heart Eyes

# 610
  • ГОре на черешата...
налиии... Embarassed Tired

# 611
Мари ета а можеш ли да си представиш как се чувствах пък аз, когато като най-голямата патка взех, че си изтрих вс. снимки на една торта от апарата при прехвърлянето им на компа. Sick Бързо се свързвай с клиента и го моли да я снима!

# 612
  • ГОре на черешата...
Обадих се, ама то аниматорска фирма...ми направо забравих - тортата огромна за 30 дечурлига, за първи път лепя захарна плака /изтормозих Пепито с въпроси Embarassed  bouquet/, дребното ми се вре в ръцете и те дойдоха 30 мин по-рано от уговореното...отделно едва я наврях в кашона, абе луд ден, карай...

# 613
Дитсан да ти е жива и здрава дъщеричката.Снимката може и да не екачествена ,но тортата да.
Катенцето,глюкоза се продава в магазини за диетични храни.Тази от аптеката не я ползвай няма да ти свърши никакава работа.
Еничка,аз паря ганаш 1:, и когато разбивам тогава досипвам мъничко сметана.
Нелка,Нелка,с най голямо удовлствие гледам твоите прелестни творения.А що се отнася до багерчето ,трябва да ти кажа ,че това е хиляди пъти по лесно от това да направиш съвършенно цвете или лице на човек.Така че ако пробваш съм сигурна че ще го направиш по готино и от истински.

# 614
Нелка Нелка, нямам думи! То аз къде ли съм, та да коментирам изобщо торта като тази, обаче искам да ти кажа, че ме остави без дъх, такъв разкош е тази торта! Перленият борд е невероятно стилен и дава една много интересна форма на тортата, а намачканата основа я прави да изглежда модна и текстилна, сякаш е съвършена шапка, но с бижута по нея. За детайлите - нямам думи. О, сега видях и разреза - не трябваше да поглеждам, толкова е апетитно.

Рая Рая, точно за това се чудех (но в моя комплект е синьо), обаче са ти кажа ли че ми млече в употреба това прозорче Simple Smile van444eto, благодаря че сподели за поставките за книга, изобщо нямах представа за какво са. Но, честно казано, аз не можах да закрепя много много на тях книга  Embarassed Как се прави?

ditsan, апетитна трапеза, идваше ми да посегна. А тортата за дъщеря ти е страхотна. Да ти е жива и здрава порасналата щерка.

Maninka, прекрасна торта, в невероятни цветове. Изпълни ме с ухание!

Катя, роклята с обувките толкова ми допадна, хем не е мой стил облекло, чудесна е.

Албена, много готин трактор, аз изобщо нямам идея как би могло да се направи такова нещо от тесто.

gaby s, тортите ти са прекрасни. Шоколадовата е невероятно красива и небрежна едновременно.

Mishoka, красиви мъфини, в комплект с тортата ли вървят?

mar_eta, явно е един от онези дни

Ето да ви покажа над какво се трудих снощи. Трябваше да си изпробвам новия комплект и дъстовете, най-вече - да потренирам за предстоящата ми маргаритена торта. Розата беше за проба, не се получи както трябва и е малко нащърбена, но като за първи път има вид Simple Smile

и още.

Общи условия

Активация на акаунт